واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۴ آبان ۱۳۹۳ (۱۲:۴۹ب.ظ)
حجتالاسلام دانشي: روحانيان در رابطه با زشتي حسادت در بين مردم اطلاعرساني کنند بهمنظور پيشگيري از رواج حسادت در جامعه بايد روحانيان قبل از پرداختن به مسائل اعتقادي، مطالبي در رابطه با اخلاقيات مطرح کنند زيرا اين بيماري اخلاقي اگر درمان نشود تبعات جبرانناپذيري براي فرد و جامعه بههمراه ميآورد.
حجتالاسلام اصغر دانشي، رئيس عقيدتي ـ سياسي نيروي انتظامي لرستان در گفتوگو با خبرنگار موج در خرمآباد در رابطه با حسادت افزود: گناهان به دو دسته صغيره و کبيره تبديل ميشوند در برخي موارد گناهان صغيره به کبيره تبديل ميشود مثل اظهار شادماني از گناه.
وي ادامه داد: برخي از گناهان کليدي هستند يعني در محرمات و معاصي ديگري را نيز به روي انسان ميگشايند بهعبارت ديگر گناهان کليدي گناهان ديگري را بهدنبال خود ميآورند بهطور مثال حسادت را ميتوان يک گناه کليدي دانست زيرا انسان را به گناهان ديگري مانند غيبت، تهمت، بخل و ... نيز سوق ميدهد.
حجتالاسلام دانشي بيان کرد: بين غبطه و حسادت تفاوت ظريفي وجود دارد، انسان حسود آرزوي زوال نعمتهايي را دارد که خداوند به ساير بندگانش بخشيده ولي غبطه به اين معني است که انسان آرزوي داشتن نعمتي که ساير بندگان خدا از آن بهرهمند هستند را داشته باشد بدون هيچگونه بدخواهي براي ديگران.
رئيس عقيدتي نيروي انتظامي لرستان در رابطه با علايم حسد بيان کرد: فرد حسود پشت سر کسي که به او حسد ميورزد غيبت و بدگويي ميکند ولي وقتي حضور دارد به تملق و چاپلوسي ميپردازد، در وقت گرفتاري او را شماتت ميکند و از بيچارگي او خوشحال ميشود.
دانشي عنوان کرد: بهمنظور پيشگيري از رواج حسادت در جامعه بايد روحانيان قبل از پرداختن به مسائل اعتقادي، مطالبي در رابطه با اخلاقيات مطرح کنند زيرا اين بيماري اخلاقي اگر درمان نشود تبعات جبرانناپذيري براي فرد و جامعه بههمراه ميآورد.
رئيس عقيدتي نيروي انتظامي لرستان اظهار کرد: معمولاً حسادت از خباثت باطن و کوري دل، نشئت ميگيرد؛ کمااينکه امام صادق(ع) فرمود حسادت ثمره تاريکي قلب است. همچنين گاهي به دلايل ديگري مانند دشمني بين افراد، حب رياست، بخل، خدپسندي و خودبرتربيني، تبعيض، احساس حسادت ميان افراد شکل ميگيرد.
دانشي ادامه داد: والدين بايد از تبعيض قائل شدن ميان فرزندان خود که انگيزه حسادت را در آنها قوي ميکند اجتناب کنند حتي رؤساي ادارات نيز نبايد ميان کارمندان تبعيض قائل شوند؛ کمااينکه علت بسياري از جرم و جنايتها مانند قتل هابيل به دست قبيل و خيانت برادران يوسف در اثر همين حسادت بوده است.
وي در پايان گفت: آدم حسود نسبت به نعمتهاي خداوند معترض است؛ لذا خداوند هم از او بيزار است زيرا او بهدنبال نابودي سرمايههاي خود در اجتماع است؛ لذا لازم است اين بيماري قبل از اينکه به مرز ناعلاجي برسد، درمان شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]