تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):روزه سپرى است از آفت هاى دنيا و پرده اى است از عذاب آخرت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830040827




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از هر هزار نوزاد درجهان، سه نوزاد با کم شنوایی عمیق دائمی متولد می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی:
از هر هزار نوزاد درجهان، سه نوزاد با کم شنوایی عمیق دائمی متولد می‌شود
موللی گفت: مجامع بین المللی تاکید می‌کنند که کم شنوایی مادرزادی، باید پیش از شش ماهگی تشخیص داده شود.


گیتا موللی عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: متخصصان اطفال باید زمانی کـه به کودکی مشکوک می‌شوند، وی را برای ارزیابی‌های شنوایی به مراکز درمانی مجهز ارجاع دهند. همچنین باید والدین در مورد روند رشد شنوایی آگاه باشند و بدانند، زمانی که به شنوایی کودک خود مشکوک می‌شوند، چه اقداماتی را انجام بدهند. 

وی افزود: با توجه به اینکه از هر هزار نوزاد در جهان، سه الی چهار نوزاد با کم شنوایی عمیق دائمی متولد می‌شوند، مجامع بین المللی تاکید می‌کنند که کم شنوایی مادرزادی، باید پیش از شش ماهگی تشخیص داده شود. 

 موللی گفت: کودکان ناشنوا تا سن ۹-۸ ماهگی مانند کودکان شنوای هنجار، سروصدا (قان و قون) می‌کنند و این مساله اغلب سبب گمراه شدن والدین می‌شود و تصور می‌کنند فرزندشان شنوایی دارد. 
 
 وی افزود: اما امروزه تجهیزات نوین، پزشکان را قادر ساخته تا در‌‌ همان بدو تولد، وجود کم شنوایی را در نوزادان، تشخیص دهند. این روش‌ها از نظر اقتصادی نیز بسیار مقرون به صرفه‌اند. 

 این استاد «روان‌شناسی وآموزش کودکان استثنایی» دانشگاه علوم بهزیستی وتوانبخشی، اظهارداشت: می‌توان برای نوزادانی که کم شنواییشان تشخیـص داده می‌شود، پیش از یک ماهگی نیز سمعک مناسب تجویز کرد و با انجام اقدامات مداخله‌ای مناسب، به احتمال زیاد رشد زبانی، درکی و اجتماعی این نوزادان را مشابه همسالان شنوایشان، افزایش داد. 

 وی همچنین به عنوان پژوهشگر، به نقل از نتایج بررسی‌های جدید، افزود: کودکانی که با کم شنوایی متولد می‌شوند و پیش از شش ماهگی برای آنان سمعک مناسب تجویز شده و اقدامات توانبخشی صورت می‌گیرد، مهارتهای زبانی بسیار بهتری نسبت به گروهی دارند که پس از شش ماهگی، تشخیص کم شنوایی آنان داده شده است. 

 دکترموللی تاکید کرد: تشخیص کم شنوایی و آغاز اقدامات توانبخشی در دوره نوزادی و شیرخوارگی، نیاز به اقدامات توانبخشی در دوران مدرسه را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. 

 وی افزود: با توجه به اهمیت تشخیص زودهنگام کم شنوایی در کودکان، اجرای برنامه‌های غربالگری شنوایی نوزادان در جهان مورد تصویب قرار گرفته است تا همه کودکان، پیش از ترخیص از زایشگاه، مورد ارزیابی شنوایی قرار بگیرند. 

 وی ادامه داد: در صورتی که کودکی در ارزیابی‌های مقدماتی غربالگری، رد شود، برای ارزیابی شنوایی جامع و کامل، به مرکز درمانی مجهز ارجاع می‌شود و در صورت تشخیص هرگونه کم شنوایی، سمعک مناسب تجویز و کودک در یک برنامه توانبخشی زودرس ثبت نام می‌شود. 

 وی با تاکید بر این نکته که هیچ کودکی برای استفاده از سمعک یا وسیله تقویت کننده دیگر و شروع اقدامات توانبخشی، کوچک نیست، گفت: سن تشخیص کم شنوایی باید به پیش از ۳ ماهگی برسد درصورتی که هم اکنون این سن در کشور ما، بسیـار بالا‌تر از این است. 

 این عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، تصریح کرد: کم شنوایی‌های شدید تا عمیق، معمولا «زود‌تر شناسایی می‌شوند (گاهی زیر ۱۸ ماهگی). اما کم شنوایی‌های ملایم تا متوسط یا کم شنوایی‌های یکطرفه، بدون معاینات دقیق توسط متخصصان و استفاده از تجهیزات پزشکی، غالبا» تا سن ورود کودک به مدرسه تشخیص داده نمی‌شود. 

 به گفته دکتر موللی، تاخیر در تشخیص کم شنوایی، تاثیر غیرقابل برگشتی بر تحول زبانی و گفتاری دارد و در صورت وجود کم شنوایی عمیق، کودک بدون استفاده از سمعک یا دیگر وسایل تقویتی هیچ گونه دسترسی به گفتار ندارد و در نتیجه رشد زبانی و گفتاری نخواهد داشت. و کم شنوایی‌های ملایم‌تر نیز تاثیرسوء چشمگیری بر رشد زبانی و گفتاری کودک برجا می‌گذارد. 

 وی مجددا تاکید کرد که غربالگری شنوایی نوزادان، امری مقرون به صرفه است. حتی کودکانی که در غربالگری اولیه قبول می‌شوند ولی دارای شاخص‌های خطر کم شنوایی هستند باید تا سن سه سالگی، هر ۶ ماه یکبار، مورد ارزیابی شنوایی قرار بگیرند.



انتهای پیام/






تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن