تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834466074
افسردگی پاییزی را جدی بگیرید
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
افسردگی پاییزی را جدی بگیرید
افراد زیادی در اطراف ما هستند که با شروع فصل پاییز و سرد شدن هوا اخلاق و رفتارشان تغییر می کند و شادی کمتری نسبت به گذشته دارند که این موضوع یک اختلال روانی نیز محسوب می شود.
خبرآنلاین: افراد زیادی در اطراف ما هستند که با شروع فصل پاییز و سرد شدن هوا اخلاق و رفتارشان تغییر می کند و شادی کمتری نسبت به گذشته دارند که این موضوع یک اختلال روانی نیز محسوب می شود.
بعضی ها پاییز را دوست ندارند، چون در این فصل دچار غمگینی و افسردگی می شوند و دلشان می گیرد.شاید تا به حال با افراد زیادی روبه رو شده باشید که از بی حوصلگی در فصل پاییز شکایت دارند وآن انرژی سابق را در این فصل ندارند در این گزارش افسردگی پاییزی را زیر ذره بین برده ایم تا بهتر بتوانیم از آن عبور کنیم.
با کاهش نور خورشید خلق و خوی افراد هم تغییر می کند
افراد زیادی در اطراف ما هستند که با شروع فصل پاییز و سرد شدن هوا اخلاق و رفتارشان تغییر می کند و شادی کمتری نسبت به گذشته دارند که این موضوع یک اختلال روانی نیز محسوب می شود. دکتر حامد محمدی کنگرانی، روانپزشک در باره این نوع اختلال به خبرآنلاین می گوید: علت دقیق این اختلال کاملا مشخص نیست.
اما محیط بسیار روی خلق و خوی آدم ها تاثیر می گذارد حتی میزان ترشحات هورمن ها نیز با تغییر فصول دچار تغیییر می شوند از طرفی دیگر با تغییر نور خورشید وکاهش آن متابولیسم بدن هم نیز تغییر می کند وبرای همین هم افراد بیشتر مایلند که خواب طولانی تری داشته باشند .وی معتقد است با کاهش نور خورشید، ساعت بیولوژیکی که خلق و خوی افراد، خواب و هورمونهای آنان را تنظیم میکند، در زمستان به نوعی عقب میماند و کندتر میگذرد.
این روانپزشک در پاسخ به این سوال که خیلی از افراد در این فصل ناراحت و غمگین هستند آیا این مسئله نشانه ای از افسردگی می تواند باشدیا خیر این طور توضیح می دهد: بله اما صدر صد نیست اگر کسی فکر می کند دچار علائم افسردگی است باید حتما به پزشک مراجعه کند چرا که گاهی مشکلات جسمی باعث افسردگی میشوند. اما گاهی هم نشانههای افسردگی فصلی بخشی از یک مشکل روانی پیچیدهتر هستند.
نور درمانی یک عامل تاثیر گذار است
در خیلی از کشورهای دنیا با نور درمانی سعی می کنند به افرادی که دچار افسردگی فصلی شده اند کمک کنند دکتر محمدی کنگرانی درباره این موضوع که آیا نور درمانی می تواند به بهبود این مسئله کمک کند یا نه می گوید: بله محققان دریافتهاند که فتوتراپی (نور درمانی) روش مؤثری برای رفع این اختلال است و میتواند از ترشح بیش از حد ملاتونین در بدن جلوگیری کند.
اغلب افراد به این درمان پاسخ میدهند. این شیوه درمان شامل نور سفید فلوروسنت است که بر صفحه فلزی انعکاس داده میشود و شخص در مقابل این نور، با چشمان باز بدون نگاه مستقیم به نور قرار میگیرد. از این شیوه درمانی بهمدت نیم الی دو ساعت در روز استفاده میکنند.
او می گوید: البته در موارد خفیف بیماری، نبودن در خانه در ساعات زیادی از شبانه روز و قدم زدن در نور آفتاب به تنهایی میتواند شخص را در بهبود بیماری کمک کند. مثلا یک ساعت قدم زدن در نور آفتاب به اندازه دو ساعت قرار گرفتن در مقابل نور سفید فلوروسنت میتواند در بهبود بیماری مؤثر باشد. اگر فتوتراپی مؤثر واقع نشود ( که البته درصد کمی را شامل میشود ) میتوان از داروهای ضد افسردگی همراه با نور درمانی در درمان این بیماری کمک گرفت.
خود را از فعالیت های اجتماعی دور نکنید
خیلی از افرادی که دچار این اختلال هستند سعی می کنند با شروع فصل پاییز در خانه بمانند ویا اگر در بیرون از خانه کار می کنند هر روز با سختی زیادی در محل کارشان حاضر می شوند.
این روانپزشک در باره پیشگیری از بروز این اختلال راه حل هایی پیشنهاد کرده و می گوید: به نظرم برای پیشگیری از این اختلال روانی میتوان صبحها زودتر از خواب بلند شد و به پیادهروی رفت. انجام فعالیتهای ورزشی به ویژه پیادهروی در هوای آزاد و روشنایی روز نیز میتواند سهم به سزایی در کاهش این نوع افسردگی داشته باشد.
هرگز خود را در اتاق تاریک و بسته حبس نکنید. تا جایی که می توانید خود را از فعالیتهای اجتماعی دور نکنید و با دوستان و همفکران خود تبادل نظر کنید. حضور در اجتماع در مقابله با افسردگی فصلی نقش مؤثری دارد بنابراین از پیله تنهایی خود بیرون بیاید و با دوستان خود صحبت کنید.
کمبود آهن موجب افسردگی در افراد می شود
خیلی از افراد سعی می کنند با تغذیه خود را درمان کنند دکتر محمدی نیز درباره تاثیرتغذیه در درمان این نوع افسردگی می گوید: کمبود آهن، امگا ۳ و اسیدفولیک تاثیر مستقیمی با بروز علائم افسردگی دارد، پس هر چه بیشتر به رژیم غذاییتان اهمیت دهید سالم تر و شاداب تر خواهید بود و تا میتوانید از سبزی و میوه استفاده کنید.
باید قبول کنیم که ریتم زندگی تغییر می کند
افراد زیادی را در اطرافمان می بینیم که رابطه خوبی با باران ندارند و می گویند وقتی باران می بارد ما افسرده تر می شویم و دلمان می گیرد و وقتی باران می بارد ترجیح می دهند در خانه بمانند این روانپزشک دراین باره معتقد است: ما باید این تغیر فصل را بپذیریم در این صورت راحتر هم می توانیم این فصل وروزهایش را به راحتی طی کنیم بهرحال مهمترین تغییر فصل از تابستان به پاییر است چه از لحاظ آب و هوایی وچه از نظر ریتم زندگی پس بهتر است به خودمان کمک کنیم.
مثلا اگر هوا بارانی است و احساس تنهایی می کنید، لحظات شادی را به یاد آورید که با افراد مورد علاقه تان و افرادی که شما را دوست دارند، گذرانده اید. ویا می توانید موسیقی ای را که به شما آرامش می دهد گوش کنید.
رنگ درمانی را جدی بگیرید
بی شک محیط اطراف ما در آرامش مان تاثیر زیادی دارد هر چقدر که ما فضای خانه و محل کارمان را با رنگ های مختلف و شاد تزئین کنیم مسلما حال وهوای بهتری هم خواهیم داشت دکتر محمدی درپاسخ به این سوال که آیا رنگ درمانی می تواند در درمان افسردگی موثر باشد یا نه گفت: استفاده از «رنگ درمانی» یکی از راههای مبارزه با افسردگی است.
رنگ های روشن و گرم باعث تقویت روحیه و احساس شادی می شوند؛ مثلا مشاهده سیب های قرمز در یک سبد، پوشیدن لباس نارنجی، استفاده از بالش و پرده نارنجی در خانه به شما کمک می کند که احساس افسردگی وغم کمتری داشته باشید.بنابراین بهتر است این شیوه درمانی را هم جدی بگیرید.
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]
صفحات پیشنهادی
خطر افسردگی، اماس و دیابت؛ کمبود ویتامین دی را جدی بگیرید/ کف دست و صورتتان آفتاب بخورد، کافی است
خطر افسردگی اماس و دیابت کمبود ویتامین دی را جدی بگیرید کف دست و صورتتان آفتاب بخورد کافی است بیش از ۷۰ درصد خانوادههای ایرانی کلسیم کافی دریافت نمیکنند و کمبود ویتامین D نیز مشکلی است که اخیرا در تمام گروههای سنی گزارش شده است به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران هفتهراههای پیشگیری از افسردگی پاییزی
راههای پیشگیری از افسردگی پاییزی فصل پاییز زمینه ساز بروز بیماری افسردگی و اضطراب است در افراد مستعد رعایت توصیههای طب سنتی میتواند از بروز بیماری پیشگیری کنند پاییز از دیدگاه حکمای طب سنتی دارای طبع سرد و خشک است و به همین دلیل بروز بیماریها در این فصل افزایش پیدا میکندخطر گاز مونوکسید کربن را جدی بگیرید
یکشنبه ۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۰ مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان با تاکید بر ضرورت رعایت نکات ایمنی در شروع فصل سرما گفت گاز مونوکسید کربن مرگ آور است و شهروندان باید در هنگام استفاده از تجهیزات گرمایشی گازسوز مراقب باشند به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقسه علت اصلی مرگ و میر انسانها/ عارضه کشنده ˝ترومبوز˝ را جدی بگیرید
سه علت اصلی مرگ و میر انسانها عارضه کشنده ˝ترومبوز˝ را جدی بگیرید بررسیها نشان میدهد که سه علت اصلی مرگ و میر انسانها در جهان سکته قلبی سکته مغزی و ترومبوآمبولی وریدی است که هر سه به دلیل وجود لخته در عروق یا همان ترومبوز اتفاق میافتند ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۳ مهر ساعت 11 01 به گزاکارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز: مسمومیتهای دارویی را جدی بگیرید
کارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز مسمومیتهای دارویی را جدی بگیریدکارشناس ارشد دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت اشتباهات دارویی را جدی بگیرید زیرا مسمومیتهای ایجاد شده در این زمینه گاهی غیرقابل جبران است فرخ رامش امروز در گفتچه کنیم از افسردگیهای پاییزی رها شویم؟
چه کنیم از افسردگیهای پاییزی رها شویم برخی افراد به صورت زیست شناختی مستعد بروز افسردگی در پاییز هستند که تحت عنوان نابسامانی عاطفی فصلی قابل طبقهبندی است به گزارش نامه نیوز زمان آن رسیده که جشنواره رنگهای پاییزی بر پا و هر روز بر تنوع رنگ هایش افزوده شود اما چه حیف که اینمرگ سالانه 3000ایرانی به دلیل مخاطرات طبیعی/ مقاومت سازهای را جدی بگیرید
سهشنبه ۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۰ ۳۹ سرپرست دفتر مدیریت و کاهش خطر بلایا وزارت بهداشت با اشاره به اینکه آموزش به مردم از طریق تلویزیون یکی از مهمترین اقدامات آمادگی برای بلایا و از راهکارهای موثر خودمراقبتی فرد و خانواده است گفت میزان آمادگی خانوارهای ایرانی در برابر حوادث طبیعی هشت درتومورهای بدون درد را جدی بگیرید
تومورهای بدون درد را جدی بگیرید زجاجی اذعان داشت تومورها معمولا به صورت بزرگی و همراه با تورم در ناحیه گردن خود را نشان میدهند نکته مهم هشدار سازمان جهانی بهداشت در مورد نحوه برخورد با مشاهده یک تومور در قسمتهای مختلف بدن است چرا که تومورها در مراحل اولیه بدون درد و علامت هستخون در ادرار را جدی بگیرید
خون در ادرار را جدی بگیرید پژوهش های محققان کلینیک مایو در آمریکا نشان می دهد که وجود خون در ادرار یکی از مهمترین نشانه های سرطان مثانه است سرطان مثانه یکی از شایع ترین علل مرگ و میر ناشی از سرطان است و بیشتر در مردان بالای 70 سال دیده می شود سرطان مثانه به دو نوع تهاجمی و غیربه همراه جدیدترین تصاویر «برگهای پاییزی» به نیمه رسید/«رضا بنفشهخواه» در نقش روحانی
به همراه جدیدترین تصاویربرگهای پاییزی به نیمه رسید رضا بنفشهخواه در نقش روحانیتهیهکننده فیلم تلویزیونی برگهای پاییزی گفت تصویربرداری این فیلم تلویزیونی که قرار است محرم روی آنتن برود به نیمه رسید منصور بافنده در گفتوگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس گفت گرواوج افسردگی پاییزی چه زمانی است؟
اوج افسردگی پاییزی چه زمانی است برای تشخیص افسردگی فصلی باید دست کم دو دوره افسردگی عمده در فصل معین روی داده باشد به این ترتیب با توجه به زمان آغاز این دو دوره افسردگی میتوان از دو تا سه هفته پیش از موعد احتمالی درمان دارویی را به منظور پیشگیری آغاز کرد به گزارش نامه نیوزسرفههای طولانی را جدی بگیرید
سرفههای طولانی را جدی بگیرید مسئول پیشگیری از بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان کرمانشاه سرفه پایدار را اولین علامت بیماری سل عنوان کرد دکتر حسین بیگلری به مناسب روز ملی مبارزه با سل با اشاره به ابتلای 10 هزار و 900 نفر به بیماری سل در کشور طی سال گذشته عنوان کرد خوتیکهای عصبی در کودکان را جدی بگیرید
تیکهای عصبی در کودکان را جدی بگیرید تیکها حرکات غیر ارادی و انقباضات عضلانی ناگهانی هستند مریم جنتی روانشناس در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت بیشترین حرکات به صورت چشمک زدن شکلک در آوردن چین دادن به پیشانی بالا انداختن ابروها پلک زدن و مواردی ابحران کم آبی سال آینده از امسال بدتر است /مسئولان پیش بینی خشکسالی 30 ساله در ایران را جدی بگیرید
حافظی در گفتگو باشگاه خبرنگاران بحران کم آبی سال آینده از امسال بدتر است مسئولان پیش بینی خشکسالی 30 ساله در ایران را جدی بگیرید رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست وخدمات شهری شورای شهر گفت مسئولان باید در نظرداشته باشند که بحران کم آبی سال آینده جدیتر از امسال است رحمت اللهشدار؛ تومورهای بدون درد را جدی بگیرید
هشدار تومورهای بدون درد را جدی بگیرید تومورهای بدون درد علامتی برای جلوگیری از یک بیماری بسیار جدی هستند که بنا بر هشدار سازمان جهانی بهداشت آنها را باید جدی گرفت رامین زجاجی متخصص گوش و حلق و بینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت غدد بزاقی به دو دسته کوچک و بزرگ تقسیمبندسفارش ساخت یک فصل کامل چهار سریال پاییزی جدید سی. بی. اس
سفارش ساخت یک فصل کامل چهار سریال پاییزی جدید سی بی اس شبکه ی سی بی اس برای ساخت یک فصل کامل چهار سریال پاییزی و جدید خودش اعلام آمادگی کرد به گزارش خبرنگار سینمای جهان باشگاه خبرنگاران شبکه ی سی بی اس برای ساخت یک فصل کامل چهار سریال پاییزی و جدید خودش اعلام آسه علت اصلی مرگ و میر انسانها/ عارضه کشنده ترومبوز را جدی بگیرید
اجتماعی بهداشت و سلامت سه علت اصلی مرگ و میر انسانها عارضه کشنده ترومبوز را جدی بگیرید بررسیها نشان میدهد که سه علت اصلی مرگ و میر انسانها در جهان سکته قلبی سکته مغزی و ترومبوآمبولی وریدی است که هر سه به دلیل وجود لخته در عروق یا همان ترومبوز اتفاق میافتند به گزارش خبرگ-
گوناگون
پربازدیدترینها