واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: تولید برچسب "فتنه گر" در تیراژ زیاد!
پروژه هوشمندانه ای نیست ولی خوب کار می کند: «هر که از او خوشت نیامد را متهم به نقش داشتن در فتنه 88 کن ؛ تمام!» این اتفاقی بود که در مجلس رخ داد و ناطقان مخالف، یکی پس از دیگری وزیر پیشنهادی را متهم به دست داشتن در ماجرای فتنه کردند. جالب این که هیچ کس ، نه مدرکی ارائه داد و سندی در دست داشت. فقط یک عده گفتند که او در فتنه نقش داشت و یک عده دیگر هم باور کردند و رأی ندادند ؛ به همین سادگی!
به گزارش نامه نیوز، مجلس به وزیر پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت علوم رأی نداد و بدین ترتیب، این وزارتخانه در دومین ماه از سال تحصیلی دانشگاه ها همچنان بدون وزیر ماند.
مخالفان دولت، در جلسه بررسی رأی اعتماد، محمود نیلی احمدآبادی را متهم به این کردند که در فتنه 88 نقش داشته است و بر همین مبنا به وی رأی ندادند!
جلسه مذکور را می توان مصداق بارزی از پروژه نامبارکی دانست که در چند سال اخیر شکل گرفته است و عده ای با هیاهوی بسیار آن را پیش می برند.
پروژه هوشمندانه ای نیست ولی خوب کار می کند: «هر که از او خوشت نیامد را متهم به نقش داشتن در فتنه 88 کن ؛ تمام!»
این اتفاقی بود که در مجلس رخ داد و ناطقان مخالف، یکی پس از دیگری وزیر پیشنهادی را متهم به دست داشتن در ماجرای فتنه کردند.
جالب این که هیچ کس ، نه مدرکی ارائه داد و سندی در دست داشت. فقط یک عده گفتند که او در فتنه نقش داشت و یک عده دیگر هم باور کردند و رأی ندادند ؛ به همین سادگی!
فارغ از انگیزه های سیاسی برخی مخالفان رئیس جمهور در تضعیف دولت، باید افسوس خورد به حال نمایندگانی که بدون سند و مدرک شهروندان کشور را متهم می کنند و بر اساس اتهامی که خود ساخته اند و نه در جایی ثبت و نه در محکمه ای ثابت شده است، رأی می دهند.
جالب اینجاست که نمایندگان مجلس که این قدر فتنه فتنه کردند، تغافل کردند که همین فردی که این همه به او تهمت زدند، کسی بود که در فتنه بزرگ تجاوز 8 ساله عراق به ایران، سال ها با به خطر انداختن جان خود در جبهه ها برای دین و کشور و انقلابش جنگیده و 7 سال از 8 سال جنگ را در دفاع از این مرز و بوم گذرانده است.
همزمانی ماجرای بورسیه با این جلسه نیز از آن نظر جالب توجه بود که گزینه پیشنهادی رئیس جمهور ، در سال های دفاع مقدس، به خاطر حضور در جبهه ها، از بورسیه اعزام به خارجش صرف نظر کرده بود و اینک فاش شده که در دولت مطلوب نمایندگان مخالفان، چه تعداد از نورچشمی های مدعی ارزشگرایی با دور زدن قانون، بورسیه های دانشگاهی داخل و خارج گرفته بودند و با چپاول بیت المال در صدد خرید عناوین دکتری برای خود بودند!
بهانه های دیگر نمایندگان برای رأی ندادن به گزینه پیشنهادی رئیس جمهور نیز آنچنان عجیب بود که حتماً در تاریخ به عنوان اسنادی از آنچه امروز در مجلس ایران می گذرد، مورد توجه قرار خواهد گرفت. از جمله این که گفتند در دانشگاه تحت مدیریت وی ، جشن فارغ التحصیلی را مختلط برگزار کرده اند و این درحالی است همه می دانند که در همه دانشگاه های ایران و در همه زمان ها ، همه فارغ التحصیلان در یک سالن جمع می شوند و فارغ التحصیلی خود را با حضور مسوولان رسمی، جشن می گیرند کما این که تمام دوران تحصیل شان نیز در کنار یکدیگر درس خوانده اند!
تلویزیون جمهوری اسلامی نیز بارها و بارها جشن های فارغ التحصیلی را به روی آنتن برده است. اما از بین هزاران جشن فارغ التحصیلی، آقایان گیر دادند به محمود نیلی که چرا در دانشگاه تحت مدیریت تو، جشن فارغ التحصیلی بدون جدا کردن دانشجویان دختر و پسر از یکدیگر برگزار شده است.
جا داشت که نیلی نیز به نمایندگان می گفت که همین مجلسی که شما در آن نشسته اید، مختلط است و نمایندگان مرد و زن زیر یک سقف هستند. اشکالی دارد آیا؟!
یا گفتند که او دانشجویان را به اردوی مختلط در ترکیه فرستاده است و لابد نمایندگان شنونده این سخنان ، با شنیدن کلید واژه های "اردوی مختلط" ، "دختر و پسر" و " ترکیه" با خود اندیشیده اند که وای! چه اتفاقاتی در آنجا رخ داده است و بعد هم رأی منفی داده اند.
این در حالی است که فارغ از اصل و حاشیه این اتفاق و وارد یا ناوارد بودن اتهام، ماجرا این بوده که اساساً دکتر نیلی ، مجوز چنین اردویی را نداده بود زیرا در زمان برگزاری آن اردو، وی رئیس "دانشکده" بوده و صدور مجوز اردوهای خارج از کشور، فقط با مجوز "دانشگاه" میسر بوده است نه دانشکده.
خلاصه آن که ماجرای اخیر نشان داد پروژه کاسبی سیاسی از فتنه ، همچنان پابرجاست و آقایان، برچسب "فتنه گر" را در تیراژ زیاد تولید کرده و در جیب خود دارند تا هر لحظه که خواستند به هر که اراده کردند ، بچسبانند، حتی اگر هیچ دلیل وجود نداشته باشد. برچسب که دلیل نمی خواهد!
منبع: عصر ایران
۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]