محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842658449
آلبانی بزرگ؛ از رویا تا واقعیت/ فوتبال و سیاست
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
آلبانی بزرگ؛ از رویا تا واقعیت/ فوتبال و سیاست بین الملل > اروپا - بازی تیمهای ملی فوتبال آلبانی و صربستان در چهارچوب مسابقات مقدماتی یورو 2016 در شهر بلگراد به دلیل حادثهای که منجر به ایجاد تشنج و ورود تماشاچیان به زمین ورزشگاه شد، قطع گردید.
محمود فاضلی بازی تیمهای ملی فوتبال آلبانی و صربستان در چهارچوب مسابقات مقدماتی یورو 2016 در شهر بلگراد به دلیل حادثهای که منجر به ایجاد تشنج و ورود تماشاچیان به زمین ورزشگاه شد، قطع گردید. استفاده از پهپاد کوچک کنترلی برای به اهتزاز در آوردن پرچم «آلبانی بزرگ» که بر اساس ادعای این کشور سرزمین واقعی آلبانی بسیار بزرگتر موقعیت کنونی آن و شامل کشورهایی همچون کوزوو، بخشهایی از مونتهنگرو، یونان، صربستان و مقدونیه میباشد، موجب تحریک تماشاگران و ورود آنها به زمین مسابقه، سبب ضرب و شتم تعدادی از بازیکنان آلبانی شد. بر روی پرچم مورد مناقشه نقشه آلبانی بزرگ و تصویر دو نفر از مبارزان آلبانیایی دیده میشود. نفر سمت راست (عیسی بولیتینی) یکی از رهبران انقلاب مردم آلبانی بر ضد صربستان در اوایل قرن بیستم بود. نفر سمت چپ (اسماعیل کمالی) یکی از رهبران حزب ملی گرای آلبانی و بنیانگذار آلبانی جدید است و او رهبر مردم آلبانی در استقلال این کشور در 1912 بود.
با توجه به اینکه در تیم ملی آلبانی حداقل 8 بازیکن متولد کوزوو حضور دارند و به تماشاگران آلبانی نیز اجازه حضور در ورزشگاه پارتیزان بلگراد از سوی فدراسیون فوتبال صربستان داده نشد، همه این موارد را میتوان زمینه ساز این اقدام و عکسالعمل متقابل هواداران تیم صربستان دانست. این پرچم نماد اتحاد تمام مناطقی است که آلبانیایی تبارها در آن زندگی میکنند که شامل کوزوو و برخی نقاط دیگر در صربستان و چند کشور دیگر است. لحظه برخورد دو تن از بازیکنان آلبانی با بازیکنان صربی که موفق به پایین آوردن پرچم شده بودند، نقطه شروع درگیری بود.
«میشل پلاتینی» رئیس اتحادیه فوتبال اروپا درگیریهای رخ داده در این بازی را «غیرقابل بخشش» توصیف و مدعی شد«من از این حادثه عمیقا ناراحت شدم، فوتبال قرار است مردم را کنار هم جمع کند و این بازی نباید با سیاست به هر شکلی آمیخته شود. اتفاقاتی که در بلگراد رخ داد به هیچ وجه قابل پذیریش نیست». به گفته «سپ بلات»ر رئیس فیفا«از فوتبال هرگز نباید بعنوان ابزاری برای بیان شعارهای سیاسی استفاده کرد، من به شدت حوادثی که در بلگراد رخ داد را محکوم میکنم».
این بازی نشان داد که مشکلات قومیتی و ملیتی میان کشورهای حوزه بالکان و کشورهای جدا شده از یوگسلاوی سابق کماکان پابرجاست. کشورهای این منطقه از زمانی که همه تحت سلطه یوگسلاوی بودند مشکلات اساسی با یکدیگر داشتهاند و در سالهای اخیر نیز هر زمان تیمهایی از این منطقه با هم دیدار میکنند درگیریهایی میان هوداران رخ داده است و تنشهای سیاسی و قومی به داخل میادین وزرشی کشیده شده است.
این حادثه تنش میان دو کشور را افزایش داد و نگرانیهای شدیدی را در آلبانی برانگیخت. وزیر کشور آلبانی طی تماس تلفنی با همتای صربی خواستار اقدام پلیس صربستان به وظایف خود در حراست از بازیکنان و کادر تیم ملی شد و مسئولیت هر گونه اتفاق را متوجه دولت صربستان دانست. وزیر خارجه آلبانی نیز ضمن ابراز تأسف از عملکرد ضعیف نیروهای امنیتی ورزشگاه، همگان را دعوت به آرامش و عمل به مسئولیتهای خود نمود.
اما در مقابل وزیر امور خارجه صربستان مسئولیت را متوجه طرف آلبانی نمود و به حرکت درآوردن پرچم را عملی تحریک آمیز خواند. به ادعای وی اگر هواداران تیم ملی صربستان پرچم صربستان بزرگ را در «پریشتینا» و یا «تیرانا» به اهتزاز در میآوردند، این اتفاق خیلی زود به شورای امنیت سازمان ملل کشیده میشد! وی مدعی شد یکی از افراد مظنون به دست داشتن در این حادثه آقای «اولسی راما» برادر نخست وزیر آلبانی است. تلویزیون دولتی صربستان نیز مدعی شده است برادر نخست وزیر آلبانی، این پرچم را از راه دور هدایت میکرده است! وزیر کشور آلبانی این ادعا را رد کرده است.
ادامه اعتراض به این رویداد صرفا در چارچوب مستطیل سبز باقی نماد. وزارت خارجه آلبانی در واکنش به اظهارات مقامات صربستان و در اعتراض به هجوم به سفارت این کشور در مونته نگرو ضمن احضار سفرای این دو کشور، یادداشت رسمی اعتراض آمیزی را به سفیر صربستان در آلبانی تسلیم نمود و اعتراض شفاهی خود را نیز به سفیر مونتهنگرو اعلام داشت. در این یادداشت تاکید شده است اظهارات بالاترین مقامات صرب طبق روابط دیپلماتیک و احترام و حسن همجواری متقابل در تعارض بوده و چنین اظهاراتی شایسته یک کشور نامزد عضویت در اتحادیه اروپایی نیست. از مقامات صربی میخواهیم از حوادث بلگراد بویژه به آتش کشیدن پرچم آلبانی اعلام انزجار کنند. ما صربستان را به آرامش و متانت دعوت میکنیم و انتظار داریم همه اقدامات ضد آلبانیایی از قبیل عدم اجازه ورود به هیأت همراه تیم ملی آلبانی متشکل از روزنامه نگاران و به آتش کشیدن پرچم آلبانی در ورزشگاه، سر دادن شعارهایی به مدت چهل دقیقه مبنی بر کشتن آلبانی تباران و خشونت بیمارگونهای که بر ورزشکاران تیم ملی آلبانی اعمال گردید را محکوم کنند».
در یادداشت وزارت خارجه آلبانی همچنین تأکید شده است که تاریخ قدیم و جدید منطقه هرگز آلبانی تباران را به عنوان کشور عامل بیثباتی در منطقه نمیشناسد و آلبانی مسئولیتی از بابت اینکه گذشته میتواند بر روی وجدان و وضعیت عاطفی مقامات بلند پایه صربستان تأثیر بگذارد، ندارد. آلبانی به عنوان کشور عضو ناتو و نامزد عضویت در اتحادیه اروپایی به سیاست همکاری منطقهای، حسن همجواری در منطقه پایبند بوده و بر این عقیده است که آینده مردم کشورهای منطقه در اتحادیه اروپایی است.
آقای «راما» نخست وزیر آلبانی در اظهاراتی تأکید کرد در نظر ندارد سفر خود به صربستان که برای تاریخ 22 اکتبر (30 مهر 93) تنظیم شده است را لغو و یا به تعویق اندازد، اما از اظهارات مقامات صربستان مأیوس شدهام، ادعاهای مطرح شده که برادر وی در به پرواز در آوردن پهپاد دست داشته است، مانع از این سفر نخواهد شد. ما نباید از این نوع رفتارهای سیاسی متعلق به گذشته تحریک شویم و من مصمم به گام برداشتن به سوی جلو هستم. آلبانی مصمم به حرکت رو به جلو بوده و رفتار اروپایی از خود بروز خواهد داد.
وزارت امور خارجه آلبانی شدیداً خشونت، تحریکها و اطلاع رسانی نادرست مطبوعاتی را محکوم نموده و موضع وزارت خارجه آلبانی را تفکیک میان ورزش، سیاست دانسته و تاکید کرده است این کمکی به روابط دو جانبه نکرده و مغایر با سیاست حسن همجواری میباشد. نخست وزیر آلبانی نیز مسئولیت را به متوجه این مسابقه، یعنی صربستان نمود. وی ضمن احساس غرور نسبت به بازی آبرومندانه تیم ملی آلبانی تأکید کرده است که طرف آلبانی هیچ گونه مسئولیتی در قبال این حوادث ندارد و همه این مسائل نمایشی فوقالعاده زشت و کاملاً محکوم است.
در سوی مقابل سفیر آلبانی در صربستان از سوی وزارت خارجه این کشور فرا خوانده و یادداشت اعتراضی به وی تحویل داده شد. در این یادداشت نسبت به آنچه که تحریک آلبانی تباران طی بازی تیمهای ملی دو کشور نامیده شده، اعتراض شد. وزارت خارجه صربستان نیز با انتشار بیانیهای مدعی شد حوادثی از قبیل به پرواز در آوردن پهپاد با پرچم آلبانی بزرگ بر فضای ورزشگاه که با دقت برنامه ریزی شده بودند، به صورت جدی تلاشها برای ایجاد روابط اعتماد آمیز و همکاری منطقهای را خدشه دار میکنند. اقدام تحریک آمیزی از این نوع به هیچ وجه از سوی دولت صربستان تحمل نخواهند شد.
همانطور که انتظار میرفت دامنه این اعتراضات به یونان نیز کشیده شد. به دستور شخص آقای ونیزلوس وزیر امور خارجه یونان، سفیر این کشور در آلبانی طی یاداشتی خطاب به وزارت امورخارجه آلبانی، مراتب نگرانی شدید آتن را ابراز داشت. در این یاداشت اعتراضی تاکید شده است:«یونان شدیدا نگران وضعیت اقلیت یونانی در آلبانی است و دولت آلبانی موظف است ضمن محکوم کردن حمله به اقلیت یونانی در منطقه «درویچانی»، عاملان این حملات را دستگیر و مجازات نماید. اقلیت یونانی همیشه خواستار آرامش و زندگی مسالمتآمیز بوده، اما متاسفانه بعد از مسابقه فوتبال بین تیمهای صربستان و آلبانی، تعدادی افراد به اقلیت یونانی حمله کرده که این امر باعث نگرانی شدید آتن از این گونه رفتار در قبال اقلیت یونانی مقیم آلبانی شده است. میبایستی تمام تلاشهای مسئولان آلبانی در جهت هماهنگی با اتحادیه اروپا باشد تا زمینه برای رشد، رفاه و صلح در این منطقه حساس ایجاد و آلبانی بتواند در مسیر اروپا حرکت نماید».
صربستان و آلبانی سالها است که بر سر جمهوری کوزوو با هم اختلاف دارند، صربستان کوزوو را بعنوان یک کشور مستقل به رسمیت نمیشناسد. دو کشور آلبانی و صربستان از زمان جنگهای داخلی منطقه بالکان دچار اختلافات شدید هستند. کوزوو از شمال با صربستان و از جنوب با آلبانی هم مرز است. کوزوو در ابتدا بخشی از کشور آلبانی بود. در 1389 این منطقه جزئی از امپراطوری عثمانی شد و در ادامه دوباره به آلبانی و سپس به امپراطوری صربها ملحق شد. در سالیان بعد با فشارهای امپراطوری عثمانی بیشتر صربها از این منطقه رانده شدند و آلبانیاییها جایگزین صربها در کوزوو شدند، اقدامی که هرگز از سوی صربها مورد پذیرش قرار نگرفت و سرانجام طی جنگ اول بالکان در 13-1912 صربا بار دیگر توانستند کوزوو را ضمیمه کشور خود کنند.
در پایان جنگ جهانی دوم و با تشکیل کشور یوگسلاوی معادلات تغییر کرد. کوزوو در قانون جدید یوگسلاوی به عنوان یک «ایالت خودمختار» شناخته شد. با گذشت زمان اختلافات قدیمی سرباز زد و در دهه 80 انقلاب مردم کوزوو برای استقلال از صربستان آغاز شد، انقلابی که نتیجه آن تجزیه کشور یوگوسلاوی، جنگ بالکان، آوارگی و نسل کشیهای بیرحمانه آلبانیایی تبارهای کوزوو بود. در اوایل دهه 1990 کشورهای اسلوونی، کرواسی، مقدونیه، بوسنی و هرزگوئین اعلام استقلال کردند ولی مسئله کوزوو تا سال های پایانی این دهه ادامه داشت تا آنکه با ورود ناتو به این منطقه و وارد شدن به عرصه جنگ پس حدود 3 ماه در بهار 1999 جنگ در این منطقه خاتمه یافت. در سال 2008 کوزوو با برگزاری انتخابات رسماً استقلال خود را اعلام کرد. تاکنون بیش از 108 کشور جهان استقلال این کشور را پذیرفتند اما روسیه، صربستان، یونان، اسپانیا و چین عمدتا به دلیل نگرانی از اقلیتهای خود استقلال کوزوو را نپذیرفتهاند. صربستان استقلال کوزوو را در تضاد با منشور سازمان ملل و اصول حقوق بینالملل میداند. سربرداشتن «دومین کشور آلبانیائی» در منطقه بالکان ناگزیر رویای وحدت سرزمینهای آلبانیائی را میپروراند که فروپاشی امپراتوری عثمانی در سال 1913 آنرا تکه تکه کرده بود. آلبانیائیها همچنان این آرزوی را در دل زنده نگه میدارند که «تاوان خویش را از تاریخ باز ستانند. برای آنها مفهوم «آلبانیای بزرگ» نشان از زمینی میدهد که در برههای تاریخی طوایف آلبانیائی یعنی نیاکان آنها در آن میزیستند. 4949
کلید واژه ها: آلبانی -
یکشنبه 27 مهر 1393 - 13:31:25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]
صفحات پیشنهادی
مافیای خودرو واقعیت دارد/هر زن ایزدی بین ۱۰ مرد داعشی رد و بدل میشود/ استفاده از جادوگر در فوتبال ایران
اخبار برگزیده فضای مجازی مافیای خودرو واقعیت دارد هر زن ایزدی بین ۱۰ مرد داعشی رد و بدل میشود استفاده از جادوگر در فوتبال ایران از اهدای مدالم به احمدینژاد پشیمان نیستم 10 نفربایک لباس تمرین می کردیم واردات میلیاردی اسب به سفارش چه کسانی و به چه قیمتی مهدی رحمتی در نجف اشاستعداد یابی سیاست اصلی احیای مدارس فوتبال در اردبیل است
استانها شمال اردبیل نوتاش استعداد یابی سیاست اصلی احیای مدارس فوتبال در اردبیل است اردبیل – خبرگزاری مهر رئیس هیئت فوتبال استان اردبیل گفت استعداد یابی و پرورش استعدادها سیاست اصلی احیای مدارس فوتبال استان است صمد نوتاش در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وضعیت فعلی صدور مجوز«سبیل بابات میچرخه» ازناصر کشاورزمنتشر شد/ کتابی که واقعیت و رویا را درهم میآمیزد
فرهنگ و ادب کتاب سبیل بابات میچرخه ازناصر کشاورزمنتشر شد کتابی که واقعیت و رویا را درهم میآمیزد ناصر کشاورز در کتاب سبیل بابات میچرخه برای خردسالان شعر نگفته او در این کتاب برای کودکان داستان نوشته است این کتاب مجموعه 20 داستان کوتاه و تخیلی برای کودکان است در این دارویای خروج تولید از رکود به واقعیت بدل می شود؟
باشگاه خبرنگاران گزارش می دهد رویای خروج تولید از رکود به واقعیت بدل می شود علی رغم تصویب پرداخت یارانه تولید طبق آنچه که از واحدهای تولیدی به گوش می رسد این بخش هنوز یارانه را لمس نکرده و از منافع آن بهره ای نبرده که همین امر موجب بروز گلایه هایی در بین تولیدکنندگان شده استاز رویا تا واقعیت
از رویا تا واقعیت نمایش ثروت های بادآورده در جامعه ای که در سالهای اخیر شدیدترین تحریم ها را تجربه کرده است بر خلاف ایده ساده لوحانه نمایش تصاویر جذاب از ایران یک ساختار به هم ریخته اقتصادی و دارای شکاف طبقاتی را یادآور می شود که بوی نفت می دهد 26 مهر 1393 8 59 عکس امین جلاتلاش برای رویارویی شاگردان کیروش با یاران ابراهیمویچ مذاکره فدراسیون فوتبال ایران و سوئد برای برگزاری دیدار د
تلاش برای رویارویی شاگردان کیروش با یاران ابراهیمویچمذاکره فدراسیون فوتبال ایران و سوئد برای برگزاری دیدار دوستانهفدراسیونهای فوتبال ایران و سوئد برای برگزاری یک دیدار دوستانه در حال مذاکره هستد به گزارش خبرگزاری فارس فدراسیونهای فوتبال ایران و سوئد برای برگزاری یک دیدار دوسمرحله یک شانزدهم جام حذفی فوتبال شگفتی بزرگ؛ فولادخوزستان حذف شد
مرحله یک شانزدهم جام حذفی فوتبالشگفتی بزرگ فولادخوزستان حذف شدتیم فوتبال فولاد خوزستان مقابل حریف دسته اولی خود شکست خورد و از گردونه رقابتها حذف شد و تیم پدیده هم به مرحله یک هشتم صعود کرد به گزارش خبرگزاری فارس دو دیدار همزمان از مرحله یک شانزدهم جام حذفی فوتبال از ساعت 14فاصله رشد اقتصادی رویایی با واقعیت
دوشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۲ نایب رییس اتاق بازرگانی ایران گفت فاکتورهای اهداف کلان برنامه پنجم توسعه فاصله زیادی با اهداف پیشبینی شده دارند به طوریکه در برنامه رشد هشت درصدی هدفگذاری شده بود اما نرخ رشد در سه سال گذشته منفی دو درصد بوده است همچنین قرار بود نرخ بیکاری و تورم یرویای ماشین پرنده به واقعیت پیوست+تصویر
رویای ماشین پرنده به واقعیت پیوست تصویر یک شرکت اسلواکی اعلام کرد رویای ماشین پرنده به واقعیت پیوسته و خودرویی ساخته است که می تواند پرواز کند آفتاب به گزارش ایرنا از ساینس این ماشین پرنده که ایروموبیل AeroMobil نام دارد می تواند مسافت 430 مایل را با یک باک بنزین پرواز کنسیاست ما گسترش روابط فرهنگی با همه کشورهای جهان است
آیت الله هاشمی رفسنجانی سیاست ما گسترش روابط فرهنگی با همه کشورهای جهان است رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام اختلافات فکری و فرهنگی بین کشورها را طبیعی خواند و گفت با تکیه بر مشترکات زمینه های فراوانی برای همکاری گسترده با همه کشورهای جهان به جز یک کشور داریم و بر این اساس برای روالیگ برتر فوتبال مازندران/ جدال 2 تیم ساروی در شهرآورد مازندران
لیگ برتر فوتبال مازندران جدال 2 تیم ساروی در شهرآورد مازندراندو تیم ساروی برگزار کننده شهرآورد ساری در لیگ برتر فوتبال مازندران به دیدار هم میروند به گزارش فارس از شهرستان ساری از هفته دهم لیگ برتر فوتبال مازندران جمعه هجدهم مهر با انجام 6 بازی همزمان برگزار میشود که دو تیم محکایت 2 همبازی سابق در فوتبال جزیره؛ یکی ستاره و دیگری گارسون شد
حکایت 2 همبازی سابق در فوتبال جزیره یکی ستاره و دیگری گارسون شدزندگی شخصی رحیم استرلینگ ستاره نوظهور فوتبال جزیره و باشگاه لیورپول این روزها مورد توجه ویژه محافل ورزشی قرار گرفته است به گزارش خبرگزاری فارس در سال 2010 رحیم استرلینگ به همراه همبازیاش کریستین نانتی در باشگاه کنقاشی هایی که با واقعیت مو نمیزنند +عکس
نقاشی هایی که با واقعیت مو نمیزنند عکس ایوان هو هنرمندی است که نقاشی های او با واقعیت مو نمی زنند او با استفاده از چند مداد ساده می تواند نقاشی بی نظیری را روی چوب پیاده کند که هیچکس تفاوت آن را با واقعیت در نخواهد یافت به گزارش گروه خواندنی های باشگاه خبرنگاران ایوان هومعاون برنامهریزی شهردار مشهد: سیاستهای اقتصاد مقاومتی در شهرداری مشهد اجرا میشود
معاون برنامهریزی شهردار مشهد سیاستهای اقتصاد مقاومتی در شهرداری مشهد اجرا میشودمعاون برنامه ریزی و توسعه شهرداری مشهد گفت سیاستهای اقتصاد مقاومتی در شهرداری مشهد اجرا میشود به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد محمد مهدی برادران امشب در جلسهای که با موضوع اقتصاد مقاومتی در شهرددلیل حضور فرهاد مجیدی در فدراسیون فوتبال مشخص شد
دلیل حضور فرهاد مجیدی در فدراسیون فوتبال مشخص شد جام جم ورزشی علت اصلی حضور کاپیتان سابق استقلال در فدراسیون فوتبال مشخص شد برخلاف گمانهزنیهایی که طی چند روز گذشته به خاطر حضور فرهاد مجیدی در فدراسیون فوتبال انجام شده بود و برخی از رسانهها از کاپیتان سابق استقهاشمیرفسنجانی: سیاست ما گسترش روابط فرهنگی با همه کشورهای جهان است
هاشمیرفسنجانی سیاست ما گسترش روابط فرهنگی با همه کشورهای جهان استرئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت سیاست ما گسترش روابط فرهنگی با همه کشورهای جهان است تا ملتهای دنیا ببینند تبلیغات 34 ساله امپریالیسم خبری دروغ و برخاسته از کینههای سیاسی بوده و هنوز هم چنین است به گزارش حوزه احموضوع مذاكرات مجیدی در فدراسیون فوتبال چه بود
موضوع مذاكرات مجیدی در فدراسیون فوتبال چه بود علت اصلی حضور کاپیتان سابق استقلال در فدراسیون فوتبال مشخص شد به این مطلب امتیاز دهید به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز برخلاف گمانهزنیهایی که طی چند روز گذشته به خاطر حضور فرهاد مجیدی در فدراسیون فوتبال انجام شده بود و برخی-
گوناگون
پربازدیدترینها