تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):رسول خدا صلى‏الله‏عليه‏و‏آله هرگاه ميهمان داشتند، با او غذا مى‏خوردند و دست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864737029




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عرضه پرتقال‌های کال رنگ‌شده در بازار


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: عرضه پرتقال‌های کال رنگ‌شده در بازار
رئیس اتحادیه باغداران با بیان اینکه با کاهش ضایعات بخش زیادی از افت تولید مرکبات در کشور جبران می‌شود، گفت: پرتقال‌های زرد موجود در بازار با دستگاه رنگ‌آوری شده‌اند و به دلیل اسید بالا از مصرف این محصول باید خودداری کرد.
فارس: مجتبی شادلو رئیس اتحادیه باغداران ایران در مورد وضعیت تولید مرکبات در سال جاری گفت: تأثیر سرمازدگی ابتدای سال جاری بر باغات مرکبات واقعیتی اجتناب‌ناپذیر است و این موضوع بر روی میزان تولید پرتقال تأثیرگذار است.

* در سال‌های گذشته میزان تولید مرکبات بیش از نیاز بود

وی با بیان اینکه در سال‌های گذشته میزان تولید مرکبات در کشور بیش از نیاز داخلی بوده و همین فراوانی تولید باعث وارد کردن خساراتی به باغداران شده است، گفت: فصل برداشت مرکبات از پاییز شروع می‌شود و با توجه به فراوانی تولید در سال‌های قبل امسال حتی اگر تولید مرکبات نسبت به سال‌های قبل کمتر شود مشکلی به لحاظ تأمین نیاز داخلی نخواهیم داشت.

وی با اشاره به اینکه در تولید نارنگی امسال مشکل خاصی نداریم، افزود: تولید این محصول در سال جاری بیش از نیاز است و در مورد تولید سایر مرکبات هم کشور از وضعیت خوبی برخوردار است.

* پرتقال جنوب کاهش تولید مرکبات شمال را جبران می‌کند

شادلو  با بیان اینکه میزان سرما و یخ‌زدگی در نقاط مختلف کشور یکسان نبود و بیشترین خسارت به مناطقی از غرب مازندران و شرق گیلان وارد شد، گفت: بنابراین تولید پرتقال در مناطق دیگری از شمال و جنوب کشور می‌تواند افت تولید در مازندران و سایر مناطق سرمازده را جبران کند.

وی اظهار داشت: در تولید سیب، انار، نارنگی و کیوی امسال در نوار جنوبی کشور مثل هرمزگان، سیستان و بلوچستان، کرمان و سایر نقاط  وضعیت خوبی داریم و این محصولات می‌توانند در صورت افت کمبود پرتقال جایگزین مناسبی برای آن باشند.

رئیس اتحادیه باغداران ایران با اشاره به اینکه زمستان سال گذشته عده‌ای با مشورت غلط به مسئولان خواستار واردات سیب به داخل کشور بودند، گفت: این در حالی است که بعد از عید سیب و برخی از مرکبات به دلیل فراوانی تولید در انبارها ماند و از بین رفت.

شادلو اظهار داشت: واردات راهکار مناسبی برای رفع کمبود نیاز داخلی نیست بلکه می‌توان با جایگزین کردن محصولات دیگر کمبودها را جبران کرد.

وی با بیان اینکه هیچ محصول وارداتی تاکنون از لحاظ کیفیت و کمیت با مرکبات داخلی برابری نکرده است، گفت: هر ساله بخش زیادی از تولید مرکبات براثر ضایعات از بین می‌رود، بنابراین باید با فراهم آوردن امکانات مناسب جلوی از بین رفتن نعمات الهی گرفته شود.

* پیشگیری از ضایعات برای جبران افت تولید

رئیس اتحادیه باغداران ایران بیان داشت: با جلوگیری از ضایعات می‌توان بخش زیادی از کمبود در تولید مرکبات امسال را جبران کرد.

وی افزود: هر ساله به دلیل میزان زیاد تولید مرکبات جمع‌آوری آن در باغات با مشکل مواجه می‌شود و به دلیل کمبود نیرو بخشی قبل از چیده شدن از درخت از بین می‌رود بنابراین وقتی میزان تولید کاهش یابد خود به خود به دلیل جمع‌آوری به موقع میزان ضایعات هم کاهش می‌یابد.

* تولید سالانه 4 میلیون تن مرکبات در کشور

شادلو با بیان اینکه آمارها در خصوص میزان تولید و سطح زیر کشت مرکبات در کشور به روز نیست، اظهار داشت: سالانه حدود 4 میلیون تن مرکبات در کشور تولید می‌شود.

* تولید نارنگی وضعیت خوبی دارد

وی با بیان اینکه وضعیت تولید نارنگی امسال بسیار خوب است تصریح کرد: امسال نوع خاصی از نارنگی (تخم ژاپنی) در شمال کشور تولید شد که تولید آن در کشور قبلا محدود بود و به همین خاطر تولید این محصول افزایش یافته است.

شادلو اظهار داشت: همچنین تولید نارنگی (اونشو) در ساری و شرق مازندران رشد خوبی داشته و تا پایان سال هم نارنگی یافا در بازار عرضه می‌شود.

رئیس اتحادیه باغداران اظهار داشت: اوایل پاییز فصل مناسبی برای برداشت پرتقال نیست و  باید در مصرف این محصول دقت کرد تا پرتقالی که توسط دستگاه‌های گرماده زرد می‌شود مورد استفاده قرار نگیرد.

* عرضه پرتقال‌های کال رنگ‌شده در بازار

وی افزود: پرتقال‌های سبزرنگ، پرتقال‌های طبیعی است که زودتر از زمان برداشت چیده شده است و نگرانی از بابت مصرف آن وجود ندارد اما پرتقال‌های زرد رنگ توسط دستگاه‌ و به روش گرمادهی در این فصل زرد می‌شود.

رئیس اتحادیه باغداران اظهار داشت: در چند سال اخیر عده‌ای سودجو قبل از فصل برداشت، پرتقال را از باغداران خریداری می‌کنند و با استفاده از دستگاه‌هایی پرتقال را رنگ‌آوری می‌کنند و رنگ پرتقال را از سبز به زرد و یا نیمه زرد و سبز تبدیل می‌کنند که مصرف اینگونه پرتقال‌ها توصیه نمی‌شود زیرا میزان اسید آن در اثر گرمادهی بالا می‌رود و خواص اصلی آن از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: مناسب‌ترین زمان برداشت پرتقال اواخر آبان و حتی در مناطقی از جنوب اواخر آذر است.




تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن