واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارگاه آموزشی مبارزه با مواد مخدر در فیروزکوه برگزار شد تهران بزرگ - ایرنا - کارگاه آموزشی مبارزه با موادمخدر به مناسبت فرا رسیدن هفته تربیت بدنی در اداره ورزش و جوانان شهرستان فیروزکوه برگزار شد.
به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، در این کارگاه آموزشی که در سالن اجتماعات اداره ورزش و جوانان شهرستان فیروزکوه برگزار شد، انواع موادمخدرو تاثیرات مخرب و خانمانسوز آنها برای حضار و مدعوان توضیح داده شد.
سروان "مجید عربی" یکی از اعضای پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی شهرستان فیروزکوه به عنوان مدرس این دوره با اشاره به خطرات استعمال موادمخدر صنعتی اظهار کرد: استفاده از اسید در موادمخدر کراک منجر به خارش و خاراندن بسیار زیاد بدن از سوی معتادان می شود.
وی گفت: این موضوع به مرور نازک شدن پوست و رسیدن پوست به گوشت بدن را به دنبال دارد که شرایط را برای تخمگذاری حشرات فراهم کرده و در نتیجه پس از مدتی کرم در وجود در این افراد نمایان می شود.
سروان عربی افزود: مواد شیمیایی موجود در کراک و شیشه شل شدن تدریجی بافت اعضاء و عضلات معتادان به این مواد را در پی دارد.
وی تصریح کرد: شیشه و کراک دود و بو ندارد و در کارگاه های خانگی با کمترین امکانات و تجهیزات ساخته می شوند و هر کس حتی اگر یک بار به مصرف این مواد روی بیاورد، دیگر راه بازگشتی نخواهد داشت.
عضو پلیس مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی شهرستان فیروزکوه روان پریشی، خیره شدن چشم ها، قفل شدن فک صورت، توهم زایی و جنون را از جمله آثار مخرب مواد مخدر صنعتی برشمرد.
وی در ادامه با اشاره به خطرات استفاده از مشروبات الکلی، سیگاری و "پانپراک"، بیان کرد: سیگاری از ماده اولیه شاهدانه که نوعی علف هرز است تهیه می شود و صحبت و خنده زیاد و قرمز شدن سفیدی چشم از جمله آثار آن است.
سروان عربی ادامه داد: مشروبات مختلف با دارا بودن درصد الکل های متفاوت، آثار و پیامدهایی همچون سوزش قلب، تلو تلو خوردن، خواب زیاد و لرزش زیاد دست و پا به خصوص در ایام پیری را به دنبال دارد و مصرف آنها ممکن است به نابینایی افراد منجر شود.
وی همچنین با معرفی پانپراک (ناس افغانی)، اضافه کرد: این ماده در بسته هایی شبیه چای های کیسه ای کوچک همراه با مواد خوشبوکننده در بازار غیررسمی عرضه می شود که با استعمال زیر زبانی آن، حالت نعشگی به افراد دست می دهد.
این پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان فیروزکوه هشدار داد: هرگز به سرنگ های افتاده در گوشه و کنار خیابان ها دست نزنید، چرا که احتمال دارد فرد معتادی که مبتلا به ایدز یا هپاتیت بوده از آن استفاده کرده باشد.
وی با تاکید بر اینکه باید "نه" گفتن را هر چه بیشتر تمرین کنیم، افراد را از لذت جویی و کنجکاوی بی مورد در خصوص مواد مخدر برحذر داشت.
رییس اداره ورزش و جوانان، رییس هیأت فوتبال، چند تن از مربیان و اعضای مدارس فوتبال شهرستان فیروزکوه از جمله حضار و مدعوان این همایش بودند.
تهرام/8142/564
24/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]