تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 24 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سخن چون دواست، اندکش سودمند و زیادش کشنده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815478566




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احمد شهید به دنبال ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


رایزن جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل:
احمد شهید به دنبال ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی است
فروزنده ودیعتی رایزن دوم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، در سخنانش در کمیته سوم سازمان ملل، هدف گزارش‌های احمد شهید درباره ایران را "تحقق پروژه ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی" دانست.



به این مطلب امتیاز دهید



به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، روز سه‌شنبه (۶ آبان) پس از انتشار گزارش "احمد شهید" درباره وضعیت حقوق بشر در جمهوری اسلامی ایران، "فروزنده ودیعتی" رایزن دوم جمهوری اسلامی در سازمان ملل، این گزارش را در کمیته سوم سازمان ملل مورد انتقاد قرار داد.
    بر اساس گزارش خبرگزاری "رویترز" (Reuters) ودیعتی، تمرکز روی وضعیت حقوق بشر در ایران و بحث درباره آن را یک "روند بی‌ثمر سالانه" نامید. وی گفت: «انتقادات احمد شهید درباره ایران، از سوی کشورهای مشخصی حمایت می‌شود و هدف نهایی آن رسیدن به پروژه ایران‌هراسی و اسلام‌هراسی است.»
    نماینده ایران در سازمان ملل، همچنین این مسئله را که وضعیت زنان در ایران بدتر از قبل شده، رد کرد و گفت: «به عنوان یک زن ایرانی، هرگز تجربه‌‌ای از اتهاماتی که گزارشگر سازمان ملل به آن‌ها اشاره کرده، نداشته‌ام».
    احمد شهید در گزارش خود به کمتر شدن تعداد دخترانی که وارد دانشگاه می‌شوند اشاره کرده و نوشته است: «درصد دختران پذیرفته‌ شده در دانشگاه‌ها از ۶۲ درصد در سال تحصیلی ۲۰۰۷-۲۰۰۸ به ۴۸ درصد در سال تحصیلی ۲۰۱۳-۲۰۱۴ رسیده است.»  
احمد شهید همچنین در گزارش شفاهی خود به کمیته سوم سازمان ملل گفته است: «قوانین، سیاست‌ها و اقداماتی که علیه زنان تبعیض اعمال می‌کنند، همچنان به رسمی کردن "جنس دوم بودن زنان" ادامه می‌دهند.»
    رایزن دوم ایران در سازمان ملل همچنین استفاده از شکنجه در زندان‌های ایران را رد کرد و تاکید کرد: «شکنجه بر اساس قوانین ایران ممنوع است.»



رویترز در گزارش خود را با سخنان -دوشنبه (۵ آبان)- احمد شهید در گفت و گو با خبرنگاران ادامه داد که گفته است: «از شنیدن خبر اعدام ریحانه جباری شوکه شده است. بارها مراتب نگرانی خود را در مورد پرونده ریحانه جباری به مقامات ایران اعلام کرده بودم.»  
نماینده ایران در سازمان ملل در پایان سخنانش گفت: «ما به تلاش‌هایمان برای بهبود وضعیت حقوق بشر در ایران ادامه می‌دهیم اما نه به دلیل احکام و قطعنامه‌هایی که با نیت سیاسی صادر می‌شوند، بلکه تنها به دلیل خواست مردم و دولتمان».
    بر اساس گزارش وب سایت "دویچه وله" (DW) اتحادیه اروپا در حال تهیه قطعنامه‌ای برای ارائه به مجمع عمومی سازمان ملل درباره نقض حقوق بشر در ایران است. این قطعنامه به زودی در کمیته سوم سازمان ملل به رای گذاشته خواهد شد.
    این گزارش می افزاید: «وضعیت حقوق بشر در کشورهای ایران، کره شمالی، میانمار و سوریه به دلیل نقض گسترده آن هرساله مورد بررسی مجمع عمومی سازمان ملل قرار می‌گیرد.»  
کمیسرعالی سازمان ملل برای حقوق بشر و اتحادیه اروپا روز سه‌شنبه (۶ آبان) به اعدام ریحانه جباری [که در پرونده قتل عمد مرتضی سربندی، از سوی دادگاه قضائی مجرم شناخته شد] در ایران اعتراض کردند.



دفتر کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل در بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما از خبر این اعدام شوک‌زده و اندوهگین هستیم».  

در همین حال بر اساس گزارش رسانه برون مرزی آلمان، "اد رویس" رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا، با اشاره به تازه‌ترین گزارش سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران، می‌گوید: «حکومت ایران در زمان ریاست‌جمهموری حسن روحانی، همچنان به نقض حقوق شهروندان خود ادامه می‌دهد.»  
وی در بیانیه‌ خود اعلام کرده: «ضمن اعلام نگرانی زیاد باید بگویم که گزارش اخیر سازمان ملل نشان می‌دهد که حکومت ایران در دولت "اصلاح‌طلب" حسن روحانی نیز همچنان به نقض حقوق بشر علیه مردم ایران ادامه می‌دهد.»


عضو مجلس نمایندگان امریکا در اظهاراتی مداخله جویانه به تصویب طرح حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در مجلس شورای اسلامی اشاره کرده و گفته است: «نگرانی من از این است که بسیجیان ایران از این پس با استفاده از این قانون آزادانه‌تر به زنان ایرانی به دلیل پوشش آنان حمله کنند.»
    اد رویس از باراک اوباما رئیس جمهوری امریکا خواسته تا در هنگام مذاکراتش با مقامات ایرانی، نقض حقوق بشر توسط حکومت ایران را در نظر داشته باشد.
    شایان ذکر است در آستانه زمان نهایی برای دستیابی به توافق هسته‌ای ایران با غرب (۳ آذر) بهانه جویی دوره‌ای وضعیت حقوق بشر و گزارشات مغرضانه دیده بان حقوق بشر از ایران، شدت گرفته است.         104
 




۰۷/۰۸/۱۳۹۳ - ۱۹:۱۵




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن