تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بر خداوند است كه هيچ گرفتارى به زيارت من نيايد مگر آن كه او را شادمان بازگردانم و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842667407




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اشکالاتمان به دولت احمدی نژاد هنوز باقی است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: محمدرضا باهنر در نشست خبری: اشکالاتمان به دولت احمدی نژاد هنوز باقی است خبرگزاری پانا: دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: ما هنوز کشف نکرده‌ایم که احمدی‌نژاد چه نوع اصولگرایی را قبول داشت.
۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان ساعت 13:33



به گزارش خبرنگار سیاسی پانا، محمدرضا باهنر در نشست خبری خود با رسانه‌ها در پاسخ به سوالی درباره نقش فعلی احمدی‌نژاد در جریان اصولگرایی اظهار کرد: بالاخره آقای احمدی‌نژاد هم فعالیت‌های سیاسی خودش را دارند. بعضی‌ها او را به "ما هو" احمدی‌نژاد قبول دارند و برخی به عنوان اصولگرا. این بستگی به مواضع احمدی‌نژاد دارد که آیا می‌خواهد بعضی از اشتباهات گذشته را جبران کند یا خیر؟ او اصولا در طی هشت سال ریاست‌جمهوری‌اش اعتقادی به این نوع اصولگرایی نداشت و ما هم بالاخره کشف نکردیم که چه نوع اصولگرایی را قبول دارد.
وی درباره نشست وحدت اصول‌گرایان و نبود تعدادی از بزرگان اصول‌گرا در این نشست، یادآور شد: هرچه به زمان انتخابات نزدیک می‌شویم بحث وحدت چهره‌های سیاسی بیشتر مطرح می‌شود. طبیعی است که هر جبهه و جریانی سعی می‌کند افراد همسو و همراه خود را به وحدت برساند. مرحوم مهدوی کنی می‌فرمودند ما وقتی بحثی وحدت را مطرح می‌کنیم، بحثمان وحدت فلسفی نیست. رسیدن به نقطه صد غیرممکن است ،اما خیز و حرکت به سمت وحدت کار بسیار درستی است. شاید یکی از دلایل اصلی این تکرار مکررات حرف همیشگی من باشد، چون جریانات سیاسی در قالب حزب فراگیر حرکت نمی‌کنند و نزدیک و دور شدنشان به هم ضابطه ندارد و بیشتر به تمایلات شخصی و گروهی باز می‌گردد که یکی از آسیب‌های وحدت در کشور ما است. تا زمانی که احزاب فراگیر تشکیل نشود، ما این مشکلات را خواهیم داشت.
باهنر با اشاره به تلاش حجت‌الاسلام والمسلمین تقوی برای ایجاد انسجام و وحدت بین اصول‌گرایان، اضافه کرد: آقای تقوی بارها اعلام کردند که این جلسات ستاد اجرایی انتخابات نیست و مقوله انتخابات مقوله دیگری است. نیاز امروز ما وحدت، همراهی و همدلی است که باید در جریانات مختلف سیاسی شکل بگیرد. آقای تقوی هم همت کردند و با دعوت از گروه‌های مختلف این مسأله را دنبال کردند. طبیعی است که در جلسات مستمر آقای تقوی تعدادی از وزرای دولت‌های نهم و دهم و تعدادی از دوستان جبهه پیروان خط امام و رهبری شرکت می‌کنند. البته شرکت این عزیزان به نمایندگی از چهره‌ها نیست.
وی در ادامه بیان کرد: ما امیدواریم که به سمت وحدت نهایی حرکت کنیم، این چهارمین جلسه وحدت اصول‌گرایان بود که در سه جلسه قبلی آقایان نوری همدانی، موحدی کرمانی و جنتی سخنرانی کردند و این بار هم آیت‌الله مصباح سخنرانی کردند. طبیعی است که در جلسات بنا بر سخنران جلسه مخاطبین تغییر می‌کنند و در این جلسه هم اعضای جبهه پایداری حضور فعال‌تری داشتند، اما در جلسات فقط با آقای تقوی این‌طور نیست که جبهه پایداری محور باشد و معمولا" هم در جلسات شرکت نمی‌کردند.
باهنر افزود: تلاش ما این است که به یک انسجام و وحدت جامع برسیم. البته بعضی‌ها معتقدند این جلسات ظرفیت جامع شدن را ندارد، ولی مشی ما در جبهه پیروان در طول این مدت این بوده که زیر سایه جامعتین حرکت کنیم. البته ممکن است در جلسات خصوصی بحث و انتقاد هم بکنیم، اما مسیر کلی‌مان همسویی با آنها است. ما وحدت را قبول داریم، گروه‌های مختلف هم حضور پیدا می‌کنند. آیت‌الله مصباح هم کاملا" برایمان قابل احترام است و ما امید داریم که ان شاألله ایشان هم همراه باشند و به این انسجام بپیوندند و افراد دیگری که فعالان جبهه اصول‌گرایی هستند باید تلاش کنند تا زیر سایه این مجموعه فعالیت‌ها را دنبال کنند.
وی با بیان این‌که اشکالات به دولت احمدی نژاد سر جای خود باقی است، خاطرنشان کرد: بعضی‌ از وزرای احمدی نژاد منتقد او هستند و بعضی‌ها همچنان از او دفاع می‌کنند، ولی همه در جرگه اصول‌گرایی به حساب می‌آیند. البته خطوط قرمز انحرافی مشخص است و باید دوستان دقت کنند تا دوباره ملبس به جریانات انحرافی نشوند. ما با رعایت خطوط قرمز یعنی فتنه‌گران و منحرفین، دست همکاری به سوی همه دراز می‌ کنیم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی درباره وزیر پیشنهادی علوم و احتمال رأی آوری‌اش در مجلس، تصریح کرد: از آقای روحانی تشکر می‌کنم که قبل از موعد سرپرستی وزیر علوم وزیر پیشنهادی را معرفی کردند. از دیروز جلسات مختلفی در کمیسیون‌ها مجلس برگزار شد، اما این ‌که آقای نیلی رأی می‌آورد یا نه من هنوز محاسبه دقیقی از وضعیت مجلس ندارم چون هنوز فاصله کمی از معرفی گذشته و شاید چند روز نیاز باشد تا به جمع‌بندی برسیم.
وی در ادامه درباره احتمال حضور قدرتمند اصلاح‌طلبان در انتخابات مجلس، خاطرنشان کرد: ظهور،‌ بروز و حیات جریانات مختلف سیاسی در این است که بتوانند در فعالیت‌های سیاسی و انتخابات شرکت کنند. ما هم دوستان و هم رقبای خود را برای حضور دعوت می‌کنیم چون معتقدیم رقابت‌های شور، هیجان و شعور افکار عمومی را تنظیم می‌کند. شرط‌های حضور را ما تعیین نمی‌کنیم، بلکه نظام تعیین می‌کند. شرط حضور تبعیت از قانون اساسی و به رسمیت شناختن قوانینی موضوعه کشور است.
باهنر با بیان این‌که باید شرایط و قوانین موضوعی کشور را قبول کنیم، گفت: کسانی که عناد و دشمنی نداشته باشند می‌توانند فعال باشند، اما به هر حال فتنه 88 چیزی نیست که با گذشت زمان محو و کمرنگ شود. چون هزینه‌های جدی را به نظام و وحدت ملی تحمیل کرد. مردم هزینه‌ها را پذیرفته‌اند و در 9 دی هم پاسخ دندان‌شکنی دادند، اما این به این معنا نیست که فتنه فراموش شود. در سال 78 کم‌دقتی شد و فتنه 88 تکرار شد. بعضی‌ها اگر منتظر باشند داستان فتنه به فراموشی سپرده شود درست نیست چون هزینه‌ها باید مفید به فایده باشد و این یعنی از خاطره‌ها نباید محو شود. کسانی که در فتنه بودند یا باید اقرار و توبه کنند و اعتذار خود را به پیشگاه ملت اعلام کنند وگرنه اگر بخواهند در همان فضا باشند طبیعی است از لحاظ قوانین موضوعی کشور نمی‌توانند در انتخابات شرکت کنند.
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین همچنین درباره نزدیکی اصلاح‌طلبان به ناطق نوری و لاریجانی، تأکید کرد: آقای ناطق در سال‌های متمادی تکیه‌گاه بزرگ اصول‌گرایان بوده، اما در چند سال اخیر با توجه به ظلمی که به او شد و توهین‌هایی که از سوی دولت وقت نسبت به او انجام گرفت دل‌خوری‌هایی برایش به وجود آمد و در صحبت‌هایی که با ایشان داشتیم می‌گوید که من در سیاست بازنشسته هستم. این‌که کسی بگوید ایشان به اصلاح‌طلبان پیوسته‌اند واقعیت ندارد، اما این‌که با اصول‌گرایان کار نمی‌کند و فعالیت سیاسی ندارد گلایه ما هم هست. چون معتقدیم آقای ناطق ظرفیت خوبی است که می‌تواند کمک حال مجموعه اصول‌گرایی باشد ولی بالأخره گلایه‌هایی وجود دارد.
وی افزود: فکر می‌کنم بین اصول‌گرایان دو یا سه تفکر وجود دارد. بعضی‌ها معتقدند که ما همیشه باید در حال اختلاف و دعوا با رقبا باشیم که من این مسأله را قبول ندارم. ما تعدادی رقیب داریم که موقع انتخابات با هم رقابت می‌کنیم، ولی وقتی انتخابات نیست قرار بر این نیست که همیشه رقابت کنیم و فضای کشور را به سمت تقابل ببریم. ما همین الان هم با اصلاح‌طلبان می‌نشینیم و صحبت می‌کنیم و با هم دوست هستیم. در زمان انتخابات هم با هم رقابت خواهیم کرد و این‌که بعضی اصول‌گرایان با اصلاح‌طلبان گپ و حرف بزنند دلیل بر یکی شدن جبهه‌ها یا تفاهم نیست. در انتخابات هم باید چارچوب‌ها و قواعد بازی رعایت شود، اما رقابت به معنای تخاصم نیست. مطالبه امروز مردم انتخابات و دعواهای سیاسی نیست، بلکه مردم امروز کار، تولید و حل شدن مسائل فرهنگی و اجتماعی را می‌خواهند.
باهنر در پاسخ سوالی مبنی بر احتمال خلاء رهبری در بین اصولگرایان با توجه به نبود عسگراولادی و مهدوی کنی اظهار کرد: طبیعی است که از دست دادن این عزیزان ضربه جدی در حرکت اصولگرایی ایجاد کند. آن‌ها تکیه‌گاه جدی بودند و بخصوص اعتدال و صلابت‌شان و رفتارشان از باورهای دینی‌شان می‌آمد. رفتارشان متخلق به اخلاق اسلامی است. طبیعی است از دست دادن آن‌ها ضربه می‌زند ولی ما یک وعده الهی داریم که می‌گوید خداوند هیچ آیه و نشانه و نعمتی را از شما نمی‌گیرد مگر این‌که بهتر از آن را نصیب‌تان کند.
باهنر ادامه داد: زمانی تفکر ما این بود که اگر امام (ره) از جهان برود، بعد از آن تکلیف انقلاب و متدینین چه خواهد شد و حتی جرأت فکر کردن به این مسأله را نداشتیم. اما هر انسانی رفتنی است و مهم این است که تلاش کنیم رویش‌ها وسیع‌تر و پرمحتواتر از ریزش‌ها باشد. درباره جایگزین خیلی طول می‌کشد که حوزه‌ها کسی مثل آیت‌الله مهدوی کنی را بسازند، اما فعالان سیاسی باید طوری خودشان را بسازند که به اشخاص وابسته نباشند. قبول دارم در کوتاه مدت این خلأ اثراتی را خواهد گذاشت.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی درباره تأثیرگذاری‌اش بر رأی عدم اعتماد به وزیر سابق علوم و این‌که آیا این مسأله به نزدیکی او به جبهه پایداری منجر می‌شود، یادآور شد: در مجلس در هر جلسه‌ای ممکن است ده‌ها تصمیم گرفته شود و هر نکته‌ای موافق و مخالف دارد. این مواضع اصلا" نباید تعبیر و تفسیر سیاسی بشود. خیلی وقت‌ها مباحثی مطرح می‌شود که حتی اعضای یک فراکسیون هم با آن مخالفت می‌کنند. در بحث رأی اعتماد و استیضاح هم این‌که تصور کنیم تمامی اقدامات سیاسی، قبیله‌ای و جناحی است این‌طور نیست. جریان استیضاح حدود شش ماه طول کشید و ما هم تلاش کردیم تا اختلافات و مطالبات با مذاکره حل شود.
وی اضافه کرد: من در بیشتر آن جلسات مذاکرات حضورداشتم و محور بحث‌های بیشتر روی بورسیه‌ها، انتصاب اشخاصی که صلاحیت نداشتند و اعضای هیأت علمی بود که وزیر هم تعهد کرد این مشکلات را برطرف کند اما تا روز استیضاح اتفاق خاصی نیفتاد. ما هم پیغام دادیم که مسائلی را که تفاهم کرده‌ایم حل کنید اما این اتفاق نیفتاد. خود من مخالف استیضاح بودم ولی پس از این اتفاقات رأی به عدم اعتماد دادم، اما این ربطی به جریان خاصی نداشت. من با اعضای جبهه پایداری هستم و مذاکره می‌کنم اما این‌که به پایداری پیوسته باشم این‌طور نیست.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در واکنش به سکوت طولانی مدت آیت‌الله یزدی، تأکید کرد: قبول ندارم که سکوت آیت‌الله یزدی نشانه ناراحتی ایشان باشد. قرار نیست بزرگان و علما هر روز بیایند و اظهار نظر کنند. در انتخابات هم معمولا" بزرگان و روحانیون جامعه مدرسین حمایت می‌کنند.
وی همچنین درباره شکل گرفتن شورای متشکل از روحانی، هاشمی، ناطق و خاتمی برای انتخابات آینده از سوی اصلاح‌طلبان، ‌تصریح کرد: اینها جزو آرزوها است. ما هم آرزوهای زیادی داریم. من باور ندارم که این مجموعه با هم بنشینند و تصمیمات سیاسی و انتخاباتی بگیرند. آقای ناطق که فرموده‌اند من اگر بخواهم کار سیاسی کنم در جامعه اصول‌گرایی خواهد بود. مطالبه ما هم از آقای ناطق این است که فعالیت سیاسی خود را در جریان اصول‌گرایی بیشتر کنند.
نایب رئیس مجلس در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که نظرش راجع به واکنش دیروز لاریجانی که بحث بورسیه‌ها و اسیدپاشی را نامردی سیاسی دانسته بود چیست، خاطرنشان کرد: امیدوارم خبرنگاران با دقت بیشتری کار کنند. آقای لاریجانی نامردی سیاسی را در مورد دولت به کار نبرد. اسیدپاشی یک جرم بسیار زشت و قبیح است که باید پیگیری شود و عامل این جنایت به مجازات برسد، اما عده‌ای می‌خواهند چون این مسأله همزمان با تصویب قانون امر به معروف و نهی از منکر شده این دو مسأله را به هم ربط بدهند. خود اسیدپاشی از بزرگترین منکرها است که باید جلوی آن گرفته شود. بحث آقای لاریجانی هم این بود کسانی که تلاش می‌کنند این مسأله را وارونه جلوه دهند و به قانون امر به معروف و نهی از منکر ارتباطش بدهند نامردی سیاسی می‌کنند.
وی اضافه کرد: همه مقامات مصمم به دنبال کردن مسأله اسیدپاشی هستند. از طرفی امر به معروف و نهی از منکر هم از ملزمات دین ما است که اتفاقا" باید قانونمند باشد تا فضا به سمتی نرود که بلبشو شود و هر کسی هر کاری می‌خواهد انجام دهد. اسیدپاشی کار بسیار بدی است، اما هیاهو کردن و بهم زدن امنیت روانی جامعه هم کار خوبی نست. جنایت یک مقوله است و تشویش اذهان عمومی مقوله دیگری است.
باهنر همچنین درباره مطرح شدن بحث بورسیه‌ها و کشمکش دولت و مجلس، گفت: بحث بورسیه‌ها هم یکی از آن حرف‌هایی بود که یک مقدار بی‌انصافی در آن صورت گرفت. اولین مرکزی که بحث سوءاستفاده از بورسیه‌ها را در دولت نهم مطرح کرد دیوان محاسبات بود که زیر نظر مجلس است. دولت جدید داشت تصمیم می‌گرفت که همه بورسیه‌ها را متوقف کند به جز آنهایی که بتوانند درست بودن بورسیه‌شان را ثابت کنند، ولی ما می‌گفتیم حقوق دولت‌ها مستمر است و دولتی نمی‌تواند تعهدات دولت قبلی را نقض کند. حرف ما این بود که بورسیه‌ها برقرار باشد به جز آنهایی که خلاف کردند.
وی ادامه داد: در گزارش جدید بورسیه‌ها هم دیدید که 34 مورد قطعا" تخلف بوده که قرار شده پول‌ها را پس بدهند. حدود 70، 80 بورسیه باطل نمی‌شود، ولی باید پول را پس بدهند و بقیه را خودشان پرداخت کنند و بیش از 2500 نفر هم به حق بورسیه گرفته بودند. حرف آقای لاریجانی هم این بود که گفته می‌شود اگر وزیر قبلی دست از بورسیه‌ها برمی‌داشت استیضاح نمی‌شد.
باهنر درباره رئیس بعدی مجلس خبرگان و احتمال ریاست آیت‌الله هاشمی شاهرودی، بیان کرد: درباره خبرگان بگذارید خودشان بحث کنند و تصمیم بگیرند. طبیعی است که آیت‌الله شاهرودی به عنوان نایب رئیس در غیاب آیت‌الله مهدوی کنی جلسات خبرگان را اداره می‌کرد. اما این‌که فضای خبرگان به کدام سمت و سو می‌رود هنوز نظر و اطلاع دقیقی ندارم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که گفته می‌شود روحانی وزیری مسأله دار را به مجلس پیشنهاد کرده تا فضا را متشنج کند، عنوان کرد: این سوال اعلام موضع خود شما است. این‌ که آیا وزیر پیشنهادی مسأله‌دار است را من قبول ندارم. ما در حال بررسی سوابق وزیر پیشنهادی هستیم و کمیسیون‌ها در حال رایزنی هستند. من هم هنوز در مورد وزیر پیشنهادی علوم به جمع‌بندی خاصی نرسیده‌ام.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره همایش این جبهه که در آینده برگزار می‌شود، اظهار کرد: اوج فعالیت‌های سیاسی در انتخابات است و از الان نباید فضای عمومی کشور را انتخاباتی کرد. چون این ظلم به مردم است. الان دغدغه مردم انتخابات نیست. اما این به معنی این نیست که تشکل‌ها فعالیت نکنند. ما جلسات درون تشکیلاتی خود را برگزار و خط مشی‌ها را تعیین می‌کنیم اما فعلا" فضا را انتخاباتی نمی‌کنیم.
وی همچنین با بیان این‌که در هر جریانی اختلاف سلیقه وجود دارد، افزود: ما تلاش داریم با همین جلسات وحدت بخش از نقاط مشترک استفاده کنیم. ما مشکلی نمی‌بینیم که با دوستان جبهه پایداری بنشینیم و روی یک سری مسائل تفاهم کنیم یا نکنیم. در انتخابات می‌توان به نقاط همسو رسید ولی این تفاهم‌ها می‌تواند دائمی نباشد و برگزاری جلسه و صحبت کردن نشان‌دهنده ادغام جبهه پیروان با جبهه پایداری نیست.
باهنر درباره دیدرا اعضای جبهه پیروان با جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، گفغت: این دیدار معمولا" به رسم هر سال صورت می‌گیرد که ما خدمت علما و مراجع می‌رسیم. این دفعه زمانی که درخواست کردیم مصادف با محرم شد و بعد از آن هم آیت‌الله مهدوی کنی فوت کرد به همین دلیل فعلا" نتوانسته‌ایم خدمت عزیزان جامعه مدرسین برسیم.
دبیرکل جبهه پیروان امام و رهبری در پایان درباره احتمال پارلمانی شدن انتخاب رئیس جمهور با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم برداشت بعضی رسانه‌ها و فعالان از صحبت‌های حضرت آقا دقیق نبود. ایشان داشتند مثال می‌زدند که قانون اساسی یک سری اصول لایتغیر دارد ولی بعضی از اصول آن را می‌توان عوض کرد. اصول متضمن اسلامیت و جمهوریت نظام قابل تغییر نیست یعنی مثلا" نمی‌توان رئیس جمهور یا مجلس را از قانون حذف کرد. اما شاید بتوان نوع انتخاب یا مدت زمان حضورشان را تغییر داد. فرمایش مقام معظم رهبری هم چنین مثالی بود و این به عنوان نظر اجرایی و اقدامی آقا نبود. البته می‌توان نظام را به سمت پارلمانی شدن برد ولی در آن زمان پارلمان حتما" باید حزبی و به صورت تعریف شده و منضبط باشد.
وی در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر احتمال خلاء رهبری در بین اصولگرایان با توجه به نبود عسگراولادی و مهدوی کنی اظهار کرد: طبیعی است که از دست دادن این عزیزان ضربه جدی در حرکت اصولگرایی ایجاد کند. آن‌ها تکیه‌گاه جدی بودند و بخصوص اعتدال و صلابت‌شان و رفتارشان از باورهای دینی‌شان می‌آمد. رفتارشان متخلق به اخلاق اسلامی است. طبیعی است از دست دادن آن‌ها ضربه می‌زند ولی ما یک وعده الهی داریم که می‌گوید خداوند هیچ آیه و نشانه و نعمتی را از شما نمی‌گیرد مگر این‌که بهتر از آن را نصیب‌تان کند.
باهنر ادامه داد:زمانی تفکر ما این بود که اگر امام (ره) از جهان برود، بعد از آن تکلیف انقلاب و متدینین چه خواهد شد و حتی جرأت فکر کردن به این مسأله را نداشتیم. اما هر انسانی رفتنی است و مهم این است که تلاش کنیم رویش‌ها وسیع‌تر و پرمحتواتر از ریزش‌ها باشد. درباره جایگزین خیلی طول می‌کشد که حوزه‌ها کسی مثل آیت‌الله مهدوی کنی را بسازند، اما فعالان سیاسی باید طوری خودشان را بسازند که به اشخاص وابسته نباشند. قبول دارم در کوتاه مدت این خلأ اثراتی را خواهد گذاشت.
 











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن