واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: درگفت وگو با ایرنا کارشناس اقتصادی فلسطینی از روند بازسازی نوارغزه ابراز نگرانی کرد فلسطین اشغالی - ایرنا - « امجد الشوا» کارشناس فلسطینی در امور اقتصادی با ابراز نگرانی از روند بازسازی نوار غزه، نسبت به تکرار تجربه شکست خورده بازسازی غزه بعداز اجلاس بین المللی شرم الشیخ مصر در سال 2008 میلادی هشدار داد.
مدیرمجموعه « سازمان های ملی فلسطینی» در گفت وگو با ایرنا، خاطرنشان کرد که بعداز تجاوز دشمن صهیونیستی به نوارغزه اواخر سال 2008 میلادی ، نشست بازسازی غزه در شرم الشیخ مصر برگزار شد اما در این زمینه موفق نبود و تنها تجربه ای شکست خورده دستاورد آن برای ملت فلسطین بود.
وی خاطرنشان کرد: نگران هستیم که این تجربه شکست خورده هم اکنون تکرار شود و اجلاس اخیر قاهره برای بازسازی نوارغزه به سرنوشت آن دچار شود.
برخی کشورها اخیرا برای بررسی راهکارهای بازسازی ویرانه های نوارغزه ناشی از جنگ 51 روزه دشمن صهیونیستی علیه این منطقه در قاهره پایتخت مصر تشکیل جلسه دادند و متعهد شدند در این زمینه 5 میلیارد و 400 میلیون دلار پرداخت کنند.
امجد اشوا خاطرنشان کرد: تجربه شکست خورده اجلاس شرم الشیخ نشان داد که مشکل اصلی درمسیر بازسازی غزه ، میزان کمک ها نیست زیرا در آن اجلاس هم بر پرداخت 4 میلیارد و 500 میلیون دلار تاکید شد.
این کارشناس فلسطینی با بیان اینکه مشکل اصلی ادامه محاصره ظالمانه 8 ساله نوارغزه و عدم تحرک برای لغو آن است، تصریح کرد: البته میان ارقامی که برخی کشورها متعهد می شوند برای بازسازی غزه پرداخت کنند با مبالغی که پرداخت می کنند، اختلاف زیادی وجود دارد.
وی تاکید کرد: امروز نیازمند دو اقدام جدی از سوی همه طرف ها هستیم، اول اینکه برای لغو محاصره تحمیلی غزه تلاش و دوم از اقدامات مختلف برای بازسازی غزه حمایت کنند.
مدیرمجموعه «سازمان های ملی فلسطینی» خاطرنشان کرد:هدف از بازسازی فقط نباید منازل باشد بلکه باید در کنار منازل ، تاسیسات، ادارات و بنگاه های اقتصادی هم بازسازی شوند.
امجد الشوا اظهارداشت: در تجاوز اخیر دشمن صهیونیستی همه زیرساخت های مهم غزه در بخش آب، فاضلاب و برق خسارت های سنگین دیده اند که باید بازسازی شوند.
وی تصریح کرد: هنوز ویرانی هایی از تجاوزهای قبلی دشمن صهیونیستی در نوار غزه باقیمانده اند که ضروری است در این مرحله بازسازی آنها شروع شود.
این کارشناس اقتصادی فلسطینی گفت: هدف دعوت از بخش های مختلف جامعه فلسطین بویژه خسارت دیدگان برای مشارکت درتدوین چشم انداز و طرح های بازسازی، ایجاد یک مشارکت مثبت به منظور نقش آفرینی در رقم زدن اینده ای روشن برای غزه است.
خاورم *387*632*1324
24/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]