تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نماز قلعه و دژ محکمی است که نمازگزار را از حملات شیطان نگاه می دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860480384




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش اخوت و همدلی مردم و پلیس زمینه ساز برقراری امنیت پایدار است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: افزایش اخوت و همدلی مردم و پلیس زمینه ساز برقراری امنیت پایدار است زاهدان - ایرنا - فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: هر چه اخوت و همدلی بین پلیس و مردم بیشتر شود، زمینه مناسب برای ایجاد و برقراری امنیت پایدار در جامعه فراهم خواهد شد.


به گزارش ایرنا، سردار "حسین رحیمی" عصر چهارشنبه در مراسم اختتامیه هفته ناجا و تقدیر از فعالان این هفته در ستاد فرماندهی انتظامی سیستان و بلوچستان، افزود: پلیس همواره تلاش می کند خود را به عنوان نهادی اجتماعی معرفی کند اما بسیاری از افراد مساله دار و مخل امنیت جامعه این را بر نمی تابند و سعی دارند تلقین کنند که پلیس در مقابل مردم است.
وی اظهار کرد: خدمتگزاری به مردم افتخار پلیس است و در همین راستا ماموران انتظامی برای تامین امنیت و آرامش جامعه همواره آماده جانفشانی هستند.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اخیر ناجا در استان، گفت: هفته نیروی انتظامی با تمام ویژگی ها و برنامه ها در سراسر کشور برگزار شد و در این هفته فرصتی پیش آمد تا پلیس ارتباط خود را با مردم جامعه نزدیکتر کند.
وی افزود: نیروی انتظامی با شعار "پلیس، تلاش جهادی، اقتدار و کارآمدی" سال جدید خود را آغاز کرد و در طول یک سال آینده با همین شعار در خدمت مردم و نظام اسلامی خواهد بود.
سردار رحیمی اظهار داشت: نیروی انتظامی مجموعه ای است که باید در طول شبانه روز صدها و هزاران ماموریت را انجام دهد و همانگونه که نظم و امنیت تعطیلی ندارد ماموریت های ناجا نیز هیچگاه تعطیلی ندارد.
وی با تقدیر از رسانه های ارتباط جمعی و برخی دستگاههای اجرایی و نهادها که در برگزاری ویژه برنامه های هفته نیروی انتظامی با فرماندهی انتظامی استان همکاری کردند، گفت: خبرنگاران یاوران و همسنگران پلیس هستند و همواره بازوی قویی برای ماموران انتظامی محسوب می شوند.
وی بیان کرد: آموزش همگانی، ایجاد ارتباط نزدیک با مردم و تعامل دو سویه پلیس و مردم از برنامه های اصلی نیروی انتظامی است.
معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان و رییس ستاد گرامیداشت هفته ناجا در استان نیز در این مراسم گفت: به منظور برگزاری هرچه بهتر هفته ناجا در استان 108 ویژه برنامه اصلی تدارک شده بود که به یاری خدا و همکاری خوب نیروهای انتظامی و دستگاههای مختلف اجرایی به خوبی در طول این هفته اجرا شد.
سرهنگ احمد طاهری افزود: هشت کمیته برای اجرای برنامه های این هفته فعال شده بود و در مجموع 635 برنامه در مدارس، 470 جلسه و سخنرانی در مساجد و برپایی 143 نمایشگاه در حاشیه این برنامه ها در سراسر استان به اجرا در آمد.
در این مراسم از فعالان هفته ناجا از جمله مرزبانی، معاونت نیروی انسانی انتظامی، پلیس راهور، پلیس اطلاعات و امنیت، یگان ویژه، آموزش و پرورش، بنیاد شهید، صدا و سیما و خبرگزاریها و نشریات استان تجلیل شد.
653/ 1625


23/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن