تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 21 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بركت در مال كسى است كه زكات بپردازد، به مؤمنان مدد و يارى رساند و به خويشاوندان كمك نما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1864655529




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پروازهای یاسوج به تهران به شش روزدرهفته افزایش می یابد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پروازهای یاسوج به تهران به شش روزدرهفته افزایش می یابد یاسوج - ایرنا- مدیر فرودگاه یاسوج در حالی از افزایش پروازهای یاسوج به مقصد تهران به شش روز در طول هفته خبر داد که مشکلات و موانع برای اجرای تطویل باند این فرودگاه همچنان باقی است.


سید فخرالدین هاشمی روز یکشنبه درگفت وگو با خبرنگارایرنا افزود: هم اکنون پروازهای یاسوج به تهران در طول هفته چهار روز شامل دوشنبه ، سه شنبه، چهارشنبه و جمعه است که با اضافه شدن دو پرواز دیگر روزهای شنبه و یکشنبه از اول آبان امسال شمار پروازهای یاسوج به پایتخت به شش روز در طول هفته افزایش خواهد یافت.
وی مشکلات اجرای تطویل باند فرودگاه یاسوج را یادآور شد و افزود: زندان مرکزی یاسوج ، تپه های اطراف آن و دکل های روشنایی ورزشگاه 15هزارنفری یاسوج دردو طرف انتهایی باند این فرودگاه از مهمترین موانع موجود برای اجرای این طرح است که باید با هماهنگی، برنامه ریزی صحیح و کارعلمی و تخصصی این موانع مرتفع شود.
هاشمی اظهار کرد: البته رفع این موانع از جمله جابه جایی زندان مرکزی یاسوج نیازمند کار کارشناسی دقیق و نیازسنجی درست از سوی مسوولان و متولیان امور است.
وی میزان اعتبار اختصاص یافته برای اجرای این طرح را افزون بر 220 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: بر اساس توافقات اولیه با مسوولان وزارت راه و شهرسازی 50 درصد این اعتبار استانی و 50 درصد نیز از طریق شرکت فرودگاه های کشور تامین می شود.
مدیر فرودگاه یاسوج ابراز داشت: تاکنون مبلغ 50 میلیارد ریال از طریق شرکت فرودگاه های کشور برای اجرای این طرح اختصاص یافته ولی به دلیل محدودیت های اعتباری هنوز مبلغی از طریق استان اختصاص داده نشده است.
وی تصریح کرد: شرکت فرودگاه های کشور نیز آمادگی دارد در صورت همکاری و انجام تعهد 50درصدی از سوی مسوولان کهگیلویه وبویراحمد مبلغ 50 میلیارد ریال دیگر را نیز تا پایان سال جاری به استان اختصاص دهند.
هاشمی اجرای تطویل باند را یکی از نیازهای اساسی برای رسیدن به حداقل استانداردهای موجود در فرودگاه یاسوج دانست و یادآورشد: طول باند فرودگاه یاسوج هم اکنون حدود دوهزارو 400 متر است که با افزایش 600 متر جدید طول باند به رقم قابل قبولی خواهد رسید.
وی تاکید کرد: با اجرای این طرح نشست و برخاست هواپیماهای با بدنه متوسط همچون ایرباس 320 و فوکر 100 در این فرودگاه امکان پذیر خواهد شد.
هاشمی که از حدود یک ماه پیش تاکنون به عنوان مدیر فرودگاه اردبیل مشغول فعالیت شده است، با اشاره به برخی اقدامات دوران مدیریتی خود در فرودگاه یاسوج نیز گفت: نصب دستگاه کمک ناوبری (DVOR/DME) مجوز تطویل باند فرودگاه به طول 600 متر، احداث آشیانه 400 متر مربعی هواپیما و احداث دو کیلومتر دیوار حفاظتی را از مهمترین اقدامات خود برای توسعه فرودگاه یاسوج اعلام کرد.
مدیر فرودگاه یاسوج میزان اعتبار هزینه شده برای نصب دستگاه کمک ناوبری فرودگاه یاسوج را افزون بر 25 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: 10 میلیارد ریال از این اعتباراستانی و مابقی نیز از طریق شرکت فرودگاه های کشور تامین شد.
671/7530


27/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن