تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر که خشنودی خدا را بطلبد هر چند به قیمت خشم مردم، خداوند او را از مردم بی نیاز م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868963221




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چند سال طول می کشد خانواده ایرانی صاحبخانه شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: چند سال طول می کشد خانواده ایرانی صاحبخانه شود؟


سالهای ۱۳۸۹ تا ۱۳۹۱ بیشترین دوره انتظار برای صاحبخانه شدن خانوارهای ایرانی بود. در سال ۱۳۸۹، هر خانوار ایرانی با ذخیره یک سوم درآمد خود برای خانه دار شدن، باید ۳۵ سال انتظار بکشد. این مدت در سال ۹۰ به ۳۳ سال و در۱۳۹۱ به ۳۶ سال رسید. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبراز مهر، خانوارهای ایرانی بر اساس آمار عملکردی وزارت راه و شهرسازی در سال 1391 اگر تمام درآمد سالانه خود را ذخیره کنند ظرف 12 سال خانه‌دار خواهند شد و با ذخیره یک سوم حقوق خود باید برای خانه‌ دار شدن 36 سال انتظار بکشند. بنا براعلام وزارت راه و شهرسازی سال‌های 1389 تا 1391 بیشترین طول دوره انتظار برای مسکن دار شدن خانوارهای ایرانی بود به طوری که در سال 1389، هر خانوار ایرانی با ذخیره یک سوم درآمد خود برای خانه دار شدن باید 35 سال انتظار بکشد و این میزان در سال 90 با افزایش درآمد به 33 سال و در سال 1391 با افزایش قیمت مسکن به 36 سال رسید.
شاخص دسترسی به مسکن شهری برای یک واحد نمونه 100 متر مربعی (ذخیره همه حقوق سالانه خانوار) در سال 1376، 5 بود که این شاخص در سال 1383 به 5 و در سال 76 به 6 رسید.

همچنین این شاخص که بر اساس درآمد خانوار و قیمت مسکن در هر سال بنابر گزارش‌های هزینه- درآمد مرکز آمار ایران و گزارش‌های آماری دفتر برنامه‌ریزی، تجهیز منابع و اقتصاد مسکن تهیه شده است نشان می‌دهد که شاخص دسترسی (ذخیره همه حقوق سالانه خانوار) در سال 1371، 6 بود که در سال 1376 به عدد 5 رسید.

به عبارت دیگر در سال 1371 هر خانوار ایرانی با محاسبه قیمت یک واحد نمونه 100 متر مربعی شامل 21700 هزار ریال و درآمد 3541 هزار ریال دوره انتظار(ذخیره یک سوم درآمد سالانه خانوار) 18 سال بود که در سال 1376 با افزایش درآمد به 12116 هزار ریال و قیمت مسکن 59700 هزار ریال طول دوره انتظار به 15 سال رسید.

همچنین در سال 1384 هر خانوار ایرانی با محاسبه قیمت یک واحد نمونه 100 متر مربعی شامل 53.679 هزار ریال و درآمد 303.300 هزار ریال طول دوره انتظار (ذخیره یک سوم درآمد سالانه خانوار) 17 سال بوده است که در سال 1391 با افزایش درآمد با برآورد 158.967 هزار ریال و قیمت مسکن 1.920.000 هزار ریال طول دوره انتظار به 36 سال رسید.

بنابر این گزارش در سال 1388 هر خانوار ایرانی با محاسبه قیمت هر واحد مسکونی شامل 732.500 هزار ریال و درآمد 93.603 هزار ریال طول دوره انتظار 17 سال بود که در سال 1391 با افزایش درآمد با برآورد 158.967 هزار ریال و قیمت یک واحد مسکن 1.920.000 هزار ریال طول دوره انتظار به 36 سال رسید.

بر اساس آمار عملکردی سال 1392 وزارت راه  و شهرسازی، کمترین دوره انتظار برای مسکن دار شدن  در20 سال اخیر از سال 1371 تا 1391 مربوط به سال 1379 بود که به 12 سال  و در این سال شاخص دسترسی به مسکن به عدد چهار رسیده است.

«شاخص دسترسی» به مسکن از نسبت متوسط قیمت مسکن به متوسط درآمد سالانه خانوار به دست می‌آید و  اگر یک خانوار در شرایطی همه درآمد خود را به طور کامل پس انداز کند در سال 1391 می تواند، در مدت  12 سال خانه‌ دار شود، اما در یک شرایط طبیعی (با توجه به مخارجی که دارد) اگر یک سوم درآمد خود را ذخیره کند، برای خرید یک خانه باید 36 سال انتظار بکشد که عدد 36 به «طول دوره انتظار» تعبیر می‌شود.


چهار شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن