تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تا ده ميل اطراف قبر حسين بن على عليه‏السلام بركت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870189641




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ظرفیت ذخیره سازی نفت خام کشور، 4 میلیون بشکه افزایش می یابد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: با بهره برداری از چهار مخزن جدید در جزیره خارگ: ظرفیت ذخیره سازی نفت خام کشور، 4 میلیون بشکه افزایش می یابد تهران - ایرنا - رییس اداره صادرات شرکت پایانه های نفتی ایران گفت: هم اکنون چهار مخزن یک میلیون بشکه ای ذخیره سازی نفت خام در خارگ آماده و در آستانه بهره برداری است.


به گزارش ایرنا، غلامحسین گرامی با بیان اینکه هم اکنون ٤٨ مخزن با ظرفیت ٢٨ میلیون بشکه نفت برای ذخیره سازی نفت سبک و سنگین در خارگ وجود دارد، افزود: نفت فروخته شده ایران طبق برنامه امور بین الملل شرکت ملی نفت ایران، از طریق دو اسکله شرقی (T)و غربی (آذرپاد) فروخته می شود. همچنین نفت مخلوط فروزان که بوسیله شرکت نفت فلات قاره تولید و ذخیره سازی می شود، بوسیله شرکت پایانه ها اندازه گیری و بارگیری می شود.
وی با بیان اینکه اسکله شرقی توان پهلوگیری همزمان ٦ نفتکش و اسکله غربی توان پهلوگیری سه نفتکش را دارد، گفت: به جز عملیات STS که روی آب انجام می شود، دو اسکله خارگ توان پهلوگیری همزمان ٩ نفتکش را دارند.
رییس اداره صادرات شرکت پایانه های نفتی ایران با بیان اینکه چهار خط ٣٠ اینچ، یک خط ٤٢ اینچ و یک خط ٥٢ اینچ در جزیره خارک وجود دارد که نفت سبک و سنگین را به این جزیره منتقل می کند، تصریح کرد: اهمیت تامین امنیت برای این خطوط در خارگ و نگهداری از آنها بسیار بالاست.
سید پیروز موسوی مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران نیز پیش از این با تشریح مهمترین برنامه های در دست اجرای به منظور افزایش ظرفیت ذخیره سازی نفت خام در پایانه های نفتی کشور در دریای خزر، خلیج فارس و دریای عمان، گفت: هم اکنون مراحل مختلف ساخت، راه اندازی و مذاکره با سرمایه گذاران برای ساخت حدود 34 میلیون بشکه ظرفیت جدید ذخیره سازی نفت در دستور کار قرار دارد.
این مقام مسئول با اشاره به ساخت مخازن جدید ذخیره سازی نفت در منطقه گوره و امیدیه، اظهار داشت: در منطقه گوره دو مخزن هر یک با ظرفیت یک میلیون بشکه و چهار مخزن با ظرفیت هر یک 500 هزار بشکه در دست اقدام است.
وی با یادآوری اینکه در امیدیه هم احداث دو مخزن در مجموع با ظرفیت ذخیره سازی یک میلیون بشکه توسط پیمانکاران مراحل اجرایی خود را پشت سر می گذارد، تبیین کرد: همزمان با احداث این مخازن جدید ذخیره سازی نفت، ساخت مخازن نفتی با مشارکت بخش خصوصی هم در دست اجرا است.
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران با اشاره به اتمام مراحل مطالعات مهندسی مخازن ذخیره سازی نفت در بندر گناوه، ظرفیت مخازن نفتی در دست ساخت در این منطقه را 10 میلیون بشکه نفت خام اعلام کرد و افزود: ساخت این حجم گسترده مخازن ذخیره سازی نفت با مشارکت سرمایه گذاران غیردولتی در حال انجام است.
این مقام مسئول درباره زمان بندی ساخت مخازن جدید ذخیره سازی نفت در بندر گناوه هم توضیح داد: پیش بینی می شود در صورت تکمیل برخی از زیرساخت ها توسط شرکت ملی نفت ایران، این پروژه نفتی تا پایان سال جاری در مدار بهره برداری قرار گیرد.
وی با اشاره به استفاده از نسل جدید قراردادهای نفتی به منظور افزایش ظرفیت ذخیره سازی نفت خام در پایانه های کشور، گفت: براین اساس استفاده از قراردادهای BOO و BOT برای احداث مخازن نفتی در اولویت قرار گرفته است.
موسوی با بیان اینکه سرمایه گذاران بخش خصوصی برای ساخت مخازن نفتی در پایانه جدید نفتی جاسک در حاشیه دریای عمان می تواند علاوه بر احداث مخزن امکان انتقال نفت خام را فراهم کند، تصریح کرد: در قالب قراردادهای BOO و BOT احتمالا ساخت 5 میلیون بشکه ظرفیت جدید ذخیره سازی نفت در پایانه نکا و 10 میلیون بشکه ظرفیت ذخیره سازی نفت در پایانه جاسک به سرمایه گذاران غیردولتی قابل واگذاری است.
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران همچنین از احداث مخازن زیرزمینی نفت با استفاده از قراردادهای BOO با مشارکت بخش غیردولتی خبر داد و افزود: تاکنون مرحله اول مطالعات ساخت مخازن زیرزمینی نفت در منطقه خلیج فارس به پایان رسیده است.
اقتصام(2)2022**1558


14/08/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن