تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829794688




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«مواد نیروزا» از علل صرع در جوانان |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: «مواد نیروزا» از علل صرع در جوانان
کد خبر: ۴۴۲۸۸۵
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۵۹ - 18 October 2014


یک متخصص مغز و اعصاب گفت: متاسفانه سوء مصرف انواع مواد بویژه داروهای نیروزا در جوانی یکی از علت‌های مهم بروز و ابتلا به صرع است.

به گزارش ایسنا، دکتر پرویز بهرامی درباره علت بیماری صرع گفت: صرع اختلالی در کارکرد مغز است و علت‌های زیادی هم می‌تواند داشته باشد. حتی ممکن است بدون علت خاصی بروز کند. صرع بر اساس علت آن انواع متفاوتی دارد مثلا در صرع‌های کانونی فقط قسمتی از مغز درگیر می‌شود.

وی افزود: 60 درصد، صرع بدون علت است و زمان شیوع آن نیز می‌تواند از آغاز تولد هر شخص تا سنین نوجوانی و بزرگسالی باشد. صرع می‌تواند به دنبال تروماها و آسیب‌های حین زایمان به ناحیه سر در زمان نوزادی ایجاد شود، به دلیل عفونت در دوران شیرخوارگی اتفاق افتد یا با علائمی همچون تب از سن پنج ماهگی تا پنج سالگی به عنوان شایع‌ترین علت تشنج، بروز کند.

بهرامی افزود: صرع ممکن است در اثر سایر بیماری‌های مغزی و متابولیک یا در دوره نوجوانی و جوانی در اثر ضربه‌های مغزی، انواع تومورهای مغزی یا اختلالات متابولیک بروز کند. متاسفانه سوء مصرف انواع مواد به خصوص داروهای نیروزا و همچنین ترومادول در جوانی یکی از علت‌های مهم بروز و ابتلا به صرع است.

وی گفت: بروز بیماری‌هایی همچون آلزایمر یا سکته‌های مغزی در سنین بالا، ضایعات فراگیرتر مانند تومورهای مغزی، ضربه‌های مغزی و اختلالات عروقی مغز در اثر بیماری دیابت، ممکن است منجر به بروز صرع شود. بنابراین براساس علت و نوع صرع درمان دارویی یا جراحی برای بیماران انتخاب می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که با توجه به تشخیص پزشک، درمان صرع قطعی است یا خیر، گفت: درمان صرع را نمی‌توان صدرصد عنوان کرد. اما بین 60 تا 70 درصد بیماران مبتلا به صرع با دارو کنترل می‌شوند و هر دوره درمان لازم است به طور متوسط حدود سه سال ادامه داشته باشد و به جرات می‌توان گفت 70 درصد بیماران صرع به درمان‌ها پاسخ می‌دهند و بهبود می‌یابند.

بهرامی افزود: خیرگی و قطع ارتباط شخص با محیط، به عنوان مثال پلک زدن و بوهای خاص، تغییر در فاصله و شکل اشیاء، دست و پا زدن و خارج شدن کف از دهان، قرارگرفتن زبان در بین دندان‌ها و در برخی از موارد بی‌اختیاری ادار از علائم شایع بیماری صرع است که این علائم بین سه تا پنج دقیقه طول می‌کشد.

وی اظهار داشت: در دوران نوجوانی شایع‌ترین علت صرع ضربه‌های مغزی و سوء مصرف مواد مخدر از جمله روان گردان‌ها مانند ترامادول است که می‌تواند بسیار خطرناک باشد. طبق آمارهای جهانی تقریبا یک درصد مردم جهان مبتلا به صرع هستند که در کشور ایران هم اگر جمعیت کشور را 70 میلیون نفر در نظر بگیریم حدود 700 هزار نفر مبتلا به بیماری صرع هستند.

این متخصص مغز و اعصاب افزود: باورهای نادرست در باره صرع در تمام کشورها وجود دارد؛ بویژه در ایران که کمی نسبت به سایر کشورها پررنگ‌تر است. به عنوان مثال این باور عمومی شایع است که یک فرد مبتلا به صرع نمی‌تواند ازدواج کند. باید بگویم با مصرف دارو این بیماری کنترل شده و حدود 70 درصد قابل درمان و بهبود است بنابراین برای افزایش آگاهی افراد نیاز به برگزاری کلاس‌های آموزشی در جامعه است.

دبیر یازدهمین کنگره بین‌المللی انجمن صرع ایران گفت: این کنگره در راستای تبادل تجربیات و ارتقای هرچه بیشتر سطح دانش در زمینه صرع از 8 تا 10 بهمن ماه در سالن همایش‌های رازی برگزار خواهد شد که از پژوهشگران درخواست می‌شود، خلاصه مقالات خود را حداکثر تا 15 مهرماه 93 به دبیرخانه این کنگره ارسال نمایند.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن