تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):روزه براى من است و من پاداش آن را مى‏دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827456903




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نماینده مجلس: نمره کشور در مدیریت جنگلهای شمال مثبت نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده مجلس: نمره کشور در مدیریت جنگلهای شمال مثبت نیست ساری-ایرنا-نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی، حفظ و حراست منابع طبیعی و جلوگیری از تخریب و تجاوز به آن را از معیارهای اصلی ارزیابی مدیریت کشور در این بخش برشمرد و گفت: با این معیارها، نمره کشور در مدیریت جنگلهای شمال مثبت نیست.


" شمس الله شریعت نژاد " روز پنجشنبه در همایش سراسری مدیریت جنگلهای شمال ایران در ساری در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر بخواهیم ارزیابی درستی از مدیریت مجموعه کشور در تمام حوزه داشته باشیم باید این ارزیابی را با شاخص هایی که در منابع طبیعی وجود دارد، انجام دهیم.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: بر این اساس به هر میزانی که تخریب در منابع طبیعی کاهش یابد،کیفیت مدیریت در نظام ارتقاء پیدا کرده است.
شریعت نژاد اظهار داشت: با توجه به نوع نگرش و شرایط کشور و از طرفی با دو برابر شدن جمعیت در 35 سال اخیر، توازن استفاده از منابع طبیعی برهم خورده و در چنین شرایطی باید به همین میزانی که جنگلهای شمال حفظ شده است، به سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور آفرین گفت.
وی افزود: در چنین شرایطی کارکنان سازمان جنگلها که فقط حقوق از دولت می گرفتند، از جانشان خالصانه در حراست از منابع طبیعی مایه گذاشتند و تا همین حد توانستند آن را حفظ کنند.
شریعت نژاد با اظهار اینکه نمره مدیریت منابع طبیعی را باید به کلیت نظام داد نه به سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری، گفت: وقتی این گونه نگاه کنیم، نمره نظام را در حفاظت از منابع طبیعی مثبت نمی بینیم، چون باید زمینه ها و زیرساخت های رفع موانع و احیاء منابع طبیعی را نظام ایجاد می کرد.
وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال و ارائه خدمات به حاشیه نشینان و جنگل نشینان بر عهده کلیت مدیریت کشور است، افزود : برخورد با متخلفین و متجاوزین به عرصه های منابع طبیعی نیز باید از سوی کلیت مدیریت نظام و سیستم های اجرایی و دستگاه قضایی صورت گیرد.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: همه این مباحث در هدف گذاری حفظ و حراست از منابع طبیعی به سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری به تنهایی برنمی گردد.
وی با اشاره به اینکه امروز این سازمان در شریط سختی به سر می برد و برای اثبات خودش نیز دچار مشکل است، افزود : سازمان جنگلها برای اینکه حقانیت خودش را اثبات کند، دچار مشکل و چالش جدی است.
او ادامه داد: این سازمان در حالی به عنوان نهاد حاکمیتی حافظ انفال و عرصه های ملی است که تاکنون حتی نتوانسته است چهار هزار نیرویی را که بازنشسته کرده جایگزین کند و این نشان می دهد که نگاه نظام به سازمان جنگلها و مراتع از روی بی تفاوتی بوده است.
شریعت نژاد گفت: انتظار از سازمان جنگل ها باید متناسب با توجهی باشد که نسبت به این نهاد صورت می گیرد و در شرایط فعلی که جنگلها تا این حد نیز باقی مانده است، مدیریت این سازمان بسیار خوب ارزیابی می شود.
نماینده مردم رامسر، تنکابن و عباس آباد در مجلس از نرخ بالای بیکاری، رکود اقتصادی، کاهش قدرت خرید مردم و فرهنگ بی رویه مصرف گرایی به عنوان مهمترین چالش های کشور یاد کرد و گفت: تمام این مشکلات به عاملی برای برای تشدید دست اندازی به منابع طبیعی تبدیل شده است.
وی افزود: این عوامل در فضای فعلی حفاظت از منابع طبیعی را سخت تر کرده و سبب شده پرونده های منابع طبیعی هم در مراجع قضایی طولانی مدت رسیدگی شود.
شریعت نژاد گفت: امروز اثبات مالکیت منابع طبیعی به معضلی برای سازمان جنگلها تبدیل شده و سالهاست که این مشکل وجود دارد و حل آن هم فقط در اختیار منابع طبیعی نیست، بلکه سیستم و نظام باید به گونه ای عمل کند که هدف گیری حفاظت، بهره برداری و احیای اصولی منابع طبیعی صورت بگیرد.
شریعت نژاد نرخ اشتغال در مناطق رویش مستعد کشور همانند شمال ایران را بسیار پایین دانست و گفت: سرمایه گذاری در داخل جنگلها و منابع طبیعی و حاشیه جنگلها برای کاهش وابستگی به جنگل و مراتع صورت نگرفته است و این تهدید جدی علیه حفاظت است و دولت باید توجه کند.
شریعت نژاد به اهمت واردات چوب و قرنطینه اشاره کرد و افزود : بی توجهی به مقوله قرنطینه، تهدید جدی علیه جنگلهای شمال خواهد بود.
او ادامه داد: واردات چوب به همراه انواع حشرات که برای محیط اصلیشان مفید و حیاتی هستند، صورت می گیرد در حالی که همان حشره در شرایط آب و هوایی کشور ما یک آفت محسوب می شود و به همین دلیل قرنطینه امری ضروری است و تعارف بردار نیست.
شریعت نژاد گفت: واردات چوب به کشور توجیه اقتصادی ندارد، زیرا عمده نیاز صنایع چوبی کشور چوب های کم قطر است و واردات این نوع چوب ها هزینه بر و فاقد توجیه اقتصادی است.
وی افزود: با واقعی شدن نرخ ارز، واردات چوب خام اصلا به صرفه نیست و این اشتباهات استراتزیک در 10 ساله اخیر با توسعه واحد های صنایع چوب به وجود آمده است.
این نماینده مجلس گفت: اگر دولت های قبلی به هشدار سازمان جنگلها توجه می کردند، امروز با چالش جدی و حتی تعطیلی کارخانه های صنایع چوبی مواجه نبودیم.
همایش ملی مدیریت جنگلهای شمال از روز گذشته در ساری آغاز به کار کرد و امروز پایان می یابد.
جایگاه جنگل های شمال کشور در برنامه آمایش استان های شمالی و اثرات فعالیت های عمرانی و توسعه ای بر آنها، اثرات تغییرات اقلیم بر جنگل های شمال ایران و چگونگی تطبیق برنامه ها با آنها و روش های جنگلداری و شیوه های جنگل شناسی مناسب جنگل های شمال کشور، ضرورت ها، الزامات و نحوه تغییر شیوه و گذر از مرحله انتقال بخشی از محورهای این همایش است.
جنگل های واقع در نیمرخ شمالی رشته کوه البرز که در پهنه ای به طول 800 کیلومتر و به عرض 20 تا 70 کیلومتر، از آستارا در شمال استان گیلان تا گُلی داغ در شرق استان گلستان امتداد دارد، اغلب به نام جنگل های شمال شناخته می شود ولی نام اصلی و علمی آن، جنگل های هیرکانی است.
همایش مدیریت جنگل های شمال امروز با صدور قطنامه ای به کار خود پایان می دهد.ک/3
2585/1654/ 607


24/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن