تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند خداوند به ازاى هر حرفِ آن چهار هزار...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868362565




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۹ قطار بین‌المللی وارد ایران می‌شوند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ۹ قطار بین‌المللی وارد ایران می‌شوند
مدیرعامل شرکت پاسارگاد تور گفت: تا سال 2015، 9 قطار بین المللی وارد ایران می شوند و براساس پیش بینی های انجام شده، بیش از 12 هزار گردشگر بین المللی در کشور حضور خواهند داشت.
آفتاب: به گزارش ایرنا، ابراهیم پورفرج روز دوشنبه در آیین استقبال از عقاب طلایی، دومین قطار گردشگران اروپایی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این گروه از مرز رازی واقع در آذربایجان غربی وارد ایران شدند و حدود 6 روز است که از مناطق گردشگری و جاذبه های کشور بازدید می کنند.


پورفرج افزود: این گردشگران اروپایی از شهرهای زنجان، یزد، اصفهان و شیراز بازدید کرده و اکنون به تهران آمده اند تا از بناها و مراکز دیدنی این شهر همچون کاخ گلستان و موزه جواهرات بازدید کنند، سپس از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) به مجارستان بازمی گردند.


وی ادامه داد: گروه دوم از این گردشگران اروپایی شامل 56 نفر، شب گذشته از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) وارد کشور شدند، این گروه پس از بازدید مراکز دیدنی تهران به سمت مشهد حرکت کرده و از شهرهای مشهد، کرمان، اصفهان و شیراز بازدید می کنند.


مدیرعامل شرکت پاسارگاد تور بیان کرد: این گردشگران اروپایی دو هفته در ایران حضور خواهند داشت سپس از سمت آذربایجان غربی و مرز رازی از ایران خارج می شوند.


پورفرج گفت: تا کنون 9 قطار اروپایی و بین المللی آماده سفر به ایران هستند که در روزهای آتی زمان ورود آنها به کشور اعلام می شود.


وی افزود: بیش از 12 هزار گردشگر برای سفر با این قطارهای بین المللی ثبت نام کرده اند و پیش بینی می شود تا سال 2015، تعداد این قطارهای بین المللی افزایش پیدا کند.


وی اظهار کرد: اکثر مسافران این قطار بین المللی، نمایندگان شرکت های بزرگ مسافرتی هستند که در تلاشند با برنامه ریزی های لازم مسافران خود را به ایران بیاورند.


پورفرج با اشاره به ارتقای حجم گردشگر در ایران گفت: امیدواریم که زیرساخت های لازم برای توسعه گردشگری فراهم شده و تورهای بیشتری به ایران سفر کنند.


رجبعلی خسروآبادی مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان تهران نیز در مراسم استقبال از قطار بین المللی گردشگران اروپایی گفت: این اداره کل هیچ دخالتی در برگزاری این تور گردشگری بین المللی ندارد و تنها با شرکت های خصوصی برگزارکننده این تورها همکاری می کند. 


خسروآبادی افزود: اداره کل میراث فرهنگی استان تهران در تلاش است تا مشکلات و ناهماهنگی های احتمالی برای برگزاری تورهای بین المللی گردشگری را در حوزه دولت مطرح کنیم تا این مشکلات حل شود. 


وی ادامه داد: ما معتقدیم ایجاد بسترهای لازم برای برگزاری تورهای بین المللی گردشگری باید از طریق دولت انجام شود و استقبال، اطلاع رسانی و توسعه این کار در دستور گردشگری قرار گیرد.


سیدمحمد کاظم خلدی نسب مدیر کل دفتر بازرگانی و تبلیغات گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری نیز درباره این مراسم گفت: سه ماه قبل جلسه مشترکی با نمایندگانی از کشور مجارستان و راه آهن برگزار شد، در این جلسه مسیرهای لازم گردشگری به نمایندگان اعلام شد و اکنون ما میزبان این قطار گردشگری بین المللی هستیم.


خلدی نسب حضور شبکه های بین المللی در حین مسیر قطار بین المللی گردشگری را از امتیازهای مهم این سفر دانست و افزود: مسافران این قطار اطلاعات و دیدگاه های خود را درباره ایران از طریق این شبکه های بین المللی منعکس کردند و 12هزار نظر در مورد ایران به ثبت رسید.


وی با اشاره به برگزاری تورهای گردشگری بین المللی با همکاری کشور چین، ادامه داد: این پیشنهاد در پنجمین انجمن های توریستی ایران و چین با هدف احیا و معرفی جاده ابریشم ارایه شد.


مدیر کل دفتر بازرگانی و تبلیغات گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری بیان کرد: به دلیل ارتباط خطوط ریلی ایران، ترکمنستان و قزاقستان، مسافران می توانند از طریق چین وارد قزاقستان و ایران شده و از جاذبه های گردشگری ایران بهره مند شوند یا به سمت اروپا سفر کنند.


خلدی نسب گفت: در تلاش هستیم با همکاری جامعه تورگردان ایران با برگزاری تورهای بین المللی گردشگری، تبلیغات سوء علیه ایران را رفع کرده و جاذبه های ایران را به کشورهای خارجی معرفی کنیم.






تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۱۷:۵۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن