واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اقبال روستاییان خراسان شمالی به بیمه اجتماعی هفت برابر شد بجنورد - ایرنا - مدیر دفتر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی گفت: اقبال اقشار روستایی به استفاده از پوشش بیمه ای این صندوق در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه پارسال هفت برابر افزایش یافت.

"علیرضا اسدی" روز شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: در این مدت از گروه هدف پنج هزار و 928 خانوار در سامانه دما ثبت نام کردند که با افراد تحت تکفل شامل 15 هزار و 412نفر می شوند.
وی افزود: پارسال در همین مدت 857 خانوار با دو هزار و 228 نفر خود را بیمه کرده بودند.
وی اظهار کرد: اطلاع رسانی و آگاه سازی رسانه ها در این استان برای زیر پوشش قرار گرفتن گروه هدف موثر بوده است.
مدیر دفتر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی افزود: طرح مصوب بازنشسته کردن کسانی که در سن بازنشستگی بوده و هنوز حق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر پرداخت می کنند در شورای نگهبان در دست بررسی است.
وی گفت: زمزمه اجرایی شدن این طرح باعث استقبال گروه هدف از بیمه شده است.
وی افزود: برداشت سقف سنی و همچنین بیمه کردن کشاورزان ساکن در شهر نیز دلیل افزایش قشر روستایی به خدمات بیمه ای بوده است.
مدیر دفتر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی گفت: هم اکنون حدود 31 هزار و 404 خانوار از کشاورزان، عشایر و روستاییان این استان زیر پوشش بیمه اجتماعی هستند.
وی اظهار کرد: حق بیمه در این صندوق معادل 15 درصد سطح درآمد انتخابی بیمه شده است که پنج درصد آن را بیمه شده و 10 درصد دیگر را دولت می پردازد.
مدیر دفتر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر خراسان شمالی با بیان اینکه بیمه شدگان حق بیمه خود را سالانه می پردازند، گفت: میزان مستمری ماهانه بیشترین معادل سطح درآمدی انتخابی بیمه شده و کمترین آن دوسوم آن است.
اسدی اظهار کرد: با توجه به وضعیت درآمد روستاییان و عشایر، سطح درآمد این اقشار به هشت سطح درآمدی از ماهانه دو میلیون تا پنج میلیون ریال تقسیم شده که کمترین سهم بیمه شده یک میلیون و 200 هزار ریال و بیشترین آن سه میلیون ریال است.
وی از تمامی روستاییان و عشایر خراسان شمالی خواست تا خود را بیمه تامین اجتماعی کرده و از مزایای عضویت در صندوق استفاده کنند تا همانند کارمندان بعد از بازنشستگی نیز حقوق بگیرند.
خراسان شمالی 867 هزار نفر جمعیت دارد که 51.71 درصد آنان در شهرها و 48.83 درصد در مناطق روستایی سکونت دارند.
حدود پنج هزار خانوار از جمعیت خراسان شمالی مشتمل بر حدود 30 هزار نفر نیز عشایر هستند.
626/7184/330 / 1539
26/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]