تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 3 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس با يقين بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم را قرائت كند، كوه‏ها به همراه او تسبيح م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832677142




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عضو جامعه روحانیت:آیت الله مهدوی کنی می کوشید به واسطه افراد نابخرد و تندرو آفتی به انقلاب نرسد /حیثیت افراد برایش مهم بود


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: عضو جامعه روحانیت:آیت الله مهدوی کنی می کوشید به واسطه افراد نابخرد و تندرو آفتی به انقلاب نرسد /حیثیت افراد برایش مهم بود
عضو جامعه روحانیت مبارز گفت: : آیت الله مهدوی کنی بسیار میکوشیدند که بواسطه عملکرد افراد نابخرد یا افراد تندروی نادرست آفتی به انقلاب وارد نشود.

به گزارش نامه نیوز، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی طباطبائی در برنامه تلویزیونی دیروز, امروز و فردا در خصوص سابقه رفاقتش با آیت الله مهدوی کنی و مشی اخلاقی ایشان نیز گفت: حدود 50 سال با ایشان آشنا بودم و رفاقتی چهل و هفت چهل و هشت سال با ایشان داشتم، آیت الله مهدوی کنی مردی دیندار و دین باور و مقید بودند و همیشه می کوشید که با مخالفین با زبان لین حرف بزنند.
وی در ادامه با بیان اینکه ایشان در تمام عمرش سعی کرد انچه را که می گوید عمل کند و همیشه می کوشید روحانی سیاستمدار باشد نه سیاستمدار روحانی، اظهارکرد: حیثیت افراد برایشان خیلی مهم بود تا جائی که وقتی می دید به آبروی افرادی لطمه خورده من را می فرستاد تا به صورت محرمانه با انها صحبت کرده و آرامشان کنم تا خدای ناکرده تنشی ایجاد نشود.
حجت الاسلام طباطبائی همچنین تاکید کرد: آیت الله مهدوی کنی بسیار میکوشیدند که بواسطه عملکرد افراد نابخرد یا افراد تندروی نادرست آفتی به انقلاب وارد نشود و تا چنین مواردی مشاهده می کرد من را میفرستاد تا برای حفظ انقلاب مواردی را به ان افراد بگویم.این برنامه همچنین در گفت وگو با حجت الاسلام و المسلمین پناهیان و محسن اسماعیلی عضو حقوقدان شورای نگهبان " اخلاق سیاسی حضرت آیت الله مهدوی کنی(ره)" را بررسی کرد.
حجت الاسلام پناهیان در پاسخ به سوال رنجبران مجری برنامه مبنی بر اینکه مشی آیت الله مهدوی کنی چه بوده است که به " سیاستمدار صادق" مشهور شده است؛ گفت: ایشان حجتی برای حقانیت روحانیت درسیاست بودند.
وی با بیان اینکه برخی صریحا میگویند که وقتی روحانیت در سیاست دخالت کند یا شان خودش را و یا اساسا شان روحانیت را کم می کند، اظهار کرد: اگر بخواهیم دلیلی عینی به غیر از حضرت امام که در اوج سیاست بوده اند برای جمع شدن این بحث های نابخردانه بیاوریم وجود شریف آیت الله مهدوی کنی است، چرا که ایشان نه تنها ثابت کرده اند روحانی نه تنها می تواند در عرصه سیاست حضور یابد و سالم بماند بلکه ثابت کردند که روحانی میتواند با حضورش در سیاست این عرصه را اعتلاء ببخشد، و در عین اینکه در جزئیات سیاست هم ورود کند و مدیریت هم برعهده بگیرد اما از علم و فقه و تقوا دست برندارد.
پناهیان همچنین گفت: افرادی به ایشان انگ مرتجع و اسلام آمریکائی می زدند، و بعد که دیدند این انگ ها در برابر خورشید وجودی حضرت آیت الله بی اثر است برچسبهای دیگری زدند و ایشان را محدود به یک جناح سیاسی خواندند در حالی که آیت الله مهدوی کنی اهل حق و حقیقت بودند و حتی زمان حزب جمهوری اسلامی هم با حزب موافق نبودند وبعد از اعلام مخالفت امام با ادامه کار حزب این امر معلوم شد.
وی با بیان اینکه اگر کسی یک درصد قدرت ایشان و طرفداران ایشان را داشت با ایجاد حداقل چند سایت و تشکیلات حزبی به دنبال پیش بردن کارهای زیادی برمی آمد، خاطرنشان کرد: ایشان صرفا با صداقتشان کارها را به پیش می بردند ، کسی که صداقت دارد نیازی به تشکیلات سیاسی ندارد.
سوال دوم رنجبران مجری برنامه در موردچرائی صراحت در لهجه حضرت ایت الله مهدوی کنی بود که از محسن اسماعیلی پرسیده شد که وی در پاسخ به این سوال، عنوان کرد: مرحوم آیت الله مهدوی کنی آنچه را اعتقاد داشت صادقانه بود و بخاطر همین صداقتشان با صراحت اعلام موضع می کردند.
وی با بیان اینکه از زبان خود ایشان شنیده بودم که میگفتند" برخی سیاستمدار روحانی هستند ولی من روحانی سیاستمدار هستم" و این روحانی سیاستمدار بودند را اصل می دانستند، تاکید کرد: ایشان در همه تعاملات علمی و حضور های سیاسی خودشان هیچ گاه پا را از مرز اخلاق فراتر نگذاشتند و حتی نسبت به رعایت حقوق کسانی که با مشی فکریشان هم مخالف بودند الزام داشتند.
حجت الاسلام و المسلمین پناهیان در بخش دوم پاسخ به سوالات که پس از پخش یک میان برنامه کوتاه و تصاویری از آیت الله مهدوی کنی آغاز شد با اشاره به اینکه حضرت آیت الله مهدوی مسئولیت کمیته انقلاب اسلامی را درزمان سه سالی که جنایاتی بدتر از جنایات داعش در عراق در اوایل انقلاب در ایران انجام می شد را برعهده داشتند، گفت: مدیریت این نهاد انقلابی، حضور ایشان در هیأت دولت موقت آن دوران و بعد برعهده گرفتن مسئولیت وزارت کشور و بعد نخست وزیری و مدریت یک دانشگاه دو دوران فعلی و نیز حضور ایشان در بازار به عنوان یک روحانی مورد اعتماد و در کل ذو ابعاد بودن ایشان مسئله بسیار عمیقی است.
وی در ادامه با اشاره به موضع گیری های آیت الله مهدوی کنی درمسائل مدیریتی در مواضع حساس کشور ، عنوان کرد: ایشان زودتر از همه فتنه جریان مهدی هاشمی معدوم را شناسایی کردند وحتی برای برطرف کردنش به اصفهان رفتند و در زمانی که وزیرکشور بودند استاندار اصفهان به استقبال ایشان نیامد و ایشان با بزرگواری برخورد کردند.
پناهیان با بیان اینکه ایشان همانطور که به شکنجه گر ساواک را اهمیت نمی دادند، مدیریت های کلان کشور را انجام داده و شورای نگهبان را شکل دادند و کمیته و امنیت کشور و دانشگاه امام صادق و مدرسه مروی را اداره می کردند، تاکید کرد: ایشان در مواقعی که برای مشورت به نزدشان میرفتید هم با علاقه و لبخند خاصی پاسخ می دادند واین لبخند نشات گرفته از بی تعلقی ایشان به دنیا بوده است.
محسن اسماعیلی نیز در ادامه بحث در مورد اینکه چرا حضرت آیت الله مهدوی کنی به عنوان یارصدیق امام و رهبری انقلاب مشهور بودند، گفت: ایشان حاضر بودند همه هستیشان را برای انقلاب و رهبری فدا کنند.
اسماعیلی با اشاره به دوران ریاست ایشان بر خبرگان رهبری اظهار کرد: ایشان در پاسخ مزاحی که من با ایشان داشتم که آقا دست ما کوتاه و خرما برنخیل و دیگر ما نمی توانیم همچون گذشته از شما کسب فیض کنیم پاسخ گفتند که "فلانی خدا شاهد است که قبل و بعد از ریاست مجلس خبرگان هیچ تغییری در ذهن من احساس نشده است"، رفتارشان هم این امر را نشان میداد پس چرا یار صدیق امام و رهبری شناخته نشوند.
حجت الاسلام والمسلمین پناهیان در بخش پایانی سخنانش نیز با اشاره به هوش و درایت سیاسی حضرت آیت الله مهدوی کنی ، تصریح کرد:زمانی به ایشان گفتم چرا د رانتخابات 88 فردی را پیشنهاد حمایتشان را به شما دادند حمایت نکردید و ایشان اینگونه پاسخ دادند که " اینگونه که ما به امام زمان و ولایت فقیه معتقدیم و امام زمانی به ولی فقیه نگاه میکنیم اینها اینگونه به ولایت فقیه اعتقاد ندارند" ، یعنی ایشان هم یک نگاه عمیق دینی به ولایت فقیه داشتند و هم در مقام تبیین، تضعیف رهبری انقلاب را عین بی عقلی و نادانی سیاسی می دانستند.
دکترعلی باقری کنی برادر زاده آیت الله مهدوی کنی نیز طی تماس تلفنی ضمن تسلیت درگذشت آیت الله مهدوی کنی به امام زمان، رهبری انقلاب و مردم شریف ایران با بیان اینکه ایشان تجمیع صفات بودند، گفت: ایشان یکی از صحابی بزرگ امام و انقلاب بودند و حکمت سلمان جسارت ابوذر، و قطعیت عماردر مواضع ایشان مشهود بوده است.
وی ادامه داد: آیت الله مهدوی کنی فردی کم نظیر بودند که در یک زمان هم معلم اخلاق بودند هم مجاهد و مبارز و هم سیاستمدار و فقیه و هم یک روحانی مردمی و روضه خوان و مدیر بودند که این ویژگی ها شخصیتی را به جهان تشیع اهدا کرد که منشا آثار فراوانی برای انقلاب شد.
باقری کنی همچنین با اشاره به اینکه آیت الله مهدوی کنی در ابتدای پیروزی انقلاب حکمی را از حضرت امام(ره) برای سرپرستی کمیته های انقلاب دریافت کردند، عنوان کرد: با دریافت این حکم نهاد امنیتی- انتظامی کشور در اختیار ایشان بود و ایشان برای هدایت این نهاد ابتکاری به خرج دادند و از توان روحانیت برای مدیریت این نهاد بهره گرفتند.
وی با بیان اینکه پابندی ایشان به اصول از نکات برجسته شخصیتی حضرت آیت الله مهدوی کنی به شمار میرود، تاکید کرد: میانه روی ایشان در مواردی بد تعبیر شده است چرا که ایشان در مورد اصول و مبانی انقلاب، نظام و ولایت بسیار قاطع و جدی بودند و این واقعیت را همه میدادند که برخی از اعضای جامعه روحانیت مبارز که ایشان دبیر کلی آن را بر عهده داشتند از واضع ایشان سر باز می زدند و این نشان دهنده قاطعیت حضرت آیت الله مهدوی کنی بوده و یا مواضع ایشان در جریان فتنه 88 واقعیتی روشن است 

منبع: خبرآنلاین


۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن