واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: این پنج نکته اساسی در خصوص امنیت را هرگز فراموش نکنید
امنیت در فضای آنلاین و نت به یکی از نگرانی های اغلب کاربران تبدیل شده است. فرقی نمیکند که برای سرگرمی از نت استفاده میکنید و یا برای تجارت و کسب و کار، در هر لحظه این احتمال وجود دارد که شما قربانی فضای نا امن این روزهای وب و اینترنت شوید. پس این پنج نکته اساسی را به هیچ عنوان فراموش نکنید.
کد خبر: ۴۴۳۳۵۳
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۱ - 20 October 2014
امنیت در فضای آنلاین و نت به یکی از نگرانی های اغلب کاربران تبدیل شده است. فرقی نمیکند که برای سرگرمی از نت استفاده میکنید و یا برای تجارت و کسب و کار، در هر لحظه این احتمال وجود دارد که شما قربانی فضای نا امن این روزهای وب و اینترنت شوید. پس این پنج نکته اساسی را به هیچ عنوان فراموش نکنید.
به گزارش «تابناک» وقتی سخن از نا امنی فضای وب میشود، معمولا اذهان به سرعت به سمت بد افزارها و هکر ها میرود. اما این تنها مواردی نیست که به لحاظ امنیتی در فضای آنلاین با ان مواجه هستید. این روزها امنیت در شبکه های اجتماعی دسکتاپ و موبایل بیش از هر مورد دیگری باید دغدغه شما را تشکیل دهد. تقریبا همه از کارکرد ها و ضرورت نرم افزارهای امنیتی و فایروال ها باخبر هستند. اما استفاده از این ابزارها به هیچ وجه اطمینانی از اینکه شما قربانی حملات سایبری نباشید، نیست. بخش اعظمی از امنیت شما در فضای آنلاین به نحوه رفتار و عملکرد شما باز میگردد. ما در اینجا پنج نکته اساسی برای شما داریم که هرگز در فضای نت نباید آنها را از خاطر ببرید:
1 – سیاست های شرکتها و شبکه های اجتماعی در حال تغییر است آنچه به عنوان سیاستهای مربوط به حریم خصوصی یا Privacy Policy شناخته میشود مجموعه سیاستهای شرکت ها یا شبکه های خصوصی در این مورد است که اساسا حریم خصوصی چیست و چه اطلاعاتی را شامل میشود. نکته اساسی در اینجا است که آنچه امروز بخشی از حریم خصوصی است، ممکن است فردا در این حوزه نباشد، اگر یک ابزار یا وب سایت سیاست های خود در این خصوص را تغییر دهد. معمولا این شرکت ها و شبکه ها نیز این سیاست ها را به شکل مرتب تغییر میدهند. 2 – درک نحوه عملکرد شبکه های اجتماعی ضروری است قبل از آنکه مطلبی را در شبکه های اجتماعی منتشر کرده و به اشتراک بگذارید، قدری در خصوص نحوه عملکرد این شبکه اجتماعی تفحص کنید. بسیاری از ما اطمینان بیش از حدی به برخی شبکه های اجتماعی و ابزارهای آنها میکنیم بدون آنکه از ماهیت این خدمات اطلاعات کافی داشته باشیم. فهرست دوستان در فیسبوک نمونه بارزی از این مسئله است. در بسیاری از موارد موضوعات و مطالبی را بر روی شبکه های اجتماعی قرار میدهیم، بدون توجه به اینکه حریم خصوصی خود و بسیاری دیگر از دوستان را خدشه دار میکند. نکته بسیار اساسی در اینجا است که در اغلب اوقات شما این اطلاعات را تنها با دوستان خود به اشتراک نمی گذارید، بلکه عملا با شرکت هایی که به فیسبوک پول میدهند تا محتویات پروفایل شما را داشته باشند نیز به اشتراک میگذارید:
3 – در خصوص مطالبی که در سطح نت به اشتراک میگذارید، حساس باشید شاید این موضوع پیش پا افتاده باشد اما شما هیچ گاه نمیتوانید به شکل 100 درصد در مورد اطلاعات شخصی که در فضای نت از خود منتشر میکنید، مراقب باشید. به ویژه رفتارهایی نظیر خرید ها آنلاین و یا نصب یک App میتواند اطلاعات حساسی را در خصوص شخص شما درز دهد. همواره در زمانی که در فضای آنلاین با شخصی ارتباط برقرار میکنید، از این موضوع اطمینان حاصل کنید که با چه کسی، چه چیزی را و به چه روشی به اشتراک میگذارید. در نتیجه میتوانید به خوبی تصمیم بگیرید که در مقابل این فرد باید چه شخصیتی را از خود بروز دهید. 4 – از قابلیت Two Step Verification استفاده کنید هیچ ضرری ندارد که یک مرحله دیگر به امنیت خود اضافه کنید، مخصوصا زمانی که با اطلاعات شخصی خود سر و کار دارید. قابلیت Two Step Verification قابلیتی است که در اغلب شبکه های اجتماعی و سرویس های ایمیل شبیه به جی میل وجود دارد و صرف نظر از گذرواژه شما در خواست یک مرحله دیگر از اطلاعات – نظیر شماره تلفن یا کد امنیتی – را برای ورود به حساب کاربری میکند. این قابلیت احتمال هک شدن حساب کاربری شما را به شدت کاهش میدهد:
5 – مراقب نحوه عمل دوستان خود در شبکه های اجتماعی باشید در نهایت اینکه امنیت شما فقط مربوط به خود شما نیست. گاهی دوستان شما در شبکه های اجتماعی اقدام به انتشار مطالبی میکنند که مستقیم یا غیر مستقیم اطلاعات شخصی شما را در بر گرفته و آنها را منتشر میکند. در نتیجه همواره مراقب مطالب به اشتراک گذاشته شده از سوی دوستان خود نیز باشید.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]