تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849855235




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باهنر: عدم رأی‌آوری نیلی را به دولت گفته بودیم/سیاست‌مدار عصاقورت داده نمی‌تواند کار سیاسی کند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: باهنر: عدم رأی‌آوری نیلی را به دولت گفته بودیم/سیاست‌مدار عصاقورت داده نمی‌تواند کار سیاسی کند
نایب رئیس دوم مجلس با بیان اینکه موضوع عدم رأی آوری وزیر پیشنهادی علوم را روز گذشته به اطلاع مقامات دولتی رسانده بودیم، گفت: سیاست‌مدار اعصاب‌قورت داده نمی‌تواند کار سیاسی انجام دهد.
به گزارش نامه نیوز، محمدرضا باهنر نایب رئیس دوم مجلس شورای اسلامی امشب در برنامه شب آفتابی با اشاره به بررسی صلاحیت و برنامه‌های وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه علنی امروز خانه ملت، اظهارداشت: بالاخره با توجه به تجربیات و نیز گفت‌وگوهایی که درباره وزیر پیشنهادی علوم با نمایندگان مجلس انجام داده‌ بودیم، اتفاق امروز صحن علنی کاملاً قابل پیش‌بینی بود، ما داستان امروز را صبح روز گذشته به اطلاع مقامات دولتی رسانده بودیم، ما این موضوع را به معاونان و رابطان آقای رئیس‌جمهور در مجلس گفته بودیم که امیدی نیست آقای نیلی احمدآبادی بتواند از پارلمان بتواند رأی اعتماد بگیرد.

وی ادامه داد:‌ پاسخ آنان این بود که دیگر نمی‌تواند کاری کرد، عده‌ای از نمایندگان پیشنهاد داده بودند آقای نیلی احمدآبادی پیش از برگزاری جلسه رأی اعتماد انصراف دهد، اما دولت شاید نظرش این بود که این روش، راه خوبی نباشد و بهتر باشد جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم در صحن علنی برگزار شد.

نایب رئیس دوم مجلس در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: در گذشته یکی دو نفر بودند که پیش از برگزاری جلسه رأی اعتماد انصراف دادند، در همین دولت یازدهم نیز آقای روحانی قبل از معرفی آقای توفیقی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، این موضوع را به صورت شفاهی به مجلس پیشنهاد داد و ما به او گفتیم که در صورت معرفی آقای توفیقی به عنوان وزیر پیشنهادی علوم، عکس‌العمل خوبی از سوی نمایندگان نشان داده نخواهد شد.

در ادامه این برنامه مجری از باهنر پرسید چرا هیئت رئیسه درباره آقای نیلی احمدآبادی چنین اقدامی انجام نداد؟ که باهنر پاسخ داد: شاید هزینه این گونه رفتارها کمتر باشد یعنی تا زمانی که نامه آقای رئیس‌جمهور در صحن علنی اعلام وصول نشده، بهتر باشد اینگونه مشورت‌ها انجام شود، لازم است بگویم تا پیش از رسیدن نامه آقای رئیس‌جمهور درباره معرفی وزیر پیشنهادی علوم به مجلس، عملاً بسیاری از نمایندگان مجلس اطلاع نداشتند چه کسی معرفی می‌شود، به نظر می‌رسد اگر برخی مشورت‌ها پیش از معرفی وزیر پیشنهادی علوم با پارلمان انجام می‌شد، می‌توانست در نزدیک شدن افکار نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی تأثیر مثبتی داشته باشد.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: بنده در طول 9 دوره پارلمان، تنها در مجلس ششم حضور نداشتم، البته سنم به مجلس اول نیز نمی‌رسید، با توجه به این موضوع با همه دولت‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تقریباً تعامل داشتم و نماینده مجلس بودم، نحوه تعاملات با دولت‌ها فرق می‌کند، ما با آقای روحانی حداقل 16 سال در مجلس همکار بودیم.

باهنر در ادامه با اشاره به ضرورت گفت‌وگو و تعامل دولت با مجلس درباره معرفی وزرا، گفت: پس از پیروزی آقای هاشمی در دولت دومش، بنده از طرف مجموعه مجلس به مذاکره با آقای هاشمی رفتم و در آن مذاکره تقریباً روی همه وزرا به تفاهم کامل رسیدیم، این تفاهم نیز قبل از معرفی وزرا به مجلس بود، البته معنای این موضوع این نیست که آقای رئیس‌جمهور از ما تبعیت می‌کرد یا ما از او تبعیت می‌کردیم.

وی افزود: در مجلس چهارم با آقای هاشمی روی همه وزرا به توافق رسیدیم اما 2 روز پیش از ارسال نامه وزرای پیشنهادی به مجلس برای کسب رأی اعتماد، شنیدیم آقای هاشمی نام یکی از وزرا را تغییر داده است، ما با آقای هاشمی درباره وزیر بازرگانی روی آقای اسحاق به نتیجه رسیده بودیم اما بعداً او می‌خواست آقای محمدخان را به عنوان وزیر بازرگانی معرفی کند.

باهنر گفت:‌ هرچند فرقی بین این دو فرد نبود اما آن زمان به آقای هاشمی گفتیم قرارمان به هم نخورد، اگر به هم بخورد ما مجبور می‌شویم رأی منفی بدهیم هرچند آقای محمدخان چند ماه بعد به عنوان وزیر اقتصاد به مجلس معرفی شد و توانست از پارلمان رأی اعتماد بگیرد، با توجه به این موضوعات به نظر می‌رسد تعاملات بیشتر بین مجلس و دولت بسیار خوب است.

باهنر بر همین اساس یادآور شد: قبل از اعلام نتیجه رأی‌‌گیری امروز در صحن علنی درباره رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی علوم به برخی از نمایندگان گفتم که آقای نیلی بین 70 تا 80 رأی موافق را می‌تواند در مجلس کسب کند که همین‌طور هم شد و او 69 رأی موافق در مجلس به دست آورد؛ اگر قرار باشد ما 24 سال نان مجلس را بخوریم و نتوانیم حتی چنین پیش‌بینی را هم انجام بدهیم، در این صورت کار قدری مشکل می‌‌شود.

نایب رئیس دوم مجلس در ادامه سخنانش در پاسخ به سؤال دیگر آقای مجری که پرسید آقای رئیس‌جمهور امروز با تمام توان آمد و کاملاً قاطعانه از آقای نیلی دفاع کرد اما نمایندگان به وزیر پیشنهادی دولت رأی ندادند، نظر شما درباره این موضوع چیست؟ توضیح داد: برخی از دوستان گفته بودند آقای نیلی گزینه نهایی و اصلی آقای رئیس‌جمهور برای تصدی سکان وزارت علوم نیست، آقای رئیس جمهور که امروز در مجلس حضور یافت و از وزیر پیشنهادی خودش دفاع کرد و بنده هم به او حق می‌دهم، این رسم جوانمردی است که اینگونه عمل کند، وگرنه نمی‌شود که وسط قضیه، موضوع را رها کند و حتی از وزیر پیشنهادی‌اش در پارلمان دفاع نکند.

وی اضافه‌کرد: زمانی که آقای نیلی انصراف نداده طبعیی است که آقای رئیس‌جمهور باید با تمام توان در صحن علنی حضور یابد و از وزیر پیشنهادی خودش دفاع کند، قطعاً‌ خود آقای نیلی که ساده نپذیرفته به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی شود، حتماً سقف آقای رئیس جمهور و سایر مسئولان دولتی برای او استدلال و دلیل آوردند و اصرار کردند و او هم پذیرفته که به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی شود تا از پارلمان رأی اعتماد بگیرد.

باهنر تصریح‌کرد: وقتی آقای رئیس جمهور و شاید سایر مسئولان دولتی آقای نیلی را قانع می‌کنند که این مسئولیت را بپذیرند، معلوم است که آقای رئیس جمهور باید از او دفاع کند، اگر غیر از این عمل می‌شد، این رسم جوانمردی نبود، دلیل دفاع آقای رئیس جمهور از وزیر پیشنهادی خودش یک تعهد طرفینی است وگرنه وقتی آقای رئیس جمهور در صحنه علنی حضور می‌یابد و از وزیر پیشنهادی‌اش دفاع می‌کند به این معنا نیست که او می‌خواهد حتماً مجلس به او رأی دهد.

باهنر در پاسخ به پرسش دیگر آقای مجری که نسبت به تغییر سریع مواضع وی سؤال کرد، گفت: بنده اصولاً از خیلی وقت قبل اعتقاد نداشتم که حرف مرد یکی است و واقعاً این موضوع را باور نداشتم، همیشه می‌گفتم مرد همانی که آن لحظه می‌فهمد را بیان می‌کند.

وی در پاسخ به سؤال دیگری مبنی براینکه اینگونه رفتار کردن برای یک سیاست‌مدار خوب است یا نه؟ توضیح داد: اگر قرار باشد یک سیاستمدار اعصاب قورت داده باشد، نمی‌تواند کار سیاسی انجام دهد. برای کار سیاسی باید فرد راحت باشد و اعصاب آرامی داشته باشد، باهنر 1370 با باهنر 1380 فرق می‌کند.

وی در ادامه به بیان مثالی پرداخت و گفت:‌ آقای احمدی‌نژاد که امیدوارم خداوند به او سلامتی بدهد و او را حفظ کند، خبرنگاران دائم از بنده سؤال می‌کردند آقای احمدی‌نژاد 84 با احمدی‌نژاد 91 چه فرقی می‌کرد که شما سال 84 از او حمایت می‌‌کردید اما سال 91حمایت نمی‌کردید، بنده پاسخ می‌دادم آقای احمدی‌نژاد در طی این سال‌ها تفاوت نکرده بلکه اطلاعات بنده در مورد آقای احمدی‌نژاد طی سال‌های 84 تا 91 زیاد شده است، من آقای احمدی‌نژاد استاندار را دیده بودم اما آقای احمدی‌نژاد رئیس جمهور را ندیده بودم، طی این سال‌ها مدام اطلاعات من درباره او بیشتر می‌شد.

وی اضافه کرد: آقای احمدی‌نژاد واقعاً مشخصه‌های قوی و خوب و بعضاً بی‌نظیری داشت، شاید بی‌انصافی باشد که یکطرفه به قضاوت برویم، بنده با همه دولت‌های بعد از پیروزی انقلاب کار کردم، باید بگویم واقعاً در همه این دولت‌ها، دولت آقای احمدی‌نژاد پرکارترین دولت بود که البته کارهای بسیار مهمی را هم انجام داد هرچند اشتباهات آدم‌های پرکار هم بیشتر از آدم‌های کم‌کار است.

باهنر ادامه داد: بنده مجموعه حرف‌های دولت یازدهم را عقلانی و خردمندانه می‌بینم و مسئولان دولتی نیز افراد مجربی هستند گاهی اوقات ما به جایی می‌رسیم که تا بخواهیم خودمان را با شرایط جدید تطبیق دهیم در ابتدا محافظه‌کارانه عمل می‌کنیم که البته بنده این رفتار را بسیار می‌پسندم، با آقای رئیس جمهور هم تاکنون گفته‌ام که در طول 4 سال ریاست جمهوری، 4 تصمیم اصلاح طلبانه به معنای واقعی در راستای منافع کشور و ارتقای سطح کشور و امنیت جامعه بگیرید.

نایب رئیس مجلس افزود:‌ بنده ظرف یک سال گذشته از عمر دولت یازدهم، دور قمری با آقایان وزرا زده‌ام و با همه آنان صحبت کرده‌ام، به نظرم سه موضوع اساسی در کشور وجود دارد که باید مدنظر همه دولتمردان قرار گیرد، یکی مذاکرات هسته‌ای با 5+1 است، دیگری تورم و سومی راه افتادن چرخ تولید در کشور است، اما پنج کار ضروری و جدی وجود دارد که کسی متوجه نیست، باید برای این امور تدبیر جدی اندیشیده شود بنده معتقدم که در مقطع باقیمانده یک و نیم سال آینده مشترک بین دولت یازدهم با مجلس نهم یک مقطع طلایی است، بسیاری از کارهای اساسی که باید راه بیفتد را می‌شود طی یک و نیم‌سال آینده انجام داد.

وی خاطرنشان کرد: بنده تاکنون با آقایان اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، سیف رئیس کل بانک مرکزی، طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی، زنگنه وزیر نفت، آخوندی وزیر راه و نعمت‌زاده وزیر صنعت درباره چندین موضوع مانند سهام عدالت و صندوق‌های بازنشستگی و... صحبت کرده‌ام.

باهنر در پایان سخنانش به موضوع انتخابات مجلس دهم که اسفند سال 94 برگزار خواهد شد اشاره کرد و متذکر شد: سال آینده انتخابات مجلس برگزار می‌شود اما ولله و بالله الان مطرح کردن موضوع انتخابات در رسانه‌ها و دعوا کردن و خط و نشان کشیدن ظلم به مملکت است، هم‌اکنون وقت رقابت‌های انتخاباتی نیست،‌الان وقت کار است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: موضوع وزیر علوم نباید مسئله اصلی دولت و مجلس باشد، می‌شود آن را حل کرد باید وقت‌مان را صرف مسئولیتی که به ما سپرده شده بکنیم، در پایان هم لازم است بگویم بنده بسیار به دولت یازدهم امیدوارم و خیلی از کارهایش را تأیید می‌کنم و حاضرم به دولت کمک کنم.


منبع: فارس


۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن