واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۶ آبان ۱۳۹۳ (۰:۲۸ق.ظ)
برگزاري همايش تخصصي پدافند غير عامل در استان آذربايجان غربي اولين همايش تخصصي پدافند غير عامل در استان آذربايجان غربي برگزار شد.
به گزارش خبرگزاري موج، معاون سياسي و امنيتي استاندار آذربايجان غربي صبح امروز در اولين همايش تخصصي پدافند غير عامل كه در سالن اجتماعات اداره كل راه و شهرسازي استان برگزار شده بود، گفت: عدم فرهنگ سازي مناسب در خصوص پدافند غير عامل در جامعه و حتي در بين مسوولان دستگاه هاي اجرايي، كمبود اعتبارات جهت اجراي طرح هاي پدافند غير عامل و عدم تكميل ساختار پدافند غير عامل در استان ها؛ بويژه استان هاي مرزي از آسيب هاي موجود در اين بخش به شمار مي روند.
رادفر پدافند غيرعامل را بهترين، ارزان ترين و مؤثرترين راهبرد جهت افزايش آمادگي، ارتقاي توانمندي كشور، تضمين امنيت پايدار و مقابله با تهديدات احتمالي دشمنان دانست و اظهار داشت: امروز با توسعه و گسترش تكنولوژي، فناوري هاي نوين و نرم افزارهاي مدرن، روش هاي دفاعي اشكال جديد به خود گرفته و در قالب بحث پدافند غيرعامل مطرح مي شوند.
وي ضمن تأكيد بر اهميت موضوع پدافند غيرعامل در بخش هاي مختلف، ادامه داد: تاريخ نشان مي دهد كه جوامع بشري بيشتر زمان ها در معرض جنگ بوده اند، لذا بايد در زمان صلح نيز خود را براي جنگ هاي احتمالي آماده كرد كه اين آمادگي دفاعي در برابر تهديدات، مرتبط و منطبق با مقوله پدافند غيرعامل است.
مدير كل راه و شهرسازي آذربايجان غربي در ادامه اين همايش اظهار كرد: پدافند غير عامل نقش مؤثر و اجتناب ناپذير در بحث امنيت ملي و توسعه همه جانبه كشور داشته كه 5 راهبرد و هدف اصلي از جمله افزايش بازدارندگي، كاهش آسيب پذيري و مديريت بحران را دنبال مي كند.
وي پدافند غير عامل را همچنين يكي از مؤثرترين روش هاي جلوگيري از تحقق تهديدات نظامي دشمنان عليه كشور دانست و اضافه كرد: در اين راستا تفكرات مديريت بايد بر اساس ديدگاه ها و فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص پدافند غير عامل و تهديدات و توانمندي هاي موجود براي مقابله با آنها جاري و ساري شود.
وي افزود: كشور ايران جز 10 كشور حادثه خيز و پنجمين كشور دنيا محسوب مي شود كه از 41 نوع پديده بلا خيز در جهان متأسفانه 33 مورد آن را تجربه كرده است كه سيل، زلزله و خشكسالي از متداول ترين آنهاست.
خليل محبت خواه اظهار كرد: در طي 6 ماه سالجاري خسارات ناشي از سيل در بخش حمل و نقل 136ميليارد و 783 ميليون ريال برآورد شده است و اين در حالي است كه استان آذربايجان غربي 26 درصد بلاياي طبيعي كشور را تجربه كرده است.
وي اظهار كرد: حدود 14 كارگروه تخصصي در اداره كل راه و شهرسازي استان تشكيل شده كه از جمله آنها مي توان به كارگروه تخصصي مخاطرات زلزله، لغزش لايه هاي زمين، ابنيه و ساختمان و شهرسازي و كارگروه حمل و نقل و شريان هاي حياتي، بلاياي جوي و طوفان اشاره كرد.
همچنين در پايان اين همايش از فعالين پدافند غير عامل استان با اهداي لوح و هداياي قدرداني شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]