واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۴ مهر ۱۳۹۳ (۱۹:۴۱ب.ظ)
مدير حوزههاي علميه سراسر کشور خواستار شد: اهتمام طلاب به تقويت پايههاي علميه خود در ادبيات عرب مدير حوزههاي علميه سراسر کشور گفت: افرادي که در زمينه علمي و ادبيات عرب پايههاي محکم داشته باشند نياز حوزههاي علميه هستند و در حال حاضر در زمينه ادبيات عرب افراد اندکي فعاليت ميکنند و ميتوان گفت تعداد آنها انگشت شمار است.
به گزارش خبرگزاري موج، آيتالله سيدهاشم حسيني بوشهري در مراسم رونمايي از نرمافزارهاي قواعد ادبيات عربي و دروس حوزوي که در سالن همايشهاي مرکز تحقيقات کامپيوتري اسلامي نور برگزار شد، با اشاره به اينکه طلاب و اساتيد دو رکن اساسي حوزههاي علميه هستند اظهار کرد: براي ارزيابي حوزههاي علميه، خروجي حوزههاي علميه، نشاط و شادابي حوزههاي علميه بايد بر روي اين دو رکن سرمايهگذاري کنيم.
وي افزود: براي بررسي حوزههاي علميه بايد به بعد اخلاقي و علمي اساتيد و طلاب توجه شود و از سوي ديگر به اين نکته توجه شود که آيا طلاب در کنار مباحث اخلاقي به صورت سطحي يا عمقي درس ميخواندند.
مدير حوزههاي علميه سراسر کشور با اشاره به اينکه طلاب آينده حوزههاي علميه را مشخص ميکنند گفت: درس خواندن عميق طلاب سبب اميد داشتن به آينده حوزههاي علميه ميشود زيرا حوزههاي علميه افرادي همچون امام خميني (ره) را تربيت کردهاند.
آيت الله حسيني بوشهري تصريح کرد: رشد و بالندگي طلاب در گرو رشد اساتيد حوزههاي علميه است، اساتيد هرچه به صورت عميقتر تدريس کنند شاگردان و طلاب با سواد و با کفايتي را تحويل جامعه حوزوي ميدهند که اين همان سرمايهگذاري حوزههاي علميه است.
وي با اشاره به اينکه حوزههاي علميه متن محور هستند گفت: رشد علمي طلاب بايد بر اساس ميزان پژوهشهاي طلاب باشد زيرا در گذشته بخش عمدهاي از طلاب تنها به پايان رساندن کتاب و حواشي آن را مدنظر قرار ميدادند و اين رشد علمي را در طلاب به همراه نداشت.
مدير حوزههاي علميه سراسر کشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر زمينه براي پژوهش در حوزه قواعد ادبيات عربي فراهم شده است اما با توجه به حجم دروس، سرمايهگذاري نسبت به ادبيات عرب نميتوان داشت.
آيت الله حسيني بوشهري با اشاره به اينکه حوزههاي علميه نيازمند افرادي با سطح علمي بالا هستند گفت: افرادي که در زمينه علمي و ادبيات عرب پايههاي محکم داشته باشند نياز حوزههاي علميه هستند و در حال حاضر در زمينه ادبيات عرب افراد اندکي فعاليت ميکنند و ميتوان گفت تعداد آنها انگشت شمار است.
وي بيان کرد: در حال حاضر کتابها و نوشتههاي حوزههاي علميه در زمينه ادبيات عرب اندک است اما نبايد طلاب تنها در سالهاي اول و دوم به خواندن دروس و مباحث ادبيات عرب بپردازند.
مدير حوزههاي علميه سراسر کشور با اشاره به اينکه در دروس حوزوي اساتيد به تدريس کتابهاي درسي ميپردازند گفت: نرمافزار دروس حوزوي ميتواند زمينه تحقيق را براي طلاب فراهم کند و طلاب از اين نرمافزار به عنوان مرجع ميتوانند استفاده کنند.
آيت الله حسيني بوشهري ابراز کرد: در حال حاضر شاهد اين هستيم که ميان طلاب و اساتيد حوزوي رقابت شکل گرفته است که اين امر زمينه رشد طلاب و اساتيد را فراهم خواهد کرد.
وي بيان کرد: طلاب با توجه به شهريه اندکي که دريافت ميکنند توان خريد کتاب را ندارند اين درحالي است که رهبري و مراجع تقليد عنايت ويژهاي به طلاب دارند اما باز هم شاهد اين هستيم که طلاب توان پرداخت شهريه در پايه هفتم و هشتم را ندارند که بر اين اساس، دو کتابخانه سيار ديجيتالي براي استفاده طلاب داير شده است و از سوي ديگر طلاب ميتوانند با هزينه مناسب اين نرمافزار را تهيه کرده و از آن استفاده کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]