تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن هرگاه سخن گويد ياد (خدا) مى كند و منافق هرگاه سخن گويد بيهوده گويى مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870459394




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تغییرات در حوزه نیروی انسانی وزارت بهداشت/ پرهیز از حاشیه سازی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:


اجتماعی > بهداشت و سلامت وزیر بهداشت خبر داد؛
تغییرات در حوزه نیروی انسانی وزارت بهداشت/ پرهیز از حاشیه سازی
وزیر بهداشت گفت: در یکسال آینده شاهد اتفاقات خوبی در حوزه نیروی انسانی و مسائل رفاهی کارکنان خواهیم بود.



به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید حسن هاشمی در جلسه تکریم و معارفه معاون توسعه مدیریت و منابع، به حضور معاونین تأثیرگذار در این وزارتخانه اشاره کرد و گفت: در کنار ما اساتید ارزشمندی قرار دارند که هر کدام می توانند مجموعه وزارتخانه را اداره نمایند. وی حضور دکتر صدرالسادات معاون جدید توسعه مدیریت و منابع را در این سمت مایه افتخار دانست و گفت: با توجه به مسئولیت های خطیری که ایشان در حوزه توسعه مدیریت و منابع و نیروی انسانی داشتند، شاهد تغییرات خوبی در این حوزه خواهیم بود. وزیر بهداشت با بیان اینکه امیدواریم ثمره مسئولیتمان در این دوره از دولت کمک به آسایش و آرامش مردم باشد، گفت: باید در مسئولیتمان به بزرگانی مانند شهید بهشتی که شیفته خدمت بودند نه تشنه قدرت، تأسی کنیم. هاشمی حضور دکتر صدرالسادات در وزارت بهداشت را میمون و مبارک دانست و گفت: اعتقاد دکتر صدرالسادات این است که معاونت توسعه در ستاد و در دانشگاه، "نه" بزرگ سیستم نباشد. وزیر بهداشت یکی از دغدغه های این وزارتخانه را در یک سال گذشته امور رفاهی کارکنان در ستاد و دانشگاهها عنوان کرد و گفت: یکی از مظلوم ترین بخشهای کارمندان دولت، کارمندان حوزه بهداشت و درمان هستند که آنها در این حوزه، حتی از خدماتی که به دیگران می دهند، بی بهره اند. هاشمی یادآور شد: در شهرهای زیارتی و سیاحتی امکانات رفاهی زیادی در اختیار بقیه دستگاه های دولتی قرار دارد که وزارت بهداشت در این خصوص از کمترین امکانات برخوردار است و در خصوص نحوه پرداخت هزینه ها و بیمه های تکمیلی نیز از بسیاری از دستگاهها عقب تریم و متأسفانه کارکنان حوزه بهداشت و درمان از این امکانات بی بهره اند. وی یکی از دلایل نپرداختن به امور رفاهی را وجود برخی حاشیه سازی ها و غوغا سالاری ها عنوان کرد و گفت: شاید خیلی ها فکر می کنند که ما آنها را فراموش کرده ایم در حالی که این طور نیست؛ یا فرصت برای انجام این امور نداشته ایم و یا راه حل موثری برای رسیدگی به امور رفاهی پیدا نکرده ایم. وزیر بهداشت با تاکید بر این که باید قدم های موثری در زمینه مسائل رفاهی برداشته شود، گفت: امیدواریم که با سابقه و تجربه ای که معاون جدید توسعه مدیریت و منابع دارند، شرمنده کارمندان عزیزمان نباشیم و در این یک سال آینده اتفاقات خوبی در این حوزه صورت گیرد و کارها بهتر از گذشته پیش رود. هاشمی در ادامه سخنان خود ضمن قدردانی از خدمات دکتر حریرچی، معاون سابق توسعه مدیریت و منابع گفت: وی یکی از موثرترین مدیرانی است که با همکاری صمیمانه همکارانش در یک سال و اندی از مدیریت خود در این حوزه، خدمات بسیار موثری را انجام داده اند و به همین دلیل احساس کردیم که حضور وی به عنوان قائم مقام و معاون کل وزارت بهداشت کمک کننده باشد. وزیر بهداشت گفت: امیدواریم با مجموعه برنامه ریزی هایی که صورت خواهد گرفت، دانشگاه های علوم پزشکی مستقل شوند و بیمارستانها به عنوان یک واحد مستقل اقتصادی به فعالیت خود ادامه دهند. هاشمی افزود: قائم مقام وزیر و معاون کل وزارتخانه از این پس وقت بیشتری در حوزه بهداشت و درمان به ویژه حوزه بهداشت خواهند گذاشت و کمک موثری به این حوزه خواهد داشت.

وزیر بهداشت با بیان اینکه باید بدون هیچ حاشیه سازی فعالیت ها ادامه یابد، گفت: از این پس امور وزارتخانه با قوت بیشتری پیش خواهد رفت. وی گفت: مجموعه ای هستیم که با نیت کاملا خالصانه و اراده ای مومنانه کار را شروع کرده و باید آن را با توکل به خداوند به پیش ببریم و قطعاً در این دوره از مدیریت هیچ حاشیه ای وجود نخواهد داشت. وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: این مجموعه مدیریتی مصمم است در جهت تحقق اهدافی که در راستای رضایتمندی مردم و تحکیم نظام است، پیش بروند و بتواند بار سنگین ارتقاء سلامت مردم را با امانتداری، به سلامت به مقصد برسانند. در ادامه دکتر سید علی صدرالسادات معاون جدید توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: معاونت توسعه و مدیریت منابع به عنوان یک حوزه حمایتی، باید بستری آماده کند که سایر بخشهای وزارتخانه با آرامش خاطر به وظایفشان عمل کنند.  وی ضمن اعلام اینکه نقش معاونت توسعه، پشتیبانی از منابع انسانی یک دستگاه است، گفت: حوزه پشتیبانی اگر به خوبی عمل نکند، حوزه های دیگر نیز دچار نقص و کاستی خواهند شد. به گفته صدرالسادات، همچنان که باید به عنوان یک حوزه حمایتی، بستری آماده کنیم که ماموریت های وزارت بهداشت به خوبی دنبال شود، ضروریست شرایطی فراهم کنیم که سایر بخش های این وزارتخانه با آرامش خاطر به وظایفشان عمل کنند. وی در ادامه ضمن تجلیل از خدمات ارزنده دکتر ایرج حریرچی در معاونت توسعه و مدیریت منابع، افزود: باید با برنامه ریزی، هدف مداری و پروژه مداری و پاسخگویی مناسب انجام وظیفه کنیم و برای سرمایه انسانی وزارت بهداشت که جزو مهمترین اهداف ماست، محیطی با نشاط را در دوره های میان مدت و بلند مدت، به ویژه در حوزه خدمات رفاهی ایجاد کنیم. 


۱۳۹۳/۸/۳ - ۱۳:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن