تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):باعلما همنشینی کن تا سعادتمند شوی
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870712939




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

منطقه قشلاقی عشایر سیاه کوه باید به صورت مدیریت واحد اداره شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر امور عشایر استان تهران منطقه قشلاقی عشایر سیاه کوه باید به صورت مدیریت واحد اداره شود تهران بزرگ – ایرنا - مدیر امور عشایر استان تهران گفت: منطقه قشلاقی عشایر سیاه کوه که در حوزه سه استان کشور قرار دارد باید به صورت مدیریت واحد اداره شود تا عشایر مستقر در آن با مشکلات کمتری مواجه شوند.


سیروس نصیری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: منطقه قشلاقی عشایر سیاه کوه در حوزه سه استان تهران، سمنان و قم قرار دارد و عشایر مستقر در این منطقه مجبورهستند تا برای پیگیری امور اداری، امنیتی و حوزه قضایی خود به استان های مجاور عزیمت کنند که این امر مشکلاتی را برای آنان به وجود آورده است.
وی افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته و برگزاری جلسات تخصصی در استانداری تهران و با توجه به مصوبه شورای اقتصادی عمرانی شورای عشایر استان و شورای عشایرشهرستان ورامین مقرر شده تا برای رفع مشکل عشایر مستقر در این حوزه، مدیریت منطقه به صورت یکپارچه میان سه استان انجام شود تا عشایر و بهره برداران مرتع برای انجام امور اداری تنها به یک استان مراجعه کنند.
نصیری تصریح کرد: هم اکنون 95 درصد از عشایر حاضر در این منطقه در شهرستان ورامین سکونت دارند و تردد آنان به سایر استان ها با مشکلات عدیده ای همراه است .
وی افزود: مدیریت یکپارچه درسطح استان ها باعث می شود تا عشایردر حفظ مراتع و رفع مشکلات حوزه قضایی و امنیتی با مشکل کمتری مواجه شوند .
مدیر امور عشایر استان تهران گفت: با برگزاری جلسات تخصصی قرار شده تا فرمانداری ورامین به صورت مستدل نتیجه جلسات را به استانداری تهران و وزارت کشور منتقل کند تا با رایزنی مسوولان این مشکل رفع شود، البته این رایزنی ها به این مفهوم نیست که تقسیمات منطقه ای تغییر کند ولی باید این رایزنی ها به این مهم منجر شود که مسائل این منطقه به صورت واحد مدیریت شود.
وی بیان داشت: هم اکنون شاهدیم که در حوزه محیط زیست این منطقه نیز مشکل مشابهی وجود دارد ولی مسائل زیست محیطی این منطقه با مدیریت واحد اداره می شود و مشکل کمتری در این حوزه شاهد هستیم.
نصیری در خصوص احداث مجتمع دامپروری عشایری رازق آباد در بخش جواد آباد ورامین گفت: برای اجرای این طرح مهم بالغ بر 11 میلیارد ریال اعتبار مصوب ملی دریافت شده و هم اکنون اجرای عملیات زه کشی در 200 هکتار از اراضی این منطقه آغاز شده است.
وی گفت: احداث مجتمع دامداری این مرکز نیز در دست پیگیری و انجام مراحل اداری و مطالعات زیست محیطی است که با اجرای آن قطب مهم دامپروری عشایری استان تهران راه اندازی خواهد شد .
وی افزود: با توجه به مصوبه قانون بودجه 93 در خصوص اختصاص یک درصد از سهم صندوق توسعه ملی برای پرواربندی دام عشایر، مبلغ دو میلیارد ریال تسهیلات با سود 15 درصد برای عشایر ورامین در نظر گرفته شده که این مبلغ قابلیت افزایش به دو برابر از سر جمع استان را دارد .
نصیری گفت: تشکل های عشایر شهرستان ورامین می باید هر چه سریعتر نسبت به جذب این تسهیلات اقدام کنند تا با توجه به خشکسالی اخیر بتوان در افزایش دام و پروار بندی دام اقدامات لازم را صورت داد .
تهرام/7254/ 699


27/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن