واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: قائم مقام کارگروه میراث فرهنگی فارس: سهم فارس در بیمه بافندگان فرش کشور رعایت نشده است خبرگزاری پانا: قائم مقام کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان فارس گفت: سهم بافندگان این استان در موضوع بیمه بافندگان رعایت نشده است.
۱۳۹۳ سه شنبه ۶ آبان ساعت 15:06
به گزارش خبرگزاری پانا، خلیل رضائیان در جلسه كارگروه میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان فارس، گفت: 14 درصد از تولیدات و صادرات فرش کشور به فارس اختصاص دارد حال آنكه از 600 هزار نفر بیمه شده رشتههای مختلف صنایعدستی، سهم فارس 40 هزار نفر بوده كه 35 هزار نفر به فرش اختصاص یافته است.
وی با اشاره به اینکه تعداد 200 هزار صنعتگر صنایع دستی در فارس مشغول به فعالیت هستند و بخش عمدهای از افراد را بافندگان فرش تشكیل میدهند، خاطرنشان كرد: سهم استان فارس در تعداد بیمه شدگان با توجه به دارا بودن پتانسیلهای خاص در حوزه صنایع دستی و نیز سهم 14 درصدی از تولیدات و صادرات فرش کشور حداقل دو برابر سهم كنونی است.
معاون امور هماهنگی عمرانی استانداری فارس با اشاره به بخشنامه صادره از سوی سازمان تامین اجتماعی مبنی بر احتمال حذف 50 درصد بیمه شدگان فرش و صنعتگران رشتههای مختلف صنایع دستی شناسهدار در این استان، گفت: دلیل این اختصاص نیافتن بودجه كافی در ردیف اعتبارات سازمان تامین اجتماعی اعلام شده است.
رضائیان گفت: باید تلاش شود تا ضمن ایجاد شرایط برای بیمه شدن تعداد بیشتری از افراد شاغل در بخش صنایعدستی در حمایت از این حوزه بکوشیم.
معاون استانداری فارس ضمن ابراز تاسف از وجود مشكلات مختلف در حوزه اشتغال، گفت: کارآفرینی و اشتغال در بسیاری از حوزههای صنعتی گرچه از نظر ارزش افزوده ممکن است توجیه داشته باشد، اما با سرمایهگذاریهای کلان و ارقام هنگفت امكانپذیر خواهد بود، حال آنكه در حوزه صنایعدستی میتوان با كمترین میزان سرمایهگذاری شاهد اشتغال قابل توجهی بود.
وی در ادامه به رشد نامتوازن جوامع برون شهری و درون شهری اشاره و خاطرنشان كرد: شیراز در سال 1355با حدود 420 هزار نفر جمعیت معادل 21 درصد کل جمعیت استان فارس را داشته اما امروز با بیش از یك میلیون 500 هزار نفر، 35 درصد از كل جمعیت فارس را در خود دارد.
رضائیان اضافه كرد: دومین شهر بزرگ استان فارس، مرودشت است كه 140 هزار نفر جمعیت دارد، یعنی یك دهم از كل جمعیت شیراز، این نشاندهنده رشد نامتوازن جمعیت درون و برونشهری است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس دلیل این موضوع را فقدان توجه کافی به مناطق کمتر توسعه یافته دانست و گفت: علیرغم اختصاص امکانات به مناطق توسعه یافته، به ایجاد اشتغال و سرمایهگذاری در مناطق كمترتوسعه یافته توجه نشده است.
رضائیان توضیح داد: به طور مثال شیراز صاحب چندین هتل است اما در مرودشت یک هتل هم وجود ندارد، چون سطح اشتغال در آن شهرستان پائین است و این موجب افزایش افزایش شدید جمعیت در شهری نظیر شیراز شده است.
معاون امور عمرانی استانداری فارس گفت: هر سال 15 هزار نفر بر تعداد جمعیت شیراز اضافه میشود و به همین نسبت هم باید انتظار داشت كه مشكلاتی نظیر جرم و جنایت و تخلفات، افزایش یابد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]