محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829831946
ردهبندی فناورانهترین کشورهای جهان
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ردهبندی فناورانهترین کشورهای جهان
نتایج تحقیقات نشان میدهد که امسال ژاپن و ایالات متحده آمریکا صدرنشین فهرست کشورهای فناورانه در جهان هستند.
آفتاب: روزنامه ایران در گزارشی آورده است: علاوه بر ژاپن که در صدر کشورهای فناورانه ایستاده است، آمریکا، هندوستان، کره جنوبی، آلمان، چین، انگلیس، کانادا و فیلیپین رتبههای بعدی فناوری جهانی را به خود اختصاص دادهاند. در این میان کره جنوبی پرسرعتترین وایفای جهانی را دارد.
حالا دیگر فناوری آنقدر در تار و پود زندگی مردم رخنه کرده است که بسیاری، نمیتوانند زندگی بدون آن را تصور کنند. از سوی دیگر به دلیل اینکه توسعه فناوری رابطهای مستقیم با میزان درآمد و ثروت یک کشور و همچنین نگاه و دیدگاه جهان نسبت به آن دارد، این حوزه بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.
اهمیت این موضوع تا جایی است که بسیاری معتقدند فناوری در عصر حاضر یکی از بزرگترین اسلحههایی است که یک کشور میتواند در اختیار داشته باشد، چون به یک حکومت قدرت میبخشد و زندگی مردم با رفاه بیشتری توأم میشود. در جهان امروز پیشرفتها و توسعههای فناورانه به منزله توانمندی و استحکام اقتصادی و سیاسی کشورها تلقی میشود و همین دیدگاهها سبب شده است تا کشورهای مختلف برای دستیابی به سطح بالاتری از فناوری با یکدیگر رقابت داشته و هزینههای قابل توجهی صرف آن کنند.
اما فناورانهترین کشورهای جهان کدامند؟ تحلیلگران سایت فوربز که در بیشتر حوزهها فعالیت کرده و برترینها را مشخص میکنند این بار سراغ فناورانهترین کشورهای جهان در سال 2014 آمدهاند و نتایج تحقیقات آنها نشان میدهد که امسال ژاپن و ایالات متحده آمریکا صدرنشین فهرست کشورهای فناورانه در جهان هستند.
دنیای روباتها در ژاپن
در میان کشورهای جهان همچنان ژاپن یکهتاز حوزه فناوری است و شرکتهای بزرگی همچون sony, fujitsu, toshiba, Toyota را در خود جای داده است. این کشور بویژه در حوزه علم روباتیک حرفهای زیادی برای گفتن دارد و جالبترین و کارآمدترین نمونه روباتها مربوط به این کشور است. به عنوان مثال این کشور مدتی پیش سه روبات انسان نمای اندرویدی را معرفی کرد که به راحتی میتوانند با انسان ارتباط برقرار کنند. دونمونه آن Otonaroid و Kodomoroid، یک مادر و فرزند هستند که از سیلیکونی ویژه تهیه شده و کاملاً شبیه انسان هستند، عضلات مصنوعی دارند و میتوانند بدن خود را حرکت دهند و خوشآمدگویی کنند.
اما این کشور چقدر برای فناوری هزینه میکند؟ این کشور در سال 2014 حدود 100میلیارد ین برای افزایش وسایل نقلیه برقی و ایستگاههای مورد نیاز برای شارژ آنها هزینه کرده است تا تعداد آن از هزار و 400 مورد سال 2013 به 35 هزار مورد در سالجاری برسد و همچنین 200 میلیارد ین دیگر برای حمایت از شرکتهایی که مصرف انرژی را در تولیدات خود کاهش دادهاند، اختصاص یافته است. وزارت آموزش عالی این کشور نیز به فکر جهشی مناسب در این حوزه است و برای سال آینده میلادی تقاضای بودجه 145.1 میلیارد دلاری برای افزایش اکتشافات و اختراعات در عرصه علوم و تکنولوژی و حمایت از فعالان آن کرده است که به این ترتیب اعتبار این حوزه 18 درصد افزایش مییابد. البته قرار است در سال آینده اعتباری جداگانه به حوزه آیتی این کشور تعلق بگیرد.
آمریکا میزبان غولهای فناوری
ایالات متحده آمریکا پس از ژاپن به عنوان دومین کشور فناورانه در جهان شناخته میشود. تنها نگاهی به سیلیکون ولی و حضور غولهای دنیای فناوری مانند Google, Intel, Microsoft, Apple, AMD, Dell در آن کافی است تا به برتر بودن این کشور در حوزه فناوری اعتراف کنیم. این کشور در زمینههای مختلف دارویی، زیرساختی، امور مربوط به خانه و... بسیار مناسب عمل کرده است و در حوزه تجهیزات نظامی و تحقیقات فضایی پیشرفت شایان توجهی داشته است. اما این پیشرفت نیز در نتیجه هزینه فراوانی است که برای این حوزه انجام میشود. این کشور که امسال رقم قابل توجهی به حوزه فناوری اختصاص داده، بودجه 135.4 میلیارد دلاری برای تحقیقات و پژوهش در زمینه علوم و فناوری سال آینده شامل فضا، انرژیهای پاک، کشاورزی، حمل و نقل، سلامت، فناوریهای دفاعی، آیتی و... در نظر گرفته است که نسبت به سال 2014 رشدی 1.2 درصدی دارد.
فراز و نشیب فناوری در هندوستان
هندوستان نیز در جایگاه سوم جهانی در حوزه فناوری قرار دارد، هرچند صنعت آیتی و فناوری این کشور با فراز و نشیبهای فراوانی در طول زمان مواجه بوده است. فعالان عرصه فناوری در این کشور گامهای بزرگی در زمینه نرمافزارها و توسعه و خلاقیت و ابتکار برداشتهاند و با استفاده از همین مقوله در زمینه اقتصاد نیز پیشرفت قابل توجهی داشتهاند که در سطح جهان نیز به چشم میآید. در هندوستان نیز دانشمندان از بودجه اختصاص یافته به حوزه علوم و تکنولوژی رضایت دارند. این رقم 344 میلیون پوند است که 11 درصد بیشتر از سال گذشته است. البته برای هریک از رشتههای بیوتکنولوژی، انرژی پاک، انرژی هستهای، تحقیقات در زمینه علم و فناوری بودجهای جداگانه در نظر گرفته شده است.
پرسرعتترین وایفای جهان در کره جنوبی
چهارمین کشوری که در این ردهبندی میتوان از آن یاد کرد، کره جنوبی است که از گوشیهای پیشرفته و تبلتها گرفته تا روباتها، قطارها، خودروها، هلیکوپتر، قایق، رایانه و سایر وسایل و گجتهای الکترونیکی، حرفهایی برای گفتن دارد. این کشور در هر یک از این زمینهها پیشرفتهترین فناوریها را ارائه داده است، همچنین پرسرعتترین وایفای جهان را دراختیار دارد و دانشمندان آن نیز تأثیرگذارترین دانش فناورانه را نسبت به سایر نقاط جهان دارا هستند.
وزیر اطلاعات و ارتباطات فناوری ICT این کشور برای افزایش 4.8 درصدی بودجه این بخش در سال آینده تلاش دارد تا بتواند به شرکتهای نوپا و استارتاپ این کشور کمک قابل توجهی کند و از دل آنها ایدههایی نوین دربیاید. بودجه این بخش 13.7 میلیارد دلار خواهد بود که نسبت به سال قبل، رقم قابل توجهی است و میتواند نقشی تعیینکننده در ارتقای بیشتر اقتصاد این خطه ایفا کند. قرار است این کشور در سال آینده بیشتر بر پرینترهای سه بعدی و سیستم ایمن انتقال پول تمرکز کند و با محافظت از این کشور در مقابل حملات الکترومغناطیسی، بتدریج جای ژاپن را در این ردهبندی بگیرد.
آلمان سرزمین نخستینهای فناوری
آلمان سرزمین نخستین خودرو، نخستین رایانه، نخستین موتور جت و نخستین موشک است پس اگر آن را در زمره کشورهای فناورانه ببینیم تعجبی ندارد. این کشور با توجه به پیشرفت و توسعه در تجهیزات و سختافزارها، همیشه کانون ساخت وسایل جدید بوده است و حالا هم پنجمین کشور فناورانه در جهان محسوب میشود که شرکتهای بزرگ تولیدکننده خودروهای گرانقیمت و لوکس دنیا را در اختیار دارد و همچنین سیستم آموزشی و تجهیزات علمی این کشور یکی از بهترینها در سراسر جهان محسوب میشود. در این کشور نیز قرار است در سال آینده 80.2 میلیارد دلار صرف شرکتهای نوپا و افزایش ایدهها و ابتکارات نوین در حوزه علوم و تکنولوژی، ارتقای اقتصاد منطقه، حمایت از تحقیق و پژوهش، افزایش زیرساختهای پژوهشی، افزایش مهارت و کارآفرینی و همچنین توجه به مصرف کمتر انرژی شود.
چین به دنبال آیندهای روشن
چین نیز ششمین کشور جهان در زمینه توسعه فناوری محسوب میشود و حتی میتوان گفت آرام آرام در حال تبدیل شدن به یک قدرت ماورایی در زمینه فناوری است و برخی هم معتقدند تا 20 سال آینده، قدرت برتر جهان در حوزه فناوری خواهد شد. بخش عمدهای از شرکتهای تولیدکننده گوشیهای تلفن همراه و همچنین بسیاری از شرکتهای تولیدکننده تجهیزات و نرمافزارهای بازیهای رایانهای در این کشور مرکز فرماندهی دارند. چین تنها در بخش هواپیماهای بدون سرنشین و تجهیزات دفاعی حدود 145 میلیارد دلار هزینه برای سال آینده در نظر گرفته است. چین که در حال حاضر از نظر تحقیق و پژوهش نصف آمریکا سرمایهگذاری دارد، انتظار میرود با ادامه این روند رو به رشد، تا 10 سال آینده از آمریکا پیشی بگیرد؛ هرچند این کشور به دنبال آن است که در این زمینه جای ژاپن را بگیرد.
تولید مقالات علمی در بریتانیا
هفتمین کشور فناورانه در جهان، بریتانیاست که یکی از برترین و بزرگترین تولیدکنندههای مقالات علمی در جهان محسوب میشود و برخی از بهترین و بزرگترین دانشمندان جهان از این کشور به جهان معرفی شدهاند. میزان سرمایهگذاری و بودجه صنعت آیتی در بریتانیا از سایر کشورهای اتحادیه اروپا پیشی گرفته و در مقابل رشد 3 درصدی کشورهای اروپایی، سرمایهگذاری در آن با رشد 3.6 درصدی مواجه بوده است. قرار است میزان سرمایهگذاری بریتانیا در حوزه فناوری در سال آینده نیز 4.6 درصد رشد داشته باشد و با توجه به اینکه این رقم در سال جاری حدود 27.9 میلیارد پوند بوده است، انتظار میرود در سال آینده، شرایط بهتر شود.
سختافزارهای وایرلس در کانادا
هشتمین کشوری که در حوزه فناوری میتوان از آن یاد کرد، کاناداست. این کشور به کارتهای اعتباری بدون تراشه و همچنین سختافزارهای وایرلس به جهان شناسانده شده است، بطوری که بیشتر کاناداییهایی که در ایالات متحده آمریکا زندگی میکنند در محدودههای علمی و فناوری مشغول به کار هستند که از میان آنها میتوان به فعالیتهای سازمان فضایی ناسا اشاره کرد. مهارتهای کاناداییها در فناوری و همچنین علوم مختلف سبب شده است این کشور به عنوان یکی از برترین و پیشرفتهترین کشورها در حوزه تکنولوژی و فناوری شناخته شود اما با این حال در کانادا شاهد کاهش سرمایهگذاری در این حوزه خواهیم بود. در سال آینده میزان سرمایهگذاری کانادا در حوزه فناوری به حدود 10.3 میلیارد دلار خواهد رسید که 5.4 درصد کمتر از سال جاری است و بیش از نیمی از این سرمایهگذاری نیز به تحقیق و پژوهش مربوط میشود. این چهارمین سالی است که روند رو به افول این سرمایهگذاری دیده میشود ولی این کشور همچنان قدرتمند است.
فیلیپین به دنبال افزایش سرمایهگذاری
فیلیپین نیز نهمین کشور فناورانه جهان محسوب میشود؛ هرچند به دلایل امنیتی، چندان توانمندیهای خود در زمینه فناوری را رو نمیکند به همین دلیل اطلاع چندانی از وضع فناوری در این کشور در دست نیست ولی منابع آگاه اعلام کردهاند که این کشور نیز یکی از برترینها در حوزه فناوریهای دفاعی و اسلحه و ماشینآلات و حوزه سختافزار محسوب میشود. در سال آینده میزان سرمایهگذاری این کشور در حوزه آیتی 11 درصد افزایش مییابد و ارزش بازار این حوزه به 6.76 میلیارد دلار میرسد.
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]
صفحات پیشنهادی
ایران از کشورهای قدرتمند و پیشرفته در جهان/ علت سفر به تهران
ایران از کشورهای قدرتمند و پیشرفته در جهان علت سفر به تهران نخست وزیر عراق از روابط عراق و ایران دفاع و از آن تجلیل کرد و گفت که ایران از کشورهای قدرتمند و پیشرفته در جهان است "حیدر العبادی " در در جمع خبرنگاران در نجف اشرف تاکید کرد روابط عراق با جمهوری اسلامیپوتين آمريکا را به باج گيري از کشورهاي جهان متهم کرد
۳ آبان ۱۳۹۳ ۱۰ ۵۹ق ظ پوتين آمريکا را به باج گيري از کشورهاي جهان متهم کرد ولاديمير پوتين گفت آمريکا رفتاري مانند برادر بزرگ تر با ساير کشورها دارد که مدام در حال باج گرفتن از آنهاست به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج پوتين با اعلام اين نکته گفت که آمريکا با چنين رفتاريوزیر حج عربستان از روند کاهش تعداد حجاج کشورهای مختلف جهان در موسم حج آینده خبر داد
وزیر حج عربستان از روند کاهش تعداد حجاج کشورهای مختلف جهان در موسم حج آینده خبر داد طرح جواد تکجو1393 07 27 - 16 36 دریافت کل گزارش تصویریتمام کشورهای دنیا کاراته ایران را یک رقیب جدی میدانند عباسعلی: وقت ثابت کردن توانایی بانوان ایران در جهان است
تمام کشورهای دنیا کاراته ایران را یک رقیب جدی میدانندعباسعلی وقت ثابت کردن توانایی بانوان ایران در جهان است خوشرنگترین مدال را میخواهمنماینده وزن 68 کیلوگرم تیم ملی کاراته بانوان گفت در مسابقات قهرمانی آسیا نشان دادیم که بانوان ایران با حجاب اسلامی حرفهای زیادی برای گفتن دبسیج دانشجویی 36 دانشگاه کشور طی نامهای به علمای جهان اسلام خواستار شدند درخواست شکلگیری اجماع عمومی در کشور
بسیج دانشجویی 36 دانشگاه کشور طی نامهای به علمای جهان اسلام خواستار شدنددرخواست شکلگیری اجماع عمومی در کشورهای منطقه علیه حکم اعدام شیخ نمر بسیج دانشجویی 36 دانشگاه کشور باصدور نامه سرگشادهای خطاب به آیات عظام و علمای اسلام خواستار شکلگیری اجماع عمومی در کشورهای منطقه علیه حبررسي مقايسه اي فقر در کشورهاي مختلف جهان
۶ آبان ۱۳۹۳ ۰ ۷ق ظ بررسي مقايسه اي فقر در کشورهاي مختلف جهان فقر تعاريف مختلفي دارد و يکي از مهمترين مشخصه هاي تمامي تعاريف در مورد فقر محروميت افراد است ميزان فقر در کشورهاي مختلف جهان متفاوت است که کشورهاي مختلف نيز سياست هاي متفاوتي را براي مبارزه با آن به اجرا گذاشته اندراهبرد جدید داعش برای ضربه زدن به منافع کشورهای غربی |اخبار ایران و جهان
راهبرد جدید داعش برای ضربه زدن به منافع کشورهای غربی یکی از موضوعاتی که از ابتدای شکل گیری و سپس پیشروی گروه تروریستی داعش در عراق و سوریه مطرح شده این است که تهدیدات این گروه تنها به منطقه محدود نمانده و خود کشورهای غربی را نیز هدف قرار خواهد داد در حال حاضر برخی تحلیل ها حکابودجه برنامه هاي فضايي آمريکا از مجموع کشورهاي جهان بيشتر است
۵ آبان ۱۳۹۳ ۱۱ ۴۵ق ظ بودجه برنامه هاي فضايي آمريکا از مجموع کشورهاي جهان بيشتر است با وجود عدم افزايش بودجه ناسا هزينه هاي برنامه هاي فضايي ايالات متحده همچنان از مجموع هزينه هاي فضايي ساير کشورهاي جهان بيشتر است به گزارش خبرنگار بين الملل خبرگزاري موج سال گذشته ايالات متحدهاهدای 800 برگ اسکناس از ایران و سایر کشورهای جهان به موزه آستان قدس
توسط شیفتگان و عاشقان علی ابن موسیالرضا ع در سال جاری صورت گرفت اهدای 800 برگ اسکناس از ایران و سایر کشورهای جهان به موزه آستان قدس خبرگزاری پانا توسط شیفتگان و عاشقان علی ابن موسیالرضا ع در سال جاری 800 برگ اسکناس به گنجینه تمبر اسکناس و سکه موزه آستان قدس رضوی اهدا شدکشورهای پرفروش کتاب کدامند؟ |اخبار ایران و جهان
کشورهای پرفروش کتاب کدامند کشورهای آمریکا چین و آلمان بنابراعلام اتحادیه بین المللی ناشران IPA در بین 40 کشور عضو این نهاد فرهنگی و بین المللی رتبه های اول تا سوم فهرست فروش کتاب را به خود اختصاص داده اند کد خبر ۴۴۲۸۱۸ تاریخ انتشار ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۵ - 18 October 2014 کشوضرورت همکاري کشورهاي منطقه و جهان براي حل مشکلات افغانستان
۹ آبان ۱۳۹۳ ۱۸ ۵۹ب ظ ظريف تاکيد کرد ضرورت همکاري کشورهاي منطقه و جهان براي حل مشکلات افغانستان وزير امور خارجه کشورمان بر همکاري کشورهاي منطقه و جامعه جهاني براي حل مشکلات افغانستان از جمله تروريسم افراط گرايي و مواود مخدر تاکيد کرد به گزارش خبرگزاري موج ظريف در اجلاس رونددرخواستهاي تازه کشورهاي آسيای ميانه از ایران |اخبار ایران و جهان
درخواستهاي تازه کشورهاي آسيای ميانه از ایران کد خبر ۴۴۲۹۳۵ تاریخ انتشار ۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۴۰ - 19 October 2014 کشورهاي آسيای میانه خواستار همکاری تجاری با ایران شدهاند خراسان نوشت بر اساس درخواست هايي که اخيرا از سوي تعدادي از مديران دولتي و بخش هاي خصوصي برخي کشورهاي آسياي مبهترین کشورهای جهان برای ثروتمندان!
بانک بین المللی اچ اس بی سی HSBC روز چهارشنبه ۲۲ اکتبر ۲۰۱۴ گزارش سالیانه خود را در مورد بهترین کشورهای جهان برای خارجیان منتشر کرد دراین گزارش ۳۴ کشور جهان با شاخص هایی از قبیل درآمدزایی کیفیت زندگی خارجیان و توانایی خانواده ها برای تربیت کودکان مورد توجه قرار گرفته استردهبندی فناورانهترین کشورهای جهان
یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰ ۰۲ علاوه بر ژاپن که در صدر کشورهای فناورانه ایستاده است آمریکا هندوستان کره جنوبی آلمان چین انگلیس کانادا و فیلیپین رتبههای بعدی فناوری جهانی را به خود اختصاص دادهاند در این میان کره جنوبی پرسرعتترین وایفای جهانی را دارد به گزارش ایسنا روزنامقایسه مصرف روزانه آب در کشورهای مختلف |اخبار ایران و جهان
مقایسه مصرف روزانه آب در کشورهای مختلف ایران از نظر مصرف روزانه آب توسط هر فرد در فهرست کشورهای پرمصرف دنیا قرار دارد کد خبر ۴۴۲۴۷۷ تاریخ انتشار ۲۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۹ ۳۹ - 16 October 2014 ایران از نظر مصرف روزانه آب توسط هر فرد در فهرست کشورهای پرمصرف دنیا قرار دارد به گزارش باشگردپای دکل گمشده نفتی در کشورهای همسایه |اخبار ایران و جهان
ردپای دکل گمشده نفتی در کشورهای همسایه کد خبر ۴۴۳۸۷۳ تاریخ انتشار ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۲۶ - 22 October 2014 عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه موضوع مفقود شدن دکل نفتی را با نامهنگاری رسمی از وزارت نفت در حال پیگیری هستیم گفت برخی اخبار از فعالیت دکل نفتی به نام دینبرگزاری روز جهانی کوبانی در کشورهای اروپایی -
برگزاری روز جهانی کوبانی در کشورهای اروپایی مردم چندین کشر اروپایی عصر روز گذشته با برپایی تظاهرات حمایت خود را از مردم شهر عین العرب کوبانی در سوریه اعلام کردند که هدف حملات تروریست های تکفیری قرار گرفته است به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی کشورهای ترکیه آلمان استر-
گوناگون
پربازدیدترینها