تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):قرآنى كه بر پيامبر نازل شد... عزتى است كه هوادارانش شكست نمى خورند... .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860516849




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لایحه‌ ساماندهی‌ سهام‌ عدالت‌ به‌ مجلس‌ رفت


واضح آرشیو وب فارسی:الف: لایحه‌ ساماندهی‌ سهام‌ عدالت‌ به‌ مجلس‌ رفت

تاریخ انتشار : يکشنبه ۴ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۱۵
روابط عمومی وزارت اقتصاد در پاسخ به انتشار خبری مبنی بر ورود ۲۵۰ نفر مافیا به حوزه سهام عدالت اعلام کرد: قانون، دخالت و مدیریت در مالکیت سهام عدالت توسط دولت را ممنوع اعلام نموده است.به گزارش تسنیم، در اطلاعیه وزارت امور اقتصادی و دارایی و در پاسخ به مطلبی تحت عنوان "ورود ۲۵۰ نفر مافیا به حوزه سهام عدالت" به نقل از نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس منتشر شده،آمده است: براساس ماده (۳۵) قانون اجرای سیاست های کلی اصل (۴۴) قانون اساسی مشمولین سهام عدالت در قالب شرکتهای تعاونی شهرستانی ساماندهی شده و از ترکیب آنها شرکت های سرمایه گذاری استانی به صورت شرکت های سهامی تشکیل گردیدند.این گزارش می افزاید: براساس ماده (۳۶) قانون مذکور، سهام قابل واگذاری به صورت مستقیم بین شرکتهای سرمایه گذاری استانی متناسب با تعداد مشمولین هر استان تخصیص یافت. متعاقب این روند، کانون شرکتهای سرمایه گذاری سهام عدالت به عنوان نماینده شرکتهای سرمایه گذاری استانی تشکیل گردید و کانون یادشده نیز با تجمیع سهام شرکت های سرمایه گذاری استانی در شرکتهای سرمایه پذیر به عنوان نماینده در مجامع شرکتهای یاد شده نسبت به اعمال رأی اقدام می نماید.بر اساس این گزارش،" نظر به ماده (۳۸) قانون مذکور، که دخالت و مدیریت در مالکیت سهام عدالت توسط دولت را ممنوع اعلام نموده است، عملا کانون شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت به نمایندگی از شرکت های سرمایه گذاری استانی سهام عدالت، اعمال مدیریت، انتخاب و تعیین اعضای هیات مدیره شرکت های واگذار شده به سهام عدالت را بر عهده دارند"، با این توضیح بدیهی است مجموعه دولت، مدنظر نماینده محترم مردم کرمان در مجلس شروای اسلامی نمی باشد.این گزارش حاکی است، از سوی دیگر با روی کار آمدن دولت یازدهم، موضوع ساماندهی سهام عدالت و رفع مشکلات مذکور به عنوان یکی از اولویت های ویژه در دستور کار مسئولین ذی ربط قرار گرفته است که در این خصوص لایحه «ساماندهی سهام عدالت موضوع اصلاح مواد ۳۴ تا ۳۸ قانون اجرای سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی» تقدیم مجلس شورای اسلامی شده است.همچنین در راستای رفع معضلات و مشکلات مطرح شده در خصوص مدیریت شرکت های سرمایه پذیر سهام عدالت، اجرای مصوبه شماره ۱۸۷۴۳۶/ت۴۴۶۱۹هـ مورخ ۱۳۸۹،۸،۱۹که اعمال مدیریت دولت (دستگاه های اجرایی مربوطه) در شرکت های سرمایه پذیر سهام عدالت تا زمان آزاد سازی را اشعار می دارد و در ادوار گذشته اجرایی نگردیده است، با دستور توسط معاون رئیس جمهور در دستور کار دستگاه های اجرایی قرار گرفته است و دستگاه ها نیز در جهت انجام تکالیف قانونی خود گام برداشته اند.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن