تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حکمت را هر کجا که یافتی فراگیر، زیرا حکمت گمشده هر مومن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868544979




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مردم نمی‌دانند فوتبالِ امروز را کجا ببینند!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
مردم نمی‌دانند فوتبالِ امروز را کجا ببینند!




سردبیر روزنامه «ایران ورزشی» می‌گوید، بزرگ‌ترین مشکل مخاطب این است که نمی‌داند امروز باید به استادیوم برود و فوتبال را ببیند، یا می‌تواند در خانه بنشیند و مسابقه فوتبال را تماشا کند





خبرگزاری ایسنا: سردبیر روزنامه «ایران ورزشی» در تحلیل اختلاف فدراسیون فوتبال با صداوسیما بر سر حق پخش تلویزیونی مسابقات لیگ برتر فوتبال و استفاده ابزاری از رسانه‌ها که دو این سازمان‌ برای رسیدن به مقاصدشان طی این مدت انجام داده‌اند، گفت: ما دچار یک پارادوکس شده‌ایم؛ از طرفی باشگاه‌های ما دولتی هستند و بودجه‌شان را از دولت می‌گیرند و از طرف دیگر می‌خواهیم حرفه‌ای عمل کنیم و مثل تمام دنیا از حق پخش تلویزیونی پول بگیریم.

او در ادامه اظهار کرد: در سراسر دنیا باشگاه‌ها خصوصی هستند و فدراسیون یا اتحادیه فوتبال کشورها با شبکه‌های تلویزیونی خصوصی مختلف صحبت می‌کنند، بالاترین رقم پیشنهادی را می‌گیرند و حق پخش را به آنها می‌دهند. مسابقات را هم به صورت انحصاری، فقط شبکه‌ای که حق پخش را خریده، می‌تواند پخش کند. اما مشکل ما در اینجا این است که باشگاه‌ها دولتی هستند و پولشان را دولت می‌دهد. بعد دوباره پول دیگری بابت حق پخش از صداوسیمای دولتی می‌خواهند.

زاهدیان سپس گفت: ما قبل از هر چیز باید این مشکل ساختاری و اساسی‌مان را حل کنیم. الآن صداوسیما می‌گوید پول شما را دولت می‌دهد؛ بودجه سپاهان، پرسپولیس و... همه را دولت می‌دهد. به نظر من فدراسیون در یک پارادوکس گیر کرده است. فدراسیون حق پخش را می‌خواهد که لازمه فوتبال است، ولی لازمه فوتبال خصوصی است. فوتبالی که بودجه‌اش را دولت می‌دهد و تمام هزینه‌هایش را دولت تأمین می‌کند، دیگر نباید حق پخش بگیرد. اما اگر باشگاه‌هایمان خصوصی بشوند، آن موقع به لحاظ حرفه‌ای درست این است که باشگاه‌ها حق پخش را بگیرند.

او افزود: دلیل موضوعی که الآن در کشور ما پیش آمده این است که صداوسیما انحصاری است؛ شبکه‌های خصوصی نمی‌توانند وارد کشور شوند که حق پخش به آنها سپرده شود و از آنجا که حق پخش نمی‌تواند به شرکت دیگر یا شبکه دیگری داده شود، صداوسیما فدراسیون فوتبال را تحت فشار قرار می‌دهد که شما باید حتما با ما توافق کنید و چون همین یک صداوسیما را داریم، فدراسیون مجبور می‌شود به رقمِ درخواستی صداوسیما تن بدهد.

سردبیر روزنامه «ایران ورزشی» سپس درباره تأثیر این درگیری‌ها بر مخاطبان تلویزیون که می‌خواهند مسابقات را در خانه تماشا کنند، گفت: بزرگ‌ترین مشکل مخاطب این است که نمی‌داند امروز باید به استادیوم برود و فوتبال را ببیند یا می‌تواند در خانه بنشیند و مسابقه فوتبال را تماشا کند. همه این نابسامانی‌ها بر روح و روان مردم تأثیر منفی می‌گذارد. وقتی مردم این بحث و جدل ها را در سطح کلان کشور می‌بینند، به لحاظ ذهنی، روحی و روانی آسیب می‌بینند.

او تأکید کرد: این مشکلات نباید به سطح جامعه کشیده شود. مسائل باید منطقی و طبق اصول به صورت درون سازمانی حل شوند. واقعیت این است که الآن فدراسیون فوتبال تهدید می‌کند، صداوسیما از آن طرف جواب تهدیدش را با این می‌دهد که می‌گوید ما قطعا بازی‌ها را پخش می‌کنیم و روی سایتش می‌نویسد که بازی‌ها پخش می‌شوند. این چالش مردم را اذیت می‌کند و به مردم استرس و فشار وارد می‌کند.







تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن