واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آخرین اخبار از پرونده «زنجانی» به نقل از محسنیاژهای
سخنگوی قوه قضاییه پیرامون پرونده بابک زنجانی توضیحاتی ارائه کرد.
آفتاب: به گزارش ایسنا، حجتالاسلام و المسلمین محسنیاژهای با اشاره به پرونده بابک زنجانی، گفت: در خصوص پرونده نفتی 10 نفر در بازداشت موقت بسر میبرند. از دو نفر به عنوان متهم و از چند نفر به عنوان مطلع تحقیق شده است، البته یکی از بازداشتشدگان خانم است.
سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به سوالی مبنی بر تحصنهای اخیر محمد نوریزاد و واکنش قوه قضاییه در این خصوص، گفت: این مساله به نظر دادستان و نیروهای امنیتی بستگی دارد.
وی در پاسخ به سوال دیگری درباره تکلیف دریافت کارمزد از کارتخوانها چه شد؟ پاسخ داد: خود دولت در حال بررسی موضوع است. اجمالا دولت به بانک مرکزی گفته است فعلا اجرا نکنند تا تصمیمگیری در این مساله نهایی شود.
محسنیاژهای در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت پرونده بنزینهای آلوده، گفت: دو مساله در این پرونده مطرح شده است؛ یکی سرطانزا بودن این بنزین و دیگری عکس آن مطرح شده است. اگر حقیقتا این بنزین سرطانزا نبوده باشد افراد مدعی باید به دلیل تشویش اذهان عمومی پاسخگو باشند، ولی اگر سرطانزایی آن ثابت شود مرتکبین این اقدام باید پاسخگو باشند. در هر صورت این پرونده در حال رسیدگی است.
معاون اول قوه قضاییه در واکنش به این پرسش که قوه قضاییه با شرکتهای مواد غذایی که از خمیر مرغ استفاده کردهاند برخورد میکند یا خیر، گفت: وزیر بهداشت و درمان حساسیت خوبی روی این مساله نشان داده و اقدامات خیلی خوبی هم انجام گرفته است. بنده نیز با وزیر و دادستان تهران صحبت کردهام و همه مصمم به برخورد با این مساله هستند.
وی ادامه داد: در موارد خاصی که قانون بازدارندگی و کارآیی لازم را برای جلوگیری از این اقدامات نداشته باشد دستگاه اجرایی باید ایرادات قانونی را اعلام کند تا این مساله رفع شود. اگر قوه قضاییه هم زودتر از دستگاههای اجرایی متوجه این خلاءها شود به سرعت یا از طریق لایحه و یا از طریق صحبت با نمایندگان و ارائه طرح به این مساله رسیدگی میکنند.
معاون اول قوه قضاییه تاکید کرد: برای همکاری با وزارت بهداشت جهت سلامت بیشتر و برخورد با جرم در این حوزه اعلام آمادگی میکنیم.
محسنیاژهای در بخش دیگری از صحبتهایش با اشاره به اقدامات قوه قضاییه برای اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی، گفت: شش هفت بند از برنامههای قوه قضاییه در جهت چگونگی اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که یکی از آنها مبارزه با مفاسد اقتصادی است. ما با این کار از افرادی که فعالیت سالم اقتصادی دارند حمایت میکنیم. این کار را با هماهنگی با دستگاهها، دولت و ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی انجام میدهیم.
معاون اول قوه قضاییه با اشاره به روش دوم قوه قضاییه برای تحقق اقتصاد مقاومتی، گفت: در اقدامی دیگر حمایت از فعالان اقتصادی درستکار را دنبال میکنیم. قوه قضاییه با افراد و دستگاههایی که چوب لای چرخ فعالان اقتصادی میگذارند برخورد خواهد کرد. به طور مثال دستگاههایی که شرایط را برای پرداخت تسهیلات آنقدر سخت میکنند و موضوع را میپیچانند که افراد از گرفتن تسهیلات صرفنظر کنند و به عبارتی چوب لای چرخ فعالان اقتصادی میگذارند، برخورد میشود.
وی ادامه داد: سازمان بازرسی کل کشور نیز در این زمینه فعال شده است، البته در کمیسیونهای ذیربطی که قوه قضاییه در آنها حضور دارد تحقق اقتصاد مقاومتی را دنبال میکنیم.
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]