واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
رییس مرکز فرهنگی تبیان افغانستان: آیت الله مهدوی کنی یاور صادق ولی امر مسلمین جهان بود
رییس مرکز فرهنگی تبیان افغانستان و مسوول خبرگزاری صدای افغان (آوا) رحلت آیت الله محمدرضا مهدوی کنی را ضایعه بزرگی برای جهان اسلام دانست و با تسلیت به مقام معظم رهبری گفت: آیت الله مهدوی کنی عمر پربرکت خود را صرف مبارزه در راه اسلام و دفاع از حق مستضعفان کرد.
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران"سیدعیسی حسینی مزاری" رییس مرکز فرهنگی تبیان و مسوول خبرگزاری صدای افغان (آوا) روز چهارشنبه در گفت ضمن ابراز تاسف از رحلت آیت الله مهدوی کنی گفت: فقدان این عالم برجسته دینی و شخصیت سیاسی ضایعه بزرگی برای جهان اسلام است.
رییس مرکز فرهنگی تبیان، آیت الله مهدوی کنی را فرزند جهاد و مبارزه در راستای اجرای احکام اسلام راستین خواند و گفت: این عالم ربانی در شرایط سخت نه تنها عقب نشینی نمی کرد بلکه با نیرویی که چشمه زلال دستورات انسان ساز اسلام عزیز می گرفت در راستای خدمت به مستضعفان و مبارزه با استکبار گام بر می داشت.
مزاری گفت: آیت الله مهدوی کنی اقدامات موثری در تحکیم پایه های تفکر و اندیشه ولایت فقیه انجام داد و یاری وفادار و صادق برای ولی امر مسلمین جهان، حضرت امام خامنه ای بود و به ایشان عشق می ورید.
رییس مرکز فرهنگی تبیان آیت الله مهدوی کنی را یکی از ستون های انقلاب اسلامی ایران دانست و گفت ایشان در کنار امام خمینی (ره) با بهره گیری از این دریای معرفت بنیانگذار جمهوری اسلامی، نقش تاثیر گذاری در عزت مسلمانان جهان داشتند.
آیت الله محمدرضا مهدوی کنی رییس فقید مجلس خبرگان رهبری صبح دیروز (سه شنبه) پس از تحمل چند ماه بیماری در بیمارستان شهید رجایی دعوت حق را لبیک گفت و به دیار حق شتافت.
عضویت در حلقه ی نخستین شورای انقلاب، عضویت در کمیته ی استقبال از امام خمینی(ره) ، مسوول ستاد کمک رسانی به مردم مناطق بمباران شده، عضویت در ستاد انقلاب فرهنگی، ریاست مرکز رسیدگی به امور مساجد، عضویت در شورای بازنگری قانون اساسی، بنیانگذار و دبیر کل جامعه ی روحانیت مبارز، عضویت در شورای عالی انقلاب فرهنگی، ریاست دانشگاه امام صادق(ع)، تولیت حوزه ی علمیه مروی و رییس مجلس خبرگان رهبری از جمله فعالیت های اجرایی آیت الله مهدوی کنی محسوب می شود.
آیت الله مهدوی کنی از خویش آثار علمی ارزشمندی نیز به یادگار گذاشته است که از آن میان می توان به تقریرات درس های خارج فقه آیات عظام بروجردی و خمینی (ره)، نقطه های آغاز در اخلاق عملی، اصول و مبانی اقتصاد اسلامی در قرآن، بیست گفتار و شرح دعای افتتاح اشاره کرد.
/انتهای یپام
منبع:ایرنا
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۲۳:۴۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 63]