تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه دیدید که مردی باکی ندارد که چه می گوید و چه درباره اش گفته می شود،چنین ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871321533




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دیوان محاسبات پیگیر برخورد جدی با متخلفان بورسیه باشد |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: دیوان محاسبات پیگیر برخورد جدی با متخلفان بورسیه باشد
رئیس مجلس شورای اسلامی با تشکر از اقدام وزارت علوم برای اعلام نتایج بررسی پرونده بورسیه ها، گفت: در همین زمینه دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی از قبل تذکرات جدی به وزارت علوم داده بود که برخی از این بورسیه ها تخلف از قانون است و باید اصلاح شود و باید دیوان محاسبات پیگیر موضوع باشد که با متخلفان برخورد جدی شود.
کد خبر: ۴۴۴۷۷۷
تاریخ انتشار: ۰۴ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵ - 26 October 2014



من بی‌سواد، رئیس سازمان اوقاف را به مناظره تلویزیونی دعوت می‌کنم!
رئیس مجلس شورای اسلامی با تشکر از اقدام وزارت علوم برای اعلام نتایج بررسی پرونده بورسیه ها، گفت: در همین زمینه دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی از قبل تذکرات جدی به وزارت علوم داده بود که برخی از این بورسیه ها تخلف از قانون است و باید اصلاح شود و باید دیوان محاسبات پیگیر موضوع باشد که با متخلفان برخورد جدی شود.

به گزارش تابناک، دکتر علی لاریجانی در نشست علنی امروز (یکشنبه 4 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور با اشاره به حوادث اسیدپاشی در شهر اصفهان گفت: قطعا حادثه تلخ و شنیع اسیدپاشی در استان اصفهان یکی از قبیح ترین صحنه های رذیلانه است و از ابتدای این حادثه پیگیری جدی صورت گرفت و با قوه قضائیه و سایر بخش های امنیتی تماس گرفته شد که موضوع را با همه توان پیگیری کنند و در این رابطه افرادی دستگیر شدند ولی بررسی ها در حال پیگیری است.

پدبده اجتماعی زشت نباید مستمسکی برای تسویه حساب سیاسی جریان ها شود

رئیس مجلس شورای اسلامی  افزود: در این رابطه لازم می دانم که کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با جدیت پیگیر موضوع باشند و نتیجه را به مجلس گزارش دهند اما اینکه پدیده اجتماعی زشت مستمسکی شود برای تسویه حساب سیاسی جریان ها خطای دیگری بوده که رخ داده است و بدتر از این موضوع مرتبط کردن آن به بحث امر به معروف و نهی از منکر است که این اقدام قطعا منکر دیگری بوده که انجام شده است.

وی ادامه داد: کدام جریان سیاسی مطرح در کشور در پی چنین اقداماتی می تواند باشد، چرا فضای سیاسی کشور را بلاوجه غبار آلود می کنید از طرفی دیگر سیاسی کردن یک اقدام زننده جز فرصت طلبی چیز دیگری نیست و یک نامردی سیاسی است که متأسفانه زمانی در دوره هایی هم از این اقدامات شد و نتیجه آن تندروی هایی بود که به کشور لطمه زد.

دکتر لاریجانی افزود: همه بحث های یک سال در مجامع و رسانه ها این بود که از گذشته درس گرفته شود و معتدل عمل کند حال این روش که تکرار روش های مضموم سابق است از این رو حق حکم می کند که مسائل امنیتی در جامعه به سوی اجتماعی شدن برود نه بالعکس که پدیده های اجتماعی، سیاسی و امنیتی شود به ویژه وقتی ملاحظه می کنند که در شرایط ملتهب منطقه قدرت ها می خواهند که آرامش کشور ایران که سنگر پایداری است بر هم بزنند و گاه با رسانه های خود به تحریک و شیطنت می پردازند باید توجه رسانه ها و سیاستمداران بیشتر و دقیق تر باشد.

 دیوان محاسبات پیگیر برخورد جدی با متخلفان بورسیه باشد

وی ادامه داد: نکته سوم درباره تخلفات در بورسیه های کشور است که در اینجا از اقدام وزارت علوم که نتایج کار را ارائه کردند تشکر می کنیم و این کار قطعا باید با دقت صورت می گرفت و در همین زمینه دیوان محاسبات مجلس شورای اسلامی از قبل تذکرات جدی به وزارت علوم داده بود که برخی از این بورسیه ها تخلف از قانون است و باید اصلاح شود و باید دیوان محاسبات پیگیر موضوع باشد که با متخلفان برخورد جدی شود.

دولت و مجلس در بررسی پرونده بورسیه ها مصمم بودند

دکتر لاریجانی ا فزود: در این رابطه اما تعجب آور است که در موضوعی که هم دولت و هم مجلس مصمم به پیگیری آن هستند به ناروا طوری حرف زده می شود و یا در رسانه ها منعکس می گردد که مجلس با پیگیری موضوع مخالف است و حتی استیضاح وزیر پیشین علوم به دلیل پیگیری های تخلفات بورسیه ها بوده است حال آنکه دیوان محاسبات که نهادی زیرمجموعه مجلس است پیگیر این تخلفات بود و بحث استیضاح هم ربطی به مسئله بورسیه ها نداشت.

رئیس مجلس ادامه داد: مسائل دیگری درباره رفتار سیاسی و فرهنگی وزیر و انتصابات وی بیشتر دلیل استیضاح بود البته درباره مسئله استیضاح در مجلس عده ای موافق و عده ای مخالف بودند ولی چرا غیر منصفانه عمل می کنید از این رو در نقد استیضاح می توانید بحث کنید اما چرا به ناروا امری را به استیضاح مرتبط می کنید از طرف دیگر اگر هم در میان نمایندگان به این موضوع پرداخته اند به نحوه اقدامات رسانه ای ایراد می گرفتند نه اصل پیگیری تخلف در بورسیه ها از این رو این موضوع هم نمونه دیگری از رفتار ناسالم سیاسی است که برای از میدان به در کردن طرف مقابل به ناحق متهم به امری می کنند.

وی تصریح کرد: جریان های سیاسی کشور باید این درک را در این شرایط داشته باشند که در طی سال های گذشته از این رفتارها گاه صورت گرفت و منشأ مناقشات و کینه ها و دشمنی ها شد حال آیا قصد دارند که این روندهای غلط اصلاح شود و یا می خواهند آن را دوباره تکرار کنند.

رئیس قوه مقننه ادامه داد: از طرفی دیگر از منظر منافع ملی به این حوادث توجه شود که در شرایط پرمسئله و ملتهب منطقه ایران کانون آرامش و امنیت است که البته به خاطر دشمنی قدرت های بزرگ با تحریم هایی مواجه شده باید همه استعدادها و انرژی ها در جهت توسعه کشور و پایداری ملی همگرا شود و طبعا رقابت های سیاسی باید از کیفیت عقلانی تر و برادرانه برخوردار باشند و نه غیر مردانه و از هر فرصتی استفاده شود و طرف مقابل را متهم کنند و در افکار عمومی خار کنند و ابزاری را از این طریق به دست بیگانگان دهند که سوء استفاده کنند.

ایران جز چارچوب منطقی شفافیت در فناوری هسته ای محدودیتی نمی پذیرد

دکتر لاریجانی افزود: از طرفی دیگر سخنان بی حساب برخی مقامات آمریکایی که حین مذاکرات مطالبی را مطرح کردند که مغایر موضع آنها در مجالس و نشست های علنی بوده است و هرگاه که طرف ایرانی اعتراض کرده گفته اند که این اظهارات برای شرایط داخلی و وضعیت کنگره این مطالب را بیان می کند حال اگر واقعا اینگونه است که باید برای این مدیریت جهانی تأسف خورد که با حیله گری درون خود را آرام می کند و اگر مکری در مذاکرات است بدانند برای طرف ایرانی موضوع روشن شده است و از این رهگذر برای آنها کلاهی دوخته نمی شود.

رئیس مجلس گفت: قطعا جمهوری اسلامی جز چارچوب منطقی شفافیت در فناوری هسته ای محدودیتی را نمی پذیرد همین امر نشان می دهد فرزندان انقلاب که امروز درگیر دشمنی بیرونی هستند باید مراقبت بیشتری در رفتار درونی خود داشته باشند که به همگرایی و هم افزایی توان ها بیانجامد.

دکتر لاریجانی ادامه داد: در چند روز اخیر مسائل تعجب آوری در کشور مطرح شده است که من برخی از این مطالب را بیان می کنم، از طرفی دیگر بی تردید که امروز آغاز محرم است اذهان همگان متوجه قیامی است که در تاریخ بشریت از نظر صلابت، پاکی و هدف های متعالی و فداکاری یگانه ماند، قیامی که حقیقت شهادت را ظهور بخشید قیامی که زندگی عزتمندانه را به مسلمانان نشان داد قیام خونینی که غیرت حسینی را در رگ های مؤمنان به جریان انداخت و به حق او را خون خدا نامیدند.

وی افزود: اما بدانیم که امام حسین(ع) هدف این قیام منزه و متعالی را در نامه به محمدبن حنفیه اینگونه بیان می کنند "إنی لم أخرج أشراً ولا بطراً ولا ظالماً ولا مفسداً، إنما خرجت لطب الإصلاح فی أمة جدی، ارید عن امر بالمعروف و عنهی عن المنکر و اسیر بسیره جدی و ابی"سیدالشهدا در این بخش از نامه خود بیان می دارند که من برای تفریح و تفرج و فساد و ظلم قیام نکردم بلکه برای اصلاح در امت جدم قیام کردم قصد و هدف این قیام اقامه امر به معروف و نهی از منکر است و در این رابطه به سیره جد و پدرم عمل کردم.

رئیس مجلس ادامه داد: ملاحظه می کنید که قیامی که در عظمت آن همین بس که همه ائمه اطهار و اولیای دین در اهمیت و بزرگداشت آن به مسلمانان توصیه اکید کرده اند امام حسین(ع) هدف آن را اجرای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه معرفی می کند که این امر نشان می دهد امر به معروف و نهی از منکر فریضه ای است که تعطیلی آن در جامعه چنان ضایعه و کجی ایجاد می کند که اصلاح آن وضع قیام بزرگی را می طلبد از این رو مبادا کسی تصور کند که این امر برای جامعه جنبه فرعی دارد و تفننی است و مبادا کسانی با این فریضه مهم برخورد سیاسی کند.

فضا سازی و مرتبط کردن طرح امر به معرف با برخی از مسائل رخ داده کار نادرستی بود

وی افزود: مجلس شورای اسلامی از دوره قبل در این زمینه کار تحقیقاتی کرد و بعد از سال ها طرحی تدوین شد و پس از بررسی در کمیسیون مشترک حقوقی و فرهنگی در دستور مجلس قرار گرفت حال این همه فضاسازی با این طرح و مرتبط کردن آن با برخی از مسائلی که در کشور رخ داده کار نادرستی بود از طرفی دیگر می گویند در این طرح اشکالاتی وجود دارد حال هنوز این طرح در مجلس به تصویب نهایی نرسیده است از این رو اگر اشکالی وجود دارد آنها را مطرح کنیم و در مجلس طبق آیین نامه بررسی می شود.

روح طرح حمایت از آمران معروف و ناهیان از منکر با فضاهایی که ساخته اند در تنافر است

دکتر لاریجانی ادامه داد: از طرفی دیگر در این رابطه بیان کردند که عده ای خاص می توانند اقداماتی انجام دهند حال تعجب آور است اولا در این طرح اقدام عملی در اختیار دولت قرار گرفته و مردم وظیفه تذکر لسانی دارند نه عملی ثانیا برای اینکه عده ای خودسر اقدامی نکنند برای آن ساز و کاری در نظر گرفته شد البته ممکن است عده ای در ترتیب این ستاد نظر داشته باشند که به موقع در مجلس مورد مداقه قرار می گیرد ولی روح این طرح با این فضاهایی که ساخته اند در تنافر است.

رئیس قوه مقننه افزود: همه آقایان صاحب نظر توجه داشته باشند که امر به معروف و نهی از منکر هم یک فریضه مهم  اسلامی و حیات بخش برای جامعه بوده و هم نص قانون اساسی است و لذا باید حامی این امر مهم باشند.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن