واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > مرکز > قزوین رحمانی:
یک درصد از مبلغ ماليات بر ارزش افزوده صرف امور بهداشتي درماني خواهد شد
قزوین- خبرگزاری مهر: نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی از اختصاص یک درصد از مبلغ ماليات بر ارزش افزوده، صرف امور بهداشتي درماني خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر مهرام سرپرست دانشگاه جمعه شب به همراه رجب رحمانی، نماينده مردم تاكستان در مجلس شوراي اسلامي، شریف زاده، معاون بهداشتی شبکه و رئیس مرکز بهداشت تاکستان، بخشدار، شهردار، نماينده امام جمعه و اعضاي شوراي اسلامي شهر خرمدشت از مرکز بهداشتی درمانی خرمدشت بازدید کرد. رجب رحمانی، نماينده مردم تاكستان در مجلس شورای اسلامی در جریان این بازدید اظهارداشت: یک درصد از مبلغ ماليات بر ارزش افزوده، صرف امور بهداشتي درماني خواهد شد و انتظار مي رود وضعيت وزارت بهداشت و درمان در آينده بهبود يابد. وی با توجه به موقعیت جغرافیایی منطقه و شهرک صنعتی خرمدشت و موضوع افزایش کارگران، توجه به ارایه خدمات بهداشتی و درمانی مناسب در این منطقه را خواستار شد و از مسئولان دانشگاه خواست که چارت سازمانی این مرکز، بازبینی مجدد شود. منوچهر مهرام سرپرست دانشگاه علوم پزشکی نیز اظهارداشت: باید شرایطی فراهم شود تا مدیران اجرایی واحدها هیچگونه نگرانی مالی نداشته باشند و تمام توجه آنان به بررسی و ارتقاء شاخص های فنی معطوف شود که البته دستیابی به چنین کار مهمی، مستلزم صرفه جویی در تمامی زمینه هاست. وی در ادامه با اشاره به حل تدریجی مشکل کمبود پزشک در دانشگاه، مبلغ 800 میلیون ریال برای تجهیز و بازسازی مرکز بهداشتی - درمانی خرمدشت اختصاص داد و تأکید کرد: امکانات اسکان پزشکان در اولویت کاری مرکز قرار گیرد. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین، داشتن روحیه شاد، حسن اعتماد و خلق انگیزه را از ویژگی های کارکنان دانست و تصریح کرد: کارکنان، رضایت خداوند را در رأس اهداف خود قرار دهند. هاشم علیجانی رئیس مرکز مدیریت منابع نیروی انسانی دانشگاه با اشاره به آیین نامه های وزارت بهداشت و درمان و واحد گسترش، درباره چارت سازمانی مرکز بهداشتی - درمانی خرمدشت، ساعت و شرایط کاری کارکنان توضیح داد. وی گفت: بازبینی این آیین نامه ها هر پنج سال در وزارت بهداشت انجام می شود و برای حل مشکلات مرکز، در آینده اظهار امیدواری کرد.
در ادامه جلال رحمانی، رییس شبکه بهداشت - درمان تاکستان، خلاصه اي از وضعيت موجود پايگاه هاي بهداشتي شهري و مراكز بهداشتي - درماني از نظر وضعيت تجهيزاتي و خدماتي، ساختماني و درصد نيروي انساني بكارگرفته شده در آنها، بازنشستگي هاي مكرر كاركنان در سال هاي أخير و عدم جايگزيني آنان در سيستم را عنوان کرد.
در پایان عملکرد پزشکان و کارکنان از لحاظ روند پذیرش و برخورد با مراجعه کنندگان، و امکانات و کمبودهای تجهیزاتی و فضاهای فیزیکی بررسی شد.
۱۳۹۳/۸/۳ - ۱۱:۱۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]