تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه سپر آتش (جهنم) است. «يعنى بواسطه روزه گرفتن انسان از آتش جهنم در امان خواهد بود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870839423




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

موارد اسیدپاشی در اصفهان از اول سال ۹ مورد بود |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: موارد اسیدپاشی در اصفهان از اول سال ۹ مورد بود
کد خبر: ۴۴۴۲۷۳
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۷ - 24 October 2014


وزیر بهداشت گفت: موارد اسیدپاشی در اصفهان از اول سال ۹ مورد بوده است که ۴ مورد آن اسیدپاشی به آقایان بوده است، اکثر آنها سرپایی درمان شدند اما یک خانم که وضعیت بدتری داشت، به تهران آمده است و متأسفانه یک چشمش را از دست داده و یک چشم دیگرش نیز ۵۰ درصد آسیب دیده است که عمل شد.

به گزارش فارس، سیدحسن هاشمی پنجشنبه در حاشیه اجلاس روسای دانشگاههای علوم پزشکی در جمع خبرنگاران و در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره وضعیت افراد دچار اسیدپاشی افزود: یکی از این افراد که دچار اسیدپاشی در اصفهان شده است به تهران منتقل شده و در بیمارستان چمران بستری است.

وی گفت: این فرد از ناحیه چشم راست آسیب جدی دیده و این چشم خود را از دست داده است و چشم چپ او نیز 50 درصد آسیب دیده است.او تحت درمان قرار گرفته البته درمان او طولانی است و باید عمل های متعددی برای او انجام شود.

وزیر بهداشت افزود: در چنین مواردی که فردی دچار سوختگی با اسید یا مواد شیمیایی مشابه می‌شود باید بلافاصله با آب فراوان محل آسیب را شست و شو داد و همین فرد هم اگر بلافاصله شلنگ آب را روی او می گرفتند و لباسهایش را در می آوردند این قدر دچار سوختگی و آسیب نمی شد.

هاشمی ادامه داد: در مورد بقیه افرادی که دچار آسیب با اسید در اصفهان شده اند، میزان آسیب کمتر است البته یک نفر دیگر نیز در اصفهان بستری است که من از رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خوا‌سته ام وضعیت او را پیگیری کند.

وی افزود: همه هزینه های درمان این قربانیان به عهده دولت است و این کمترین کاری است که دولت انجام می دهد. کار اصلی این است که پیشگیری کنیم تا چنین رفتارهای خشونت آمیزی در کشور ما رخ ندهد.

وزیر بهداشت در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار فارس درباره تعداد افراد دچار اسیدپاشی توضیح داد: گزارشی که به من داده‌اند این است که از اول سال تاکنون 9 مورد اسیدپاشی در اصفهان بوده است که بیشتر آنها سرپایی درمان شدند و شدید نبوده است.

وی افزود: البته ممکن است مواردی دیگری هم باشد که اطلاع نداده باشند اما آ‌نچه مهم است این است که چنین رفتارهای خشونت آمیزی به هیچ وجه زیبنده ملت ما نیست و همه انتظار دارند که مسئولان پیشگیری کنند تا چنین حوادثی تکرار نشود.

هاشمی گفت: باید قوانین پیشگیرانه در کشور با جدیت اجرا شود و حتماً وزیر کشور در این مورد به مردم توضیح خواهد داد.  اساساً قصاص که برای حیات و زندگی است برای چنین مواردی است و پیگیری شود دیگر شاهد چنین اعمالی نخواهیم بود.

وزیر بهداشت اضافه کرد: بر اساس آماری که من دارم 4 نفر از افراد دچار اسیدپاشی آقا بودند و 5 نفر خانم که در بیشتر آنها میزان سوختگی در حد 2 یا 3 درصد بوده و شدید نبوده است.

وی ادامه داد: متأسفانه چنین اقداماتی باعث ترس درجامعه می شود و این ترس برای همه است نباید اجازه داد چنین اتفاقاتی بیفتد که زیبنده ملت ما نیست.

وی گفت: ما یک مشکلی هم در بهداشت ودرمان کشور داریم و آن میزان بیماران روانی است. آمارها نشان می دهد 2 درصد افراد جامعه مستعد اسکیزوفرنی هستند و این تازه قله یک کوه یخ بزرگ است. ما برای درمان این افراد 40 هزار تخت روانی در کشور کم داریم که امیدواریم مجلس اعتبار لازم برای ایجاد این تختها را هم تأمین کند.

هاشمی ادامه داد: البته مسئله بیماران را روانی را که گفتم الزاماً ربطی به عاملان اسیدپاشی ندارد و واقعاً هنوز نمی دانیم عاملان اسیدپاشی با چه انگیزه ای این کار را کرده اند و در این زمینه باید قوه قضاییه اعلام نظر کند ما هم کار تخصصی خودمان را برای درمان آنان انجام می دهیم.

وی گفت: متأسفانه خود من مریضهای مشابه این حوادث زیاد داشته‌ام و می دانم درمان آنها خیلی سخت است، باید اعمال مکرری برای درمان آنها انجام داد و خیلی وقتها نتایج ضعیف است. باید کاری کنیم که چنین حوادثی در کشور ما اصلاً رخ ندهد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن