واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > شمال > مازندران فلاح جلودار:
سند تحول سلامت در مازندران تدوین شود
بابل - خبرگزاری مهر: استاندار مازندران با اشاره به اینکه طرح تحول سلامت طرحی انقلابی است که برای نخستینبار در کشور اجرا شده و در ابتدای راه است از مسئولان استان خواست تا سند فعالیت آن را تدوین کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، ربیع فلاح جلودار یکشنبه شب در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران، با اشاره به اینکه طرح تحول سلامت طرحی انقلابی است که برای نخستینبار در کشور اجرا شده است و موجبات رضایت مردم را فراهم آورده است، یاد آور شد: از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در جهت اجرای مطلوب و بهینه این طرح و ارتقای معیارهای سلامت در استان بهره گیری شود.
فلاح تاکید کرد: باید در تداوم اجرای طرح تحول سلامت که از دست آوردهای دولت تدبیر و امید است، گام های اصولی برداشته شود.
وی همچنین تشکیل کارگروه مشاغل خانگی را در مازندران خواستار شد و گفت: دستگاه های مرتبط با مشاغل خانگی باید ضعف ها و قوت های این طرح را بررسی، جمع آوری و ارائه دهند و نباید آن را کم ارزش بدانند زیرا بسیاری از کشورهای پیشرفته چون سوئیس و چین با بهره گیری از چنین ظرفیتهایی توانستند به قدرت برتر تبدیل شوند.
فلاح افزود: برای خدمت به مردم رفع و مشکل اقتصادی و اشتغال این امر اولویت دارد زیرا فارغالتحصیلان زیادی درخانه هستند که از این طریق میتوان مشکلات آنها را رفع کرد.
استاندار مازندران تصریح کرد: باید از نظر بهداشت و شرایط محیطی مشاغل خانگی باید نظارت و مورد تائید باشد چون این اقدامات با هزینه کم، دستاورد مهمی را به همراه داردکه نباید آن را بی ارزش جلوه داد.
وی یادآور شد: از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل در جهت اجرای مطلوب و بهینه این طرح و ارتقا معیارهای سلامت در استان بهره گیری شود
استاندار با اشاره به اینکه در جامعه، مشاغل خانگی از ارزش لازم برخوردار نیست و نقش آن در تامین اشتغال شناخته نشده است، خاطرنشان ساخت: دستگاه های مسئول باید سند فعالیت در این حوزه را تدوین نمایند و با استفاده از شیوه های تبلیغاتی و طرح های آموزشی هدفمند در جهت شناساندن و ترویج مشاغل خانگی در مازندران تلاش کنند.
رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران با بیان اینکه ترویج مشاغل خانگی در شهرها و روستاها می تواند در ارتقا تولید و اقتصاد منطقه اثرگذار باشد، عنوان داشت: نظارت دستگاه های اجرایی بر مشاغل خانگی باید جدی گرفته شود و زمینه های تقویت و حمایت از این مشاغل فراهم آید.
وی با تاکید بر فراهم شدن زمینه های بهداشتی تولید اقلام مواد غذایی پیش از صدور مجوز مشاغل خانگی، تصریح کرد: کمیسیون مربوط به کارگروه مشاغل خانگی تشکیل و ضوابط و دستورالعمل های آن از سوی دستگاه های مسوول در آینده نزدیک تدوین شود و دستگاه های اجرایی پیش از صدور هرگونه مجوز مشاغل خانگی مواد و اقلام غذایی، هماهنگی لازم با معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان را به عمل آورند.
فلاح با بیان اینکه استفاده از سموم شیمیایی در کشورهای توسعه یافته تقریبا کاهش یافته و به سمت سموم بیولوژیک سوق یافته است، افزود: متاسفانه 20 درصد سموم کشور در مازندران مصرف می شود که در مورد برخی محصولات موسوم به تازه خور چون سبزیجات بسیار خطرناک است.
استاندار با اشاره به اینکه مازندران در مبارزه بیولوژیکی، پیشرو بوده است و باید این مهم تداوم یابد و تقویت شود، اظهار کرد: انتظار می رود بر فروشگاه های عرضه سموم در استان نظارت و کنترل جدی تری صورت گیرد.
نماینده عالی دولت در مازندران بر فرهنگ سازی برای ارتقا کیفیت محصولات غذایی، باغی و زراعی در سطح میادین میوه و تره بار و لزوم حضور نظارتی دستگاه های مسئول در راستای ارایه محصولات سالم در این میادین تاکید کرد و یاد آور شد: موضوع ترویج و آموزش نحوه و میزان مصرف سموم باید جدی گرفته شود تا مصرف سموم شیمیایی کاهش یابد.
استاندار، با اشاره به این که امروزه از مشارکت بخش خصوصی در تامین آب شرب و کشاورزی و طرح های آب و فاضلاب در قالب طرح های اقتصادی از سوی دولت استفاده بهینه صورت می گیرد، گفت: مذاکرات بالادستی خوبی را در جهت تامین آ ب شرب و کشاورزی مازندران صورت داده ایم و باید با ایجاد تعهدات در زمینه اجرای طرح های مربوط به آب، زمینه جذب منابع اعتباری ملی را فراهم آورد.
۱۳۹۳/۷/۲۸ - ۰۸:۲۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]