واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فارس گزارش میدهد
بزرگداشت «حبیب انقلاب» در زادگاهش + تصاویر
نخستین سالگرد درگذشت «حبیبالله عسکراولادی» با حضور مسئولان و مردم در شهرستان دماوند گرامی داشته شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از دماوند، عصر امروز آیین بزرگداشت رحلت جانسوز آیتالله مهدویکنی و نخستین سالگرد درگذشت مرحوم «حبیبالله عسکراولادی» در زادگاهش با حضور مسئولان و مردم ولایتمدار شهرستان دماوند در مسجد جامع دماوند برگزار شد. معاون دبیرخانه شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی در حاشیه این مراسم در گفتوگو با خبرنگار فارس در دماوند، با بیان اینکه 34 سال در خدمت حبیبالله عسکراولادی بودم، اظهار کرد: وی از همان روزهای نخست نسبت به وظایفی که امام راحل در خصوص کمیته امداد محول کردند، نگران بود تا بتواند توان بیشتری برای کمک به محرومان بگذارد. مهدی گودرزی با اشاره به شخصیت بارز مرحوم عسکراولادی تصریح کرد: وی تنها در هفته دو وعده غذایی در خانه صرف میکرد و همیشه در ستاد مرکزی کمیته امداد حضور داشت و کارهای مردم را رسیدگی میکرد؛ در سفرهایی که مرحوم حبیبالله عسکراولادی انجام میداد، صبحها بعد از نماز دیگر نمیخوابید و تا شب کارها را بررسی و در برنامه و نشستهای مختلف شرکت میکرد. وی مرحوم عسکراولادی را الگویی برای دیگران دانست و گفت: مدیریت جهادی که امسال مقام معظم رهبری فرمودند، مرحوم عسکراولادی 30 سال پیش به اجرا میرساند؛ او همیشه نامههایی که در رابطه با کمیته امداد به مرکز فرستاده میشد، را با دقت میخواند و بعد دستورات لازم را صادر میکرد. معاون دبیرخانه شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی با بیان اینکه مرحوم عسکراولادی چند سال پیش صندوقی را جلوی منزل خود نصب کرد، بیان کرد: وی اعتقاد داشت که شاید کسی نتواند به طور مستقیم نامه ارسال کند و روزی 200 نامه در این صندوق انداخته میشد و مرحوم عسکراولادی همه آنها را میخواند.
تأکید عسکراولادی برای کمک به محرومان گودرزی با بیان اینکه وقتی مرحوم عسکراولادی مسافرتی میرفت، همیشه نگران بود که کار خانوادههای محروم روی زمین نماند، ادامه داد: وی همیشه تأکید داشت که کسی دست خالی از کمیته امداد بیرون نرود و به کارکنان خود سفارش کرده بود که اگر کسی به کمیته امداد مراجعه کرد، ممکن است اعتبار نداشته باشد، ولی آبرو دارد و باید به آن کمک کرد. وی با بیان اینکه مرحوم عسکراولادی روزی که در بیمارستان بستری شد، چند بار خواست به کمیته امداد برگردد، افزود: او میگفت کارهای مردم روی زمین مانده است و برای عمل جراحی دیر نمیشود. معاون دبیرخانه شورای مرکزی کمیته امداد امام خمینی اضافه کرد: حبیب انقلاب آخرین باری که از حج عمره بازگشت، ساعت پنج صبح بود و از فرودگاه مستقیم به کمیته امداد رفت و گفت بسیاری از کارهای مردم روی میز قرار دارد که باید رسیدگی شود. گودرزی با بیان اینکه مرحوم عسکراولادی در مبارزات پیش از انقلاب اسلامی نیز نقش بسیاری ایفا کرد، گفت: وی هر مأموریتی را به نحو احسن انجام میداد و به بهتر انجام شدن کارها تأکید زیادی داشت؛ مرحوم عسکراولادی همیشه به مدیران خود میگفت که حداکثر احترام را برای مددجویان و محرومان قائل باشند. وی با بیان اینکه فقدان مرحوم حبیبالله عسکراولادی خیلی سخت بود، افزود: قطعأ جایگزینی دیگر برای وی پیدا نخواهد شد و امیدواریم خداوند روحش را شاد نگه دارد و ما کمیتهامدادیها بتوانیم ادامهدهنده راه این بزرگوار باشیم.
حاج حبیبالله انسانی کاملأ دینی بود معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران نیز در این زمینه با بیان اینکه مرحوم عسکراولادی دارای چند ویژگی بود، اظهار داشت: یکی از ویژگیهای وی این است که همیشه به تعهدات خود پایبند و انسانی کاملأ دینی بود و در تمام دوران 80 سال زندگی خود از تعهداتش عقب نکشید. حجتالاسلام والمسلمین حمید مشهدیآقایی با بیان اینکه خود بارها دیدم که مرحوم عسکراولادی برای اینکه غیبت نشود، نگذاشته هر حرفی نزدش زده شود، تصریح کرد: ویژگی دوم وی، سعهصدر او بود و حبیب انقلاب انسانی با اخلاق به حساب میآمد و تحمل زیادی در کارها داشت؛ مرحوم عسکراولادی خیلی از بدیها را تحمل میکرد. وی با بیان اینکه با توجه به اخلاق خوب مرحوم عسکراولادی وقتی در کنارش قرار میگرفتیم، احساس آرامش میکردیم، گفت: او انسان باسوادی محسوب میشد و همواره تصمیمهای درستی میگرفت؛ اندیشههای عسکراولادی بر اساس یک تفکر اجتهادی و آشنا با مبانی دینی بود. معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران با بیان اینکه مرحوم عسکراولادی در مسائل سیاسی همیشه تصمیمهای درستی میگرفت، افزود: وی همواره کماشتباه ظاهر میشد و انسانهای کمی پیدا میشوند که در عالم سیاست وارد شوند و اشتباه کمی داشته باشند. مشهدیآقایی ادامه داد: در حقیقت تدین، اخلاق، معرفت و دانش مرحوم عسکراولادی باعث شد که همیشه در موضعگیریهای سیاسی موفق باشد. وی با بیان اینکه مرحوم عسکراولادی علاقه زیادی به حضرت اباعبدالله الحسین (ع) داشت، تصریح کرد: پنج ماه قبل از درگذشتش، وقتی در دفتر وی حضور پیدا کردیم، خاطراتی از دماوند تعریف کرد؛ مرحوم عسکراولادی در صحبتهای خود ناگهان زیر گریه زد و گفت فکر نمیکنم که امسال عاشورای حسینی را ببینم. معاون فرهنگی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تهران با بیان اینکه برای مرحوم عسکراولادی مشخص بود که عاشورای سال 92 را نمیبیند، گفت: به همین خاطر، امام حسین (ع) خواست تا وی در روز نخست ماه محرم تشییع، تدفین و مراسم دیگرش نیز در ایام محرم و صفر برگزار شود. مشهدیآقایی، مرحوم عسکراولادی را انسانی مؤمن و سیاستمدار دانست و افزود: هر کسی که میخواهد در زندگی خود موفق باشد، میتواند زندگی بابرکت مرحوم حبیبالله عسکراولادی را به عنوان الگو و سرلوحه خود به معنای واقعی قرار دهد. انتهای پیام/67015/ر
93/08/09 - 21:09
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]