تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869508975




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر اقتصاد: کسری بودجه نداریم |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: وزیر اقتصاد: کسری بودجه نداریم
کد خبر: ۴۴۳۵۸۰
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۵ - 21 October 2014


وزیر امور اقتصادی و دارایی با تأکید بر اینکه دولت در سال جاری کسری بودجه نخواهد داشت، گفت: حساب ذخیره ارزی را باید جدی گرفت و این حساب در قانون بودجه سال آینده باید فعال شود.

به گزارش فارس، علی طیب‌نیا در حاشیه نشست هم‌اندیشی مسئولان هماهنگی هیأت‌های رسیدگی به تخلفات اداری اعلام کرد: امسال کسری بودجه نداریم و پول حاصل از صادرات نفت که 5، 6 ماه طول می‌کشد به تدریج در بودجه استفاده می‌شود و در حال حاضر پول فروش نفت از ماه‌های قبل دریافت می‌شود.

وی افزود: برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی هم باید در هزینه‌های دولت صرفه‌جویی شود و هم وابستگی درآمد دولت به نفت کاهش یابد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، گفت: تلاش برای وصول درامدهای مالیاتی در راستای کاهش وابستگی به درآمد نفتی انجام می‌شود، همانطور که در حال حاضر کاهش قیمت نفت بر کاهش درآمد اثر می‌گذارد، اما با تکیه بر درآمدهای مالیاتی باید آثار منفی کاهش قیمت نفت خنثی شود.

طیب‌نیا تحریم‌های کنونی را از یک منظر به فال نیک گرفته و گفت: در شرایط تحریم برای حل و فصل مشکل اقتصاد و اجرای سیاست اقتصاد مقاومتی باید کاهش قیمت نفت را جبران کنیم و هم باید به فکر این باشیم که دولت با درآمدهای مالیاتی اداره شود که مستلزم همراهی دولت و مردم است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در پاسخ به این پرسش که آیا سهم صندوق توسعه ملی از بودجه سال 94 کاهش می‌یابد، گفت: در سال‌های گذشته در قانون برنامه سوم و چهارم حساب ذخیره ارزی پیش‌بینی شده بود که فلسفه آن این بود که بخشی از درآمد مازاد نفتی به حساب ذخیره ارزی واریز شود و اگر در آینده با کاهش قیمت نفت مواجه شدیم، این کمبود از محل ذخیره ارزی تأمین شود اما در قانون برنامه پنجم حکم دیگری آمد که علاوه بر حساب ذخیره ارزی صندوق توسعه ملی هم تشکیل شد، اما در بودجه 93 برای درآمدهای مازاد نفتی امکان واریز به حساب ذخیره ارزی وجود نداشت.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: حساب ذخیره ارزی را باید جدی گرفت و در قانون بودجه سال آینده باید فعال شود.

وی در پاسخ به این پرسش خبرنگار فارس که چه تعداد از افراد پردرآمد برای حذف یارانه نقدی شناسایی شده‌اند، گفت: کارگروهی برای شناسایی افراد پردرآمد در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل شده که در حال بررسی و شناسایی افراد پردرآمد است.

طیب‌نیا همچنین در پاسخ به این پرسش که با توجه به جلسه امروز شورای پول و اعتبار،‌آیا بحث دریافت کارمزد از تراکنش‌های کارت‌خوان‌ها بررسی می‌شود یا نه، گفت: هنوز دستور جلسه را ندیدم اما در مورد مطلبی که هنوز تصویب نشده، نباید نگرانی داشته باشید. از طرفی شورای پول و اعتبار سخنگو دارد و می‌توانید از او سؤال کنید.

طیب‌نیا در مورد توقف برخی کامیون‌های ایرانی در مرز ترکیه، گفت:‌این مشکل برای دو کشور بوجود آمده و وزیر راه و شهرسازی مأمور رسیدگی و حل و فصل این مسئله شده است.

وی در مورد تخلفات اداری گفت: یک مشکل فرهنگی این است که عده‌ای تخلفات اداری را به زرنگی تعبیر می‌کنند و این باید در جامعه حل شود و مردم که حلال و حرام را رعایت می‌کنند، باید کار تخلف را زشت و کار خوب را پسندیده بدانند.

وی همچنین در مورد قیمت نفت در بودجه سال آینده گفت:‌هنوز جمع‌بندی در این زمینه انجام نشده است.











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن