تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843646634




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اهتمام طلاب به تقويت پايه‌هاي علميه خود در ادبيات عرب


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۴ مهر ۱۳۹۳ (۱۹:۴۱ب.ظ)
مدير حوزه‌هاي علميه سراسر کشور خواستار شد: اهتمام طلاب به تقويت پايه‌هاي علميه خود در ادبيات عرب مدير حوزه‌هاي علميه سراسر کشور گفت: افرادي که در زمينه علمي و ادبيات عرب پايه‌هاي محکم داشته باشند نياز حوزه‌هاي علميه هستند و در حال حاضر در زمينه ادبيات عرب افراد اندکي فعاليت مي‌کنند و مي‌توان گفت تعداد آنها انگشت شمار است.
به گزارش خبرگزاري موج، آيت‌الله سيدهاشم حسيني بوشهري در مراسم رونمايي از نرم‌افزارهاي قواعد ادبيات عربي و دروس حوزوي که در سالن‌ همايش‌هاي مرکز تحقيقات کامپيوتري اسلامي نور برگزار شد، با اشاره به اينکه طلاب و اساتيد دو رکن اساسي حوزه‌هاي علميه هستند اظهار کرد: براي ارزيابي حوزه‌هاي علميه، خروجي حوزه‌هاي علميه، نشاط و شادابي حوزه‌هاي علميه بايد بر روي اين دو رکن سرمايه‌گذاري کنيم.
وي افزود: براي بررسي حوزه‌هاي علميه بايد به بعد اخلاقي و علمي اساتيد و طلاب توجه شود و از سوي ديگر به اين نکته توجه شود که آيا طلاب در کنار مباحث اخلاقي به صورت سطحي يا عمقي درس مي‌خواندند.
مدير حوزه‌هاي علميه سراسر کشور با اشاره به اينکه طلاب آينده حوزه‌هاي علميه را مشخص مي‌کنند گفت: درس‌ خواندن عميق طلاب سبب اميد داشتن به آينده حوزه‌هاي علميه مي‌شود زيرا حوزه‌هاي علميه افرادي همچون امام خميني (ره) را تربيت کرده‌اند.
آيت الله حسيني بوشهري تصريح کرد: رشد و بالندگي طلاب در گرو رشد اساتيد حوزه‌هاي علميه است، اساتيد هرچه به صورت عميق‌تر تدريس کنند شاگردان و طلاب با سواد و با کفايتي را تحويل جامعه حوزوي مي‌دهند که اين همان سرمايه‌گذاري حوزه‌هاي علميه است.
وي با اشاره به اينکه حوزه‌هاي علميه متن محور هستند گفت: رشد علمي طلاب بايد بر اساس ميزان پژوهش‌هاي طلاب باشد زيرا در گذشته بخش عمده‌اي از طلاب تنها به پايان رساندن کتاب و حواشي آن را مدنظر قرار مي‌دادند و اين رشد علمي را در طلاب به همراه نداشت.
مدير حوزه‌هاي علميه سراسر کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر زمينه براي پژوهش در حوزه قواعد ادبيات عربي فراهم شده است اما با توجه به حجم دروس، سرمايه‌گذاري نسبت به ادبيات عرب نمي‌توان داشت.
آيت الله حسيني بوشهري با اشاره به اينکه حوزه‌هاي علميه نيازمند افرادي با سطح علمي بالا هستند گفت: افرادي که در زمينه علمي و ادبيات عرب پايه‌هاي محکم داشته باشند نياز حوزه‌هاي علميه هستند و در حال حاضر در زمينه ادبيات عرب افراد اندکي فعاليت مي‌کنند و مي‌توان گفت تعداد آنها انگشت شمار است.
وي بيان کرد: در حال حاضر کتاب‌ها و نوشته‌هاي حوزه‌هاي علميه در زمينه ادبيات عرب اندک است اما نبايد طلاب تنها در سال‌هاي اول و دوم به خواندن دروس و مباحث ادبيات عرب بپردازند.
مدير حوزه‌هاي علميه سراسر کشور با اشاره به اينکه در دروس حوزوي اساتيد به تدريس کتاب‌هاي درسي مي‌پردازند گفت: نرم‌افزار دروس حوزوي مي‌تواند زمينه تحقيق را براي طلاب فراهم کند و طلاب از اين نرم‌افزار به عنوان مرجع مي‌توانند استفاده کنند.
آيت الله حسيني بوشهري ابراز کرد: در حال حاضر شاهد اين هستيم که ميان طلاب و اساتيد حوزوي رقابت شکل گرفته است که اين امر زمينه رشد طلاب و اساتيد را فراهم خواهد کرد.
وي بيان کرد: طلاب با توجه به شهريه اندکي که دريافت مي‌کنند توان خريد کتاب را ندارند اين درحالي است که رهبري و مراجع تقليد عنايت ويژه‌اي به طلاب دارند اما باز هم شاهد اين هستيم که طلاب توان پرداخت شهريه در پايه هفتم و هشتم را ندارند که بر اين اساس، دو کتابخانه سيار ديجيتالي براي استفاده طلاب داير شده است و از سوي ديگر طلاب مي‌توانند با هزينه مناسب اين نرم‌افزار را تهيه کرده و از آن استفاده کنند.














این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن