واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران سردار ملکی:
پارک موزه دفاع مقدس مازندران از برنامه زمانبندی عقب است
ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان مازندران، با بیان اینکه پارک موزه دفاع مقدس استان تاکنون رشد 20 درصدی دارد گفت: از برنامه زمانبندی عقب هستیم.
به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالله ملکی عصر سه شنبه در نشست تقدیر از نفرات برتر شرکت کننده در فراخوان طراحی المان اصلی باغ موزه دفاع مقدس استان گفت: در سال87 با همکاری مسئولین استانی کلنگ احداث این باغ موزه خورده شد و اکنون بیش از 20 درصد از کارها انجام شده و از زمانبندی عقب هستیم و باید بکوشیم تا منایع مالی این پروژه را تأمین شود و آنرا به نتیجه برسانیم.
وی با بیان اینکه زمینی که جهت احداث پارک موزه اختصاص داده شده 75 هکتار است گفت :در تأمین منابع مالی مشکل داریم و نیازمند حمایت استاندار و شهردار مرکز استان هستیم و اخیرا ستاد پشتیبانی مالی را تشکیل دادیم که مردم هم به کمک ما بیایند.
سردار ملکی اظهار داشت :باغ موزه نقش مردم مازندران در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس و همچنین میراث گذشته مازندران در گذر تاریخ از زمان علویان و تشییع را به نمایش می گذارد.
وی در ادامه به فراخوان مسابقه طراحی المان اصلی باغ موزه دفاع مقدس اشاره کرد و بیان داشت :المان اصلی سمبل باغ موزه است و در سال 92 فراخوانی با همکاری نظام مهندسی انجام شد و 78 اثر به دبیرخانه ارسال شد و از این تعداد سه اثر توسط هیأت داوران با همکاری نظام مهندسی برگزیده شد.
سردار ملکی با اشاره به نقش مازندران در دفاع مقدس اظهار داشت : مردم مازندران از نظر نیرویی و مالی، جنگ را پشتیبانی می کرند و به طوری که از220 هزار شهید ما 85 هزار شهید از میان مردم بوده است.
زارعی مشاور مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان نیز با اشاره به اهداف برگزاری مسابقه اظهار داشت :شهریورماه 92 فراخوان المان اصلی باغ موزه به صورت کشوری انجام شد و پوستر مسابقه به دانشگاه ها ارسال و تا اسفند ماه92 تمدید شد و در 25 اسفندماه کلیه آثار جمع آوری و به دبیرخانه ارسال شد.
وی با بیان اینکه 78طرح به دبیرخانه مسابقه ارسال شد گفت : هدف از این فراخوان طراحی اثری فاخر و نمادی ارزشمند بوده که در یک نگاه هدف کلی پارک موزه را انتقال داده در آینده نیز به نماد شهر ساری تبدیل شود.
فرصت عضو هیأت داوران نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه برگزای مسابقه به بیش از یک سال به طول انجامید اظهار داشت : استقبال خیلی خوبی شد و به صورت بین الملی در سایتها اطلاع رسانی شد و هیأت داوران متشکل از 5نفر انتخاب شدند .
وی افزود : برای انتخاب طرح ها سیاست گذاری انجام شد و شاخص هایی تعیین و برای این شاخص ها امتیازاتی در نظر گرفته شد.
فرصت ادامه داد :در این شاخص ها عاملی چون توجه به مبانی نظری ،بستر سد ،نو آوری ،نمادین بودن طرح و مسائل اجرایی طرح در نظر گرفته شد که بعد از ارزیابی آثار در نهایت 3 طرح برگزیده شدند که طرح مهندس امیرمحمد شهراد با 89 امتیاز به عنوان اولین طرح ؛طرح مهندس سیدصادق میرپادیاب با 85.5 امتیاز از 100 امتیاز حائز رتبه دوم و طرح مهندس رضا رجب پور با 84.5امتیاز به عنوان طرح سوم برگزیده شد .
تورج ناییج پور ریس سازمان نظام مهندسی مازندران با اشاره به نقش مهندسان در هشت سال دفاع مقدس اظهار داشت : نظام مهندسی ساختمان مازندران در سال 74 با 300 مهندس تأسیس شد و در دوره جنگ این استان دارای 200 مهندس بوده که از این تعداد 80 مهندس به مقام شهادت نائل شدند .
وی افزود : این آمار بیانگر این است که نیروهای فنی این سازمان رسالت اجتماعی ویژه ای برای خود قائل بودند و همیشه در صحنه های ملی و میهنی و دفاع از دین حضور جدی داشته اند و این حضور آنها در آن دوره می طلبد که سازمان حاضر با 25 هزار عضو حضور گسترده ای در عرصه اجتماعی داشته باشد.
۱۳۹۳/۷/۲۹ - ۲۰:۰۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]