تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 28 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعایی که بیشتر امید اجابت آن می رود و زودتر به اجابت می رسد،‌ دعا ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830651554




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسانه‌های اجتماعی و تاثیر گذاری آن بر افکار و رفتار جامعه


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
رسانه‌های اجتماعی و تاثیر گذاری آن بر افکار و رفتار جامعه
یک کارشناس رسانه گفت: شبکه‌های اجتماعی بخش قابل ملاحظه‌ای از زندگی و روان و فرآیند‌های زندگی مخاطبان خود را تحت تاثیر و به خود وابسته می‌کند.
 حسین مقدم،‌ کارشناس رسانه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: رسانه‌ها ابزار حرفه‌ای هستند که توسط نیروی انسانی متخصص برای انتقال پیام به مخاطبان در جامعه با اهداف مشخصی تامین می‌شوند.

این کارشناس رسانه با بیان اینکه هیچ رسانه‌ی خنثی در دنیا وجود ندارد، اظهار داشت: همه‌ی رسانه‌ها حول محور یک هدف و تشویق جامعه‌ی مخاطب برای رویکرد مثبت به اهداف و القائاتشان تامین می‌شوند و بر خلاف تبلیغات رسانه‌ای که امروز در دنیا از موضوع رسانه‌های مستقل می‌شود، در حقیقت اغلب رسانه‌های موثر جهانی وابستگی‌های علمی به کانون‌های قدرت جهانی دارند.

وی در ادامه گفت: در عین حال با ظهور رسانه‌ی اینترنت و خصوصا شبکه‌های اجتماعی که فشرده‌ای از رسانه‌های اینترنتی هستند، جنبه‌های ارتباط مخاطب با مبدا صدور پیام تقویت شده است.

مقدم با اشاره به اینکه در شبکه‌های اجتماعی مخاطب به شهروند خبرنگاری تبدیل می‌شود، گفت: در این شبکه‌ها از ارتباط با منبع خبر تا دروازه بانی، انتشار و هدایت خبر به عهده‌ی مخاطب خواهد بود.

وی ادامه داد: این شبکه‌ها بخش قابل ملاحظه‌ای از زندگی و روان، الگوها و شاخه‌ها و فرآیند‌هایی از زندگی مخاطبان خود را تحت تاثیر و وابسته به خود می‌کنند.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه شبکه‌های اجتماعی علاوه بر ایفای نقششان به عنوان یک رسانه در انتقال پیام، نقش دیگری را بازی می‌کنند، اظهار داشت: این رسانه‌ها هویت و شخصیت مجاز را در کنار اطلاع رسانی برای کاربران خود شکل می‌دهند که تاثیر پذیری در این شبکه‌ها ناشی از همان شخصیت دومی است که در خلال ارتباط با شبکه‌های اجتماعی برای کاربر به وجود می‌آید.

مقدم با تاکید بر اینکه یکی از دغدغه‌های مهمی که برای همه‌ی دولت‌ها و جریان‌های اجتماعی – سیاسی کشورهای مختلف دنیا مطرح است، این است که آیا رسانه‌های اجتماعی می‌تواند در خدمت انسان باشد یا خیر، عنوان کرد: طبیعتا از رسانه‌های اجتماعی به دلیل تاثیر گذاری در سطح نخبگان و عوام و همچنین تاثیرات اطلاع رسانی در خارج از مرز‌های کشور و در سطح جهانی و در بعد اجتماعی، می‌توان به عنوان یک فرصت برای منافع ملی استفاده کرد.

وی در پاسخ به اینکه چرا این شبکه‌های اجتماعی اغلب در اختیار اپوزیسیون و منتقدین نظام است، اظهار داشت: با توجه به اینکه الگوهای فرهنگی شبکه‌های اجتماعی با الگوهای فرهنگی منتقدین نظام ارتباط بیشتری دارند و از سوی دیگر منتقدین نظام ناچارند کسری و فقدان کانال‌های ارتباطی خود را با داخل کشور و بین جریان‌های ضد انقلاب از طریق این شبکه‌ها سامان دهند و همین موضوع باعث حضور پر رنگ آنان در این شبکه‌های اجتماعی می‌شود.

مقدم در ادامه گفت: دشمن و دستگاه‌های دیپلماسیی عمومی آمریکا، اتحادیه‌ی اروپا و در بعضی مواقع رژیم صهیونیستی، با ردیف بودجه سازمان‌ها، افراد متخصص،‌ فعالیت اپوزیسیون در شبکه‌های اجتماعی را هدایت، حمایت و مدیریت می‌کند.

وی ادامه داد: ظهور نیروهای ارزشی و انقلابی در شبکه‌های اجتماعی تا حد بسیار زیادی برای این افراد نگرانی ایجاد کرده است، تا حدی که اخیرا یکی از وابستگان این اپوزیسیون در جریان‌های سیاسی داخل کشور در مقاله‌ای هشدار داده که حضور نیروهای ارزشی در شبکه‌های اجتماعی به شدت افزایش یافته و تاثیر گذاری این نیروها بسیار زیاد شده است که می‌تواند برای منافع اپوزیسیون و ضد انقلاب خطرناک باشد.

مقدم در ادامه گفت: همین امر نشان دهنده این است که ظرفیت ساماندهی و استفاده‌ی بهتر از شبکه‌های اجتماعی در داخل کشور وجود دارد ولی تحقق این موضوع نیازمند برنامه ریزی،‌حمایت حاکمیت، ایجاد ساختار‌های متناسب، در نظر گرفتن تدابیر حکومتی مناسب، خنثی سازی برنامه‌های دشمن در شبکه‌های اجتماعی و تقویت نیروهای خودی در سطح این شبکه‌ها است که باید اقدامات لازم در این خصوص اعمال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: باید نگاه حاکمیت در خصوص اهمیت شبکه‌های اجتماعی تقویت شود و با در نظر داشتن اینکه رسانه‌های اجتماعی هستند که رفتار کاربران را سامان می‌دهند و سایت‌ها، روزنامه‌ها و رسانه‌های رسمی از میزان اثر گذاری قابل ملاحظه‌ای مثل گذشته برخوردار نیستند، باید حاکمیت و بخش‌های مختلف اجرایی در این خصوص برنامه ریزی‌های مفیدی انجام دهند.

انتهای پیام/ 







تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن