واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ مهر ۱۳۹۳ (۱۷:۴۰ب.ظ)
فرماندار کرمانشاه: آموزش هاي فني و حرفه اي بايد وارد روستاها شود فرماندار کرمانشاه تنها راه برون رفت از معضل بيکاري را توجه به آموزش هاي مهارتي دانست و گفت: بايد به آموزش هاي مهارتي بهاي بيشتري بدهيم.
به گزارش خبرگزاري موج کرمانشاه؛ فضل الله رنجبر در کارگاه آموزش کارآفريني با حضور دهياران شهرستان در سالن جلسات اين اداره کل برگزار شد، با تاکيد بر نقش آموزش هاي مهارتي در شکوفايي استعدادها و ظرفيت هاي روستائيان گفت: يادگيري و آموزش رکن اصلي انجام کارها است، تا آنجايي که وجود آموزش هاي صحيح مي تواند زمينه ساز پيشرفت افراد در هر عرصه اي باشد.
فرماندار کرمانشاه با اشاره به آمار بالاي بيکاري گفت: آنچه واضح است اينکه دستگاه هاي دولتي ظرفيت محدودي براي استخدام دارند و اگر بخواهيم زمينه اشتغالزايي موفق را در جامعه فراهم کنيم بايد به آموزش هاي مهارتي بهاي بيشتري بدهيم.
وي از مهارت آموزي به عنوان نوعي دانايي براي توانا شدن ياد کرد و افزود: توجه به آموزش هاي مهارتي مي تواند در اشتغالزايي در جامعه اثر گذار باشد.
رنجبر با بيان اينکه اگر آموزش هاي مهارتي در بين جوامع شهري و روستايي پررنگ تر شوند شاهد کمتر شدن آمار بالاي بيکاري خواهيم شد، افزود: بايد نگاهمان را به آموزش هاي مهارتي سوق دهيم، چراکه تنها راه برون رفت از معضل بيکاري توجه به اين بخش است.
فرماندار کرمانشاه از روستائيان به عنوان مهمترين و اثرگذارترين قشر در بخش توليد ياد کرد و افزود: نقش روستائيان به اندازه اي اهميت دارد که دولت تدبير و اميد به دنبال چاره انديشي براي نگهداشتن روستائيان در روستاها است.
وي در ادامه نگاه دولت تدبير و اميد را به روستا و روستائيان ويژه دانست و گفت: طرح توسعه روستايي نيز به همين دليل در فهرست برنامه هاي دولت قرار گرفته و اميد است بتواند نقش موثري در ماندگاري روستائيان در روستاها داشته باشد.
رنجبر يکي از وظايف دهياران را فراهم کردن مکاني در روستاها براي ارائه آموزش هاي فني و حرفه اي عنوان کرد و افزود: آموزش هاي فني و حرفه اي بايد بيش از پيش وارد روستاها شده و در عين حال آگاهي لازم نيز به مردم در خصوص ويژگي ها وکاربردهاي اين آموزش ها داده شود.
وي با اشاره به اينکه شهرستان کرمانشاه براي بحث بيمه تامين اجتماعي روستاييان وعشاير 12 هزار سهميه تا پايان سال جاري در اختيار دارد، از دهياران خواست تا در فرصت باقيمانده مزاياي اين طرح بيمه اي را براي روستائيان تشريح و آن ها را به ثبت نام در آن تشويق نمايند.
رنجبر سهيمه استان کرمانشاه را براي بيمه کردن کشاورزان تا پايان سال 12 هزار خانوار دانست و از دهياران خواست در راستاي تشويق کشاورزان براي زير پوشش بيمه رفتن برنامه ريزي کنند.
فرماندار کرمانشاه در ادامه دهياران را نمايندگان دولت در سطح روستاها و مديران امور روستايي استان ها خواند و گفت: دهياران با درايت کافي و با تکيه بر سياست هاي دولت تدبير و اميد مي توانند نقش مهمي در توسعه روستاها داشته باشند.
فرماندار کرمانشاه دهياران را پل ارتباطي بين مسئولان و مردم عنوان و افزود: دهياران در روستا نقش شهرداران در شهر را ايفا مي کنند و حساسيت و پيگيري آن ها در امور مي تواند نقش مهمي در توسعه روستاها داشته باشد، چرا که وجود دهياران توانمند و پيگير مي تواند زمينه ساز توسعه، آباداني و عمران روستاها باشد.
رنجبر وجود متوليان آگاه در روستاها را در حل مشکلات روستائيان اثرگذار دانست و گفت: دهياران با پيگيري مستمر و ارتباط با مسئولين مي توانند بسياري از مشکلات روستاي خود را حل کنند.
وي وجود روحيه وحدت را در مسير پيشرفت روستاها مهم ارزيابي کرد و افزود: يکي از مهمترين آفات روستاها اختلاف و چنددستگي روستائيان است که باعث عقب ماندگي روستاها مي شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]