واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳۰ مهر ۱۳۹۳ (۲۱:۲۲ب.ظ)
وزير نيرو خبر داد: افزايش ظرفيت توليد نيروگاهاي برق زنجان به ۲۵۰۰ مگاوات وزير نيرو گفت: چندين طرح نيروگاهي در استان زنجان اجرا ميشود که ظرفيت نيروگاهي استان را به ۲۵۰۰ مگاوات افزايش ميدهد.
بهگزارش خبرگزاري موج، حميد چيتچيان روز چهارشنبه (امروز) در جريان سفر استاني هيات وزيران به زنجان، با حضور در مسجد جامع خرمدره، در جمع مردم اين شهرستان، گفت: استان زنجان از پتانسيل بالاي کشاورزي برخوردار است و ما بايد با توجه به استعدادهاي انساني، اقتصادي و طبيعي به آيندهاي شکوفا فکر کنيم.
وزير نيرو اظهار داشت: دولت تدبير و اميد طي يک سال گذشته باوجود مشکلات فراوان تحريم، بيکاري و تلاش زورگويان براي پايين آوردن قيمت نفت، با تدبير برنامهريزي روشن و عاقلانهاي انجام داده که با حمايتهاي مقام معظم رهبري و مردم موفقيتهاي خوبي کسب کرده است.
چيتچيان با بيان اينکه تورم در کشور مهار و اطمينان به آينده در جامعه حکمفرما شده است، گفت: هماکنون مهمترين موضوع پشت سر گذاشتن رکود است.
وي ادامه داد: کشور از رکود خارج شده که اين نويددهنده آينده شاداب است.
وي سپس با بيان اينکه مواردي را که امام جمعه، فرماندار و اعضاي شوراي شهر خرمدره در اين سفر مطرح کردهاند، به دولت و مسؤولان مربوطه اعلام و پيگيري خواهد کرد، گفت: استان زنجان در مسير اصلي خطوط انتقال برق کشور واقع شده و درواقع ستون فقرات صنعت برق است.
وي با بيان اينکه نيروگاه سلطانيه به ظرفيت ۶۵۰ مگاوات در اين استان به بهرهبرداري رسيده است، افزود: در هفته گذشته احداث نيروگاه دوم که داراي دو فاز ۵۰۰ و ۱۰۰۰ مگاواتي است، کلنگزني شده است که کار آن با جديت دنبال ميشود.
وي تصريح کرد: چندين طرح نيروگاهي ديگر در استان زنجان اجرا ميشود که ظرفيت نيروگاهي استان را به ۲۵۰۰ مگاوات افزايش ميدهد.
وي افزود: کارخانههاي بزرگي همچون ايرانترانسفو، پارس سوييچ و سيم و کابل ابهر در استان زنجان قرار دارد و اميدواريم با برنامهريزيهاي صورتگرفته، اين استان به قطب صنعت برق کشور تبديل شود.
وزير نيرو با بيان اينکه در زمينه نوآوريهاي شبکه هوشمند توزيع، اقدامهاي خوبي در استان صورت گرفته است، گفت: اين اقدامها براي صنعت برق از اهميت ويژهاي برخوردار است.
وزير نيرو در زمينه وضعيت بخش آب استان زنجان نيز گفت: تاکنون سه سد کينهورس، تهم و گلاببر در اين استان به بهرهبرداري رسيده است و سد تالوار تا دههفجر به بهرهبرداري ميرسد.
وي افزود: چند سد تنظيمي نيز در استان در دست اقدام است تا در زمينه آب شرب و کشاورزي مورد استفاده قرار بگيرد.
وي انتقال آب از سد کينهورس را يکي از طرحهاي مهم شهرستان خرمدره عنوان کرد و گفت: تامين آب اين شهرستان تاکنون متکي به آبهاي زيرزميني بوده است و اميدواريم با تکميل تصفيهخانه پيش از سال ۹۴، انتقال آب از سد کينهورس به خرمدره اجرايي شود که اين اقدام بزرگ آب شرب اين شهرستان را تا ۲۰ سال آينده تامين ميکند.
به گفته وزير نيرو، منطقه خرمدره يک منطقه کشاورزي است و متاسفانه عمده بهرهبرداري آبها از چاهها صورت ميگيرد که سفرههاي زيرزميني را در آينده با مشکل و خطرهاي بسياري مواجه ميکند.
وي افزود: در اين منطقه سطح سفرههاي زيرزميني ۲۷ متر افت داشته است که شما مردم بايد همکاري و مراقبت کنيد.
وزير نيرو با تاکيد بر لزوم استفاده از روش آبياري تحت فشار و کشت گلخانهاي، گفت: با استفاده از اين روشها، افزونبر حفظ منابع آبي ميزان کشت و درآمدها افزايش پيدا ميکند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]