واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ مهر ۱۳۹۳ (۱۶:۱۹ب.ظ)
بهره برداري از 28 واحد مسکوني مددجويان کميته امداد در قم 28واحد مسکوني مددجويان زير پوشش کميته امداد امام خميني (ره) با حضور سرپرست اين نهاد به بهره برداري رسيد.
به گزارش خبرگزاري موج، مراسم افتتاحيه پروژههاي ساختمان اداري و مسکن مددجويي کميته امداد امام خميني (ره) که با حضور حسين انواري، سرپرست کميته امداد امام خميني (ره)، احمد اميرآبادي، نماينده استان قم در مجلس شوراي اسلامي، حجتالاسلام صالحي منش، استاندار قم، وليالله بياتي، رئيس شوراي شهر قم، حجتالاسلام بنايي، معاون سياسي-امنيتي استاندار و مسوولان کميته امداد امام خميني (ره) در ساختمان اداري کميته امداد امام خميني (ره) در منطقه 6 استان قم برگزار شد، 28 واحد مسکوني و ساختمان اداري کميته امداد در منطقه 6 استان به بهره برداري رسيد.
بنا بر اين گزارش؛24 واحد از اين واحدهاي مسکوني در زميني به مساحت 3300 مترمربع و با هزينه يک ميليارد تومان درمنطقه پرديسان قم و چهار واحد خيرساز در جاده سراجه هر يک به مساحت 99متر مربع احداث شد.
حسين انواري در حاشيه اين مراسم بابيان اينکه کميته امداد با دستگاه هاي ديگر هيچ تفاوتي ندارد، افزود: اگر حضرت امام و رهبر معظم انقلاب برتري به اين نهاد نسبت به نهاد و سازمان هاي ديگر داده اند به دليل مردمي بودن آن است.
سرپرست کميته امداد امام خميني (ره) با بيان اينکه براساس فرمايش رهبر انقلاب کميته امداد اداره نيست و کار آن نيز اداري نمي باشد، افزود: کار امداد کار عشق و دل و برخاسته از يک ضمير پاک، معنويت و انديشه ديني است و اگر اين گونه نباشد جز رياکاري چيز ديگري نيست.
حسين انواري با اشاره به اينکه وحدت مردم يکي از پايه ها و ستون هاي انقلاب اسلامي است، افزود: حضرت امام با اسلام و وحدت مردم انقلاب اسلامي را پايه گذاري کردند و در غير اين صورت اسلام آمريکايي شکل مي گرفت.
وي با اشاره به پيروزي غزه افزود: در جنگ غزه نيز همين دو عامل اسلام و وحدت مردم بود که توانست مردم بي گناه را از ددمنشي هاي رژيم صهيونيستي نجات دهد، اما؛ متأسفانه اکنون ديده مي شود در ديگر کشورهاي اسلامي نقش اين دو عنصر کم رنگ شده است.
عضو شوراي مرکزي کميته امداد در ادامه با بيان اينکه نزديکي و اتصال دل هاي مردم جز با اتصال به حلقه الهي امکان پذير نيست، بيان داشت: اين کار از طريق عبادت هاي اجتماعي مانند احترام گذاشتن، انفاق و کمک به ديگران محقق مي شود.
وي با بيان اينکه در دين اسلام کمک به ديگران بعنوان يک تکليف و عبادت است، افزود: کساني که به ديگران کمک مي کنند انسان هاي با ارزشي هستند و با خدا معامله مي کنند و برکات فراواني را در سراسر زندگيشان دريافت مي کنند و اين گونه خيرين بيش از کمک شوندگان بهره مي برند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]