واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: مجید انصاری: سهمیه اصلاحطلبان در دولت نیستم/ یک استیضاح روابط دو قوه را تخریب نمیکند
معاون پارلمانی رئیسجمهور در واکنش به اینکه گفته میشود شما سهمیه اصلاحطلبان در دولت هستید، گفت: به هیچوجه این سخن که سهمیه اصلاحطلبها در دولت هستم صحت ندارد.
به گزارش نامه نیوز، مجید انصاری معاون پارلمانی رئیسجمهور به تشریح فعالیتهای معاونت پارلمانی ریاستجمهوری، تعامل بین دو قوه و انتخابات ریاستجمهوری یازدهم و ... پرداخته است که چکیده این گفتوگو به شرح زیر است:
-دولت یازدهم جایگاه قانونی مجلس را کاملاً میشناسد چون هم آقای رئیسجمهور و هم 8، 9 نفر از اعضای دولت از یک تا پنج دوره نماینده مجلس بودند، بنابراین به خوبی از الزامات مجلس و کار نمایندگی آگاه هستند. -آقای روحانی هم از ابتدا شعارش را قانونگرایی و تکیه بر قانون گذاشت و قانونگرایی اقتضا میکند که روابط قوا بر مدار قانون مستقر و تعامل حداکثری را داشته باشد.
-مجمع (روحانیون مبارز) با سایر گروههای اصلاحطلب تصمیم جدیشان این بود که با وحدت نظر در انتخابات ریاست جمهوری ورود پیدا کنند و نهایتا سعی کنند که با تکیه بر خرد جمعی و رعایت مصالح کشور حضوری پررنگ و موثر و هماهنگ در انتخابات داشته باشند و برهمین اصل هم پیش رفتند. -مجمع و سایر گروهها که آقای روحانی را دارای شاخصهای بالا و ارزشمند برای به عهده گرفتن مسئولیت اجرایی کشور و ریاست جمهوری میدانستند و بعد از مسائلی که در انتخابات پیش آمد نسبت به آقای هاشمی و عارف هم با تبعیت از همین خرد جمعی و مصلحت اندیشی همراهی کردند در واقع اتفاق نظر ایجاد شد تا از آقای روحانی حمایت کنند. - ما نه در دوران انتخابات و نه بعد از آن هیچگاه دنبال سهمخواهی نبودیم.
-روحانی شخصیتی مستقل و فراجناحی دارد، به هیچ وجه اینگونه نبود که بعد از انتخابات یکی از دوستان ما صحبتی داشته باشد مبتنی بر اینکه پستی را بگیرند، همه عزمشان جزم بوده برای اینکه انتخابات خوب برگزار شود که الحمدالله همینطور هم شد. -حضور (من) در دولت سهمیه اصلاحطلبها نبوده است، به هیچ وجه این حرف صحت ندارد؛ دولت شرکت سهامی نیست و جناب آقای روحانی بر اساس عهدی که با مردم داشتند برای تشکیل دولتی توانا و فراجناحی و بر پایه شایستهسالاری همکاران خود را انتخاب کردهاند.
-در حال حاضر استیضاحی در دستور کار مجلس نیست، پس از استیضاح وزیر علوم و روالی را که در این زمینه طی شد، ما علاقهمند بودیم که آقای فرجیدانا با رای مثبت از مجلس بتوانند به خدماتشان ادامه بدهد اما نظر مجلس چیزی دیگری بود و ما به نظر مجلس هم احترام گذاشتیم چراکه یک استیضاح نمیتواند روابط دو قوه را تخریب کند. -آسیبشناسی جریانات سیاسی کشور چه اصلاحطلب چه اصولگرا بعد از انقلاب نشان میدهد که هرگاه درون این جریانات سیاسی تندرویی و افراطی انجام شده ابتدا به خود آن جریان آسیب زده طبعا آسیبهایی هم به کشور داشته است. -ما نمونههای زیادی از تندروی در دو جریان سیاسی در کشور داشتیم الان هم ممکن است باز رسوباتی از افراطگری وجود داشته باشد ولی خوشبختانه جریان غالب چه در جریان اصولگرای کشور چه در جریان اصلاحطلب کشور با تکیه بر تجربههای تلخ گذشته اعتدال است. -در داخل کشور با مظاهر افراطگریی چه در حوزه اندیشه و نظر و چه در حوزه عمل مقابله کنیم اندیشههای تندروانه را کنار بگذاریم جامعیت اسلام، رحمانیت اسلام را مدنظر قرار بدهیم در عرصه عمل هم تمرین کنیم با هم زندگی درستی داشته باشیم حقوق همدیگر را به رسمیت بشناسیم انتقاد سازنده را به رسمیت بشناسیم و از اختلافات بیهوده پرهیز کنیم این راه حل قضیه است.
منبع: فارس
۰۵ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]