واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مشاور عالی استاندار کرمانشاه: بخشداران خدمات دولت را بازگو کنند کرمانشاه -ایرنا - مشاور عالی استاندار کرمانشاه، خواستار اطلاع رسانی و بازگو کردن خدمات و اقدامات دولت دکتر روحانی در طول یکسال گذشته از سوی بخشداران شد.
![مشاور عالی استاندار کرمانشاه: بخشداران خدمات دولت را بازگو کنند](http://img7.irna.ir/1393/13930724/81350808/81350808-6016257.jpg)
به گزارش ایرنا، جعفر همتی روز چهارشنبه در همایش یک روزه بخشداران که در سرسرای جلسات استانداری برگزار شد، افزود: حدود یکسال است که از تشکیل دولت تدبیر و امید می گذرد اما آنچه رصد می کنیم هیچ مصاحبه یا برنامه ای از سوی بخشداران که در دفاع از این دولت باشد، صورت نگرفته است.
وی خاطرنشان ساخت: بخشداران به عنوان کارگزاران موظف هستند که سیاست های دولت و همچنین مشکلاتی را که بر سر راه این دولت وجود دارد برای مردم بازگو نمایند اما متاسفانه چنین روندی مشاهده نشده است.
وی تصریح کرد: این عدم تشریح دستاوردها و برنامه های به علت این است که یا می ترسیم یا اینکه می خواهیم این طرف و آن طرف را داشته باشیم یا اینکه می خواهیم که همه را داشته باشیم و این با سیاست های دولت منطبق نیست.
مشاور استاندار کرمانشاه یکی از برنامه های راهبردی و بسیار مهم دولت را طرح تحول نظام سلامت عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح از پرداخت هزینه بیماران در شهرهای زیر30 هزار نفر از 60 به پنج درصد کاهش یافته که این موضوع یک انقلاب در نظام سلامت مردم تلقی می شود اما متاسفانه روستاییان به درستی از جزییات آن مطلع نیستند.
همتی یکی دیگر از برنامه های مهم دولت دکتر روحانی را تلاش برای کاهش نرخ تورم از 35 درصد به 20 درصد عنوان کرد و گفت: این موضوع نیز مسئله بسیار مهمی است که هیچ گونه اطلاع رسانی از سوی بخشداران در این زمینه مشاهده نشده است.
وی گفت: این دولت موفق شده که کشور را از حالت رکود خارج سازد لذا بخشداران موظف به بازگو کردن این دستاوردها و خدمات ارزشمند به مردم هستند.
همتی با بیان اینکه اقدامات و عملکرد بخشداران از سوی مجموعه استانداری رصد و پیگیری می شود، خاطرنشان ساخت: دفاع از این دولت توسط بخشداران کجاست؟ دولتی که با رای بالا مردم ایجاد شده و همچنین از حمایت مقام معظم رهبری برخوردار است باید دستاوردهای آن را بازگو نماییم.
وی تصریح کرد: بخشداران باید در قالب یک همایش مردم بخش های خود را از اقدامات انجام شده مطلع و همچنین فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دفاع از این دولت را مطرح کنند.
وی گفت: باید دولت گذشته را به یاد بیاوریم که چه اتفاقاتی در آن رخ می داد لذا وظیفه داریم که سیاست های این دولت را برای مردم تبیین و تشریح کنیم تا یک نشاط و پایداری در بخش ها و روستاها ایجاد شود و مردم در جریان اقدامات انجام شده قرار گیرند.
مشاور عالی استاندار با اشاره به صحبت بعضی از افراد مبنی بر اینکه دلواپس و نگران هستند، اظهار داشت: این افراد برخلاف حمایت مقام معظم رهبری از این دولت دلواپس هستند در حالیکه ما دلواپس این افراد دلواپس هستیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای طرح بیمه تامین اجتماعی برای روستاییان وعشایر در استان اشاره کرد و گفت: شهرستان های قصرشیرین، دالاهو و گیلانغرب در زمینه توسعه و گسترش بیمه تامین اجتماعی در روستاها تلاش های خوبی داشتند که جای تقدیر دارد و دیگر شهرستان ها نیز باید تلاش و عملکرد خود را در این زمینه افزایش دهند.
همتی همچنین از بخشداران خواست که بصورت دقیق طرح جامع خدمات رسانی به ایثارگران را مورد مطالعه قرار دهند.
وی ادامه داد: بخشداران با مطالعه دقیق این طرح در جریان جزییات نحوه خدمت رسانی به ایثارگران قرار می گیرند و همین موضوع باعث می شود که ضمن ارائه خدمات بیشتر به این عزیزان، ایثارگری از نقاط دور استان مجبور نباشد که برای پیگیری امور خود به مرکز استان مراجعه کند.
مشاور عالی استاندار گفت: باید در عمل به فکر رفع مشکلات ایثارگران باشیم زیرا این عزیزان حق بزرگی بر گردن همه ما دارند.
وی از بخشداران خواست که به صورت مستمر برنامه های دیدار با خانواده شهیدان و ایثارگران را در برنامه کاری خود لحاظ نمایند.
همتی با اشاره به برنامه هفتگی رییس جمهوری در دیدار با خانواده شهیدان و ایثارگران گفت: ایشان با وجود این همه مشغله کاری برنامه دیدار با این عزیزان را در دستور کار خود دارد بنابراین کار ما که بیشتر از رییس جمهوری نیست که آن را در برنامه های خود لحاظ نکنیم.
وی به مشکلات جانبازان اشاره کرد و گفت: بعضی از جانبازان قطع نخاعی حدود 30 سال است که روی ویلچرهستند لذا هرگونه دیدار مسوولی با چنین شخصی تجدید روحیه و بیان مشکلات از سوی وی می گردد بنابراین همه وظیفه داریم که به خانواده شهیدان و ایثارگران که عزت امروز کشور را مرهون آنان می باشیم، احترام بگذاریم.
567
24/07/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]