تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830046476




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دلایل تفکرات سنتی و مدرن پسران و دختران امروزی


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دلایل تفکرات سنتی و مدرن پسران و دختران امروزی
یک جامعه شناس خانواده با اشاره به دختران و پسران آماده ازدواج اظهارکرد: مردان دارای شرایط ازدواج، به شدت کمتر از چنین دخترانی هستند و این وضعیت موجب می‌شود که افراد نتوانند به راحتی فرد همسانی را برای زندگی مشترک خود پیدا کنند. در حالیکه در آموزه‌های دینی اسلام نیز بر هم کفو بودن دختر و پسر برای تشکیل زندگی مشترک تاکید شده است.
به گزارش نامه نیوز، دکتر امید علی احمدی ، افزود: در حال حاضر افراد متنوع تر شده‌اند، در گذشته مردم بسیار به هم شبیه بودند چرا که سنت و شرایط، ارزشها و هنجارهای اجتماعی یکسان بود و تقریبا در سالیان دراز به شکل واحدی باقی ماند، بطوریکه تنها عامل مهم برای ازدواج طبقه اجتماعی بود و اگر طبقه اجتماعی و قومیت دختر و پسر یکسان بود سایر مسایل هم تقریبا حل شده تلقی می‌شد.


وی در ادامه گفت: در گذشته به علت اهمیت زیاد باروری معمولا پسران به ازدواج با دختران جوان‌تر رغبت داشتند و عواملی مانند زیبایی دختر کم اهمیت‌تر تلقی می‌شد، البته این مورد نیز از سوی افرادی مانند مادر پسر تایید می‌شد.

علی‌احمدی با بیان اینکه در حال حاضر نگرش‌های دختر و پسر از اهمیت زیادی در شکل گیری روابط طرفین برخوردار است، اظهار کرد: مردان و برخی از زنان هنوز معتقدند که مردان باید به همه امور تسلط داشته باشند، آنان حق خشونت و بداخلاقی علیه همسر خود را دارند. در این خانواده‌ها دیدگاه‌های زنان با اهمیت تلقی نمی‌شود، این در حالیست که اکنون موقعیت اجتماعی زنان بهتر شده و تحصیلات آنان افزایش یافته است.

وی افزود: دختران در حال حاضر دوست دارند که حداقل حقوق انسانی آنها در خانواده رعایت شود. بنابراین به هر پسری برای تشکیل زندگی مشترک اعتماد نمی‌کنند. بسیاری از دختران تحصیلکرده از ترس از دست دادن حداقل استقلال خود پس از ازدواج، زندگی مشترک تشکیل نمی‌دهند و دوست ندارند به جای همسر، آقا بالاسر پیدا کنند.

این جامعه شناس اضافه کرد: بسیاری از افراد تصور می‌کنند که دختران قصد ازدواج ندارند، اما آنان علاقه به ازدواج با فردی را دارند که هویت، اشتغال و روابط اجتماعی آن‌ها را به رسمیت بشناسد. این در حالیست که مردان تمایل به ازدواج با دخترانی را دارند که ایفاگر نقش سنتی خود باشند و آسایش زندگی آنان را فراهم آورند. بنابراین خواهان سنتی ترین دختران برای تشکیل زندگی مشترک هستند. همین تفاوت دیدگاه‌ها، تشکیل زندگی مشترک را دشوارتر کرده است.

این جامعه شناس اضافه کرد: همسان همسری شامل همسانی طبقاتی،‌ جغرافیایی، شغلی و حتی هوشمندی و هوشیاری نیز می‌شود. زنانی که حس کنند همسرانشان هوشیاری کمتری دارند به سرعت از او دلزده می‌شوند و تمایل به برخورداری از همسر زیرک تری پیدا می‌کنند تا او بتواند مشکلات زندگی را حل کند.

وی درباره این باور که زن و مرد یکدیگر را باید تکمیل کنند، اظهار کرد: این باور بدان معنی نیست که زن و شوهر باید به طور مطلق توانایی‌های یکسانی داشته باشند. ممکن است در برخی موارد مردان بتوانند اموری را بهتر انجام دهند، به عنوان نمونه برخی ازآنان مهارت‌های فنی بالایی دارند؛ اما روابط عمومی آنها ضعیف است. بهتر است این افراد همسری داشته باشند که قدرت برقراری ارتباط مطلوبی داشته باشد.

علی احمدی در پایان تاکید کرد: زن و شوهر نباید هر دو در یک حوزه ناتوان باشند؛ اما اشکالی ندارد که هر دو در یک زمینه خاص از توانایی بالایی برخوردار باشند. از سوی دیگر نباید شرایط به گونه‌ای رقم بخورد که تفاوت فاحشی بین تحصیلات و طبقه اقتصادی دختر و پسر وجود داشته باشد، چرا که این مورد ممکن است اختلافات خانوادگی را موجب شود.



منبع: ایسنا


۲۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن