تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 19 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص): طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1814659755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سبک تایپ کردن، احساسات افراد را نشان می‌دهد! ‌


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سبک تایپ کردن، احساسات افراد را نشان می‌دهد! ‌
نوع تایپ کردن افراد، غمگین و یا شاد بودن آنها را نشان می‌دهد. برخی ویژگی‌ها در هنگام تایپ کردن افراد نشان از احساسات آنهاست که می‌تواند در فشردن و رها کردن دکمه‌ها باشد.
آفتاب:‌ به گزارش ایسنا، رایانه‌ها در بیشتر موارد از انسان پیش افتاده‌اند؛ در ریاضیات و انجام مسائل پیچیده علمی تا خیلی از موارد دیگر، اما در مورد هوش هیجانی نتوانسته‌اند از انسان پیشی بگیرند.


نوع تایپ کردن افراد، غمگین و یا شاد بودن آنها را نشان می‌دهد. برخی ویژگی‌ها در هنگام تایپ کردن افراد نشان از احساسات آنهاست که می‌تواند در فشردن و رها کردن دکمه‌ها باشد.


در این مطالعه جدید، محققان از یک گروه کوچک از افراد خواستند تا یک نوع متن مشخص را تایپ کنند و سپس نحوه تایپ کردن آنها را بر روی هر یک از هفت حالت هیجانی مختلف شادی، ترس، خشم، غم و اندوه، نفرت، شرم و گناه بررسی کردند.


میزان رضایت افراد 87 درصد و میزان ناراحتی آنها 81 درصد بود.


محققان دانشگاه تکنولوژی بنگلادش اظهار کردند: این بررسی بر روی شناسایی احساسات و تغییر در افراد بسیار موثر است.


در بخش اول مطالعه از 25 نفر از افراد با سنین 15 تا40 ساله خواسته شد دو پاراگراف از رمان معروف لوئیس کارول (آلیس در سرزمین عجایب) را تایپ کنند و احساساتی مانند شادی، ترس، خشم ، غم، نفرت، شرم، احساس گناه، احساس بی‌طرف بودن و یا خسته شدن آنها در زمان تایپ مورد بررسی قرار گرفت.


در بخش دوم مطالعه، محققان از نرم‌افزاری استفاده کردند که هر 30 دقیقه یک بار حالت روحی را مورد جمع‌اوری قرار می‌داد.


محققان در این مطالعه، 19 ویژگی ضربه زدن به کلید را از بین اطلاعات جمع‌آوری شده استخراج کردند که از جمله آنها می‌توان به فواصل تایپ 5 ثانیه‌ای در بین فشردن و رها کردن کلید اشاره کرد.


برای تجزیه و تحلیل متون نمونه، محققان با استفاده از یک پایگاه داده استاندارد از کلمات و جملات که با هفت حالت هیجانی مختلف همراه بود استفاده کردند.


این روش برای روانپزشکان در مشاوره آنلاین و بررسی وضعیت داخلی بیمار بسیار موثر است.


این مطالعه در مجله Behavior & Information Technology منتشر شده است.






تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن