تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):وقتى معلم به كودك بگويد: بگو بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم و كودك آن را تكرار كند خد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869475533




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اولين جايزه حقوق بشر اسلامي به كودكان غزه اعطا شد


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اولين جايزه حقوق بشر اسلامي به كودكان غزه اعطا شد
اولين جايزه حقوق بشر اسلامي كه پيش از اين در مراسمي با حضور رياست قوه قضائيه و دبير ستاد حقوق بشر به رئيس بيمارستان كودكان النصر غزه تعلق گرفته بود به نمايندگان جنبش اسلامي حماس و جنبش اسلامي جهاد اسلامي اعطا شد.


اولين جايزه حقوق بشر اسلامي كه پيش از اين در مراسمي با حضور رياست قوه قضائيه و دبير ستاد حقوق بشر به رئيس بيمارستان كودكان النصر غزه تعلق گرفته بود به نمايندگان جنبش اسلامي حماس و جنبش اسلامي جهاد اسلامي اعطا شد.
در اين مراسم كه با حضور معاون امور بين‌الملل ستاد حقوق بشر، برخي از مسئولان قضايي و وزارت امورخارجه كشورمان برگزار شد، جايزه 30 هزار يورويي حقوق بشر اسلامي به ناصر ابوشريف، نماينده جنبش جهاد اسلامي و ساماني نماينده جنبش اسلامي حماس به نيابت از رئيس بيمارستان كودكان النصر غزه اعطا شد تا همانگونه كه پيشتر نيز اعلام شده بود صرف كمك به كودكان زخمي از جنايات رژيم صهيونيستي در غزه شود.
كاظم غريب آبادي، معاون امور بين‌الملل ستاد حقوق بشر در تشريح اين اقدام گفت: اين اولين باري است كه ستاد حقوق بشر تصميم گرفته است در راستاي ترويج اهداف واقعي حقوق بشر چنين جايزه‌اي را اعطا كند. اين گونه جايزه‌ها از سوي برخي از كشورهاي غربي هم اهدا مي‌شود ولي بر مبناي سياسي و مغرضانه به سازمان‌ها و افرادي تعلق مي‌گيرد كه نقشي هم در حقوق بشر ندارند.
وي افزود: ستاد حقوق بشر در راستاي كنار زدن اينگونه تبعيض‌هاي سياسي، طرح جايزه را مطرح كرد تا بر يك مبناي منطقي به مسلماناني كه حقوق آنان نقض شده يا افراد و سازمان‌هايي (مسلمان يا غيرمسلمان) كه با نقض حقوق بشر مسلمانان مبارزه مي‌كنند يا به مسلمانان خدمات انساني ارزشمندي ارائه مي‌كنند، اهدا شود.
در اين مراسم همچنين ابوشريف، نماينده جنبش جهاد اسلامي به نيابت از كودكان غزه و رئيس بيمارستان كودكان النصر اين جايزه را تحويل گرفت.
وي با بيان اينكه ايالات متحده امريكا 390 ميليون دلار در خلال جنگ به رژيم صهيونيستي كمك كرد و كنگره امريكا نيز در همان ايام 250 ميليون دلار ديگر براي اعطا به اين رژيم تصويب كرد، گفت: ديگر براي هيچكس شك و شبهه‌اي باقي نمانده است كه ادعاهاي حقوق بشري واشنگتن و متحدان او دروغي بيش نيست و به واقع نوار غزه فلسطين بوته آزمايشي براي مدعيان حقوق بشر شد تا درستي ادعاهاي ايشان مورد امتحان قرار گيرد.
جايزه حقوق بشر اسلامي، جايزه‌اي است كه از سوي ستاد حقوق بشر جمهوري اسلامي ايران به مدافعان حقوق بشر اسلامي كه از اين حقوق به شيوه‌هاي نوآورانه حمايت و آن را ترويج مي‌كنند، صرف نظر از دين و مذهب آنان و همچنين مسلماناني كه حقوق آنان توسط دولت‌هاي ميزبان نقض مي‌شود، اهدا مي‌شود. اين جايزه به يك فرد (زن يا مرد)، سمن، سازمان يا نهادي كه نقش مؤثري در دفاع از حقوق مسلمانان ايفا كرده يا خود قرباني نقض حقوق بشر مي‌باشند، تعلق مي‌گيرد.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۲۰:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن