محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842707158
هجمههاي حقوق بشري جنگ رواني سخيف و مفتضحانه کشورهاي غربي است
واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ مهر ۱۳۹۳ (۱۷:۵۸ب.ظ)
رئيس قوه قضاييه: هجمههاي حقوق بشري جنگ رواني سخيف و مفتضحانه کشورهاي غربي است رئيس قوه قضاييه هجمههاي حقوق بشري عليه جمهوري اسلامي را «جنگي رواني» دانست که به نحو «سخيف و مفتضحانه» از سوي کشورهاي غربي به راه افتاده است و هرروز بيش ازگذشته «غير مستند» بودن آن آشکار ميشود.
به گزارش خبرگزاري موج، در جلسه امروز مسئولان عالي قضايي، افزايش ميزان «دروغ پردازي» در هجمههاي حقوق بشري عليه جمهوري اسلامي را «عجيب» توصيف کرد و گفت: غربيها اين روزها با به کارگيري همه ابزارها و رسانههايي که در اختيار دارند احکام صادره در دستگاه قضايي، همچنين تعاملات سياسي و اجتماعي مردم و نظام را مورد هجمه قرار ميدهند، اما آن قدر دروغهاي بزرگ در اين هجمهها وجود دارد که هر کسي آنها را بشنود، متوجه ميشود يک جنگ رواني سخيف و خالي از استناد برپا کردهاند.
رئيس دستگاه قضا با اشاره به نحوه اطلاع رساني يک شبکه تلويزيوني وابسته به آمريکا درباره نحوه صدور حکم اعدام يک نفر در کشور اظهار کرد: در آن برنامه مجري و يک به اصطلاح حقوقدان که از عناصر ضد انقلاب و وابسته بوده و ازابتداي انقلاب اسلامي هم به مسير ديگري رفته است، مدعي شدهاند که دليل اعدام، عقيده شخص محکوم بوده و اين حکم برخلاف نظر ديوان عالي و با دستور شخص رئيس قوه قضاييه صادر شده است که اين يک دروغ مسلم است.
آيت الله آملي لاريجاني افزود: اگر معاندان ومخالفان جمهوري اسلامي کوچکترين اطلاعي ازقوانين موضوعه در جمهوري اسلامي داشته باشند ميدانند که رئيس قوه قضاييه هرگز رأي ماهوي صادر نميکند و مراحل تحقيقات، رسيدگي و صدور حکم و قطعيت آن در قوانين مصرح تعريف قانوني خود را دارد.
رئيس قوه قضاييه تصريح کرد: کساني که ميخواهند عليه جمهوري اسلامي دروغپردازي کنند لااقل چيزي بگويند که قابل باور باشد، مگر رئيس قوه قضاييه دادگاه و محکمه دارد که رأي صادر کند؟ صدور آراي قضايي جزو وظايف محاکم است؛ البته دروغ پردازان سالهاست که ميخواهند القا کنند در قوه قضاييه قانون حاکم نيست و يک شخص است که رأي صادر ميکند که اين دروغ محض توهين به قضات شريف دادگستري و همان جنگ رواني براي تخريب نظام قضايي ايران است.
آيت الله آملي لاريجاني با تأکيد بر اينکه با وجود انواع محاکم در نظام قضايي کشور، صدور رأي ماهوي از سوي رئيس قوه قضاييه معنا ندارد، تأکيد کرد حتي در متن ماده 18 قانون اصلاح قانون تشکيل دادگاههاي عمومي و انقلاب آمده است که اگر رئيس قوه قضاييه رأيي را خلاف بيّن شرع تشخيص داد، اين از طرق اعاده دادرسي است و معناي اعاده دادرسي روشن است.
رئيس دستگاه قضايي ادعاي رسانههاي غربي درباره پرونده اعدام اخير مبني بر اجراي حکم با وجود نقض حکم در ديوانعالي را جنگ رواني عليه نظام جمهوري اسلامي دانست که بسيار ناشيانه و مفتضحانه تنظيم شده است و گفت: اعاده دادرسي در ديوان عالي كشور و يا تجديدنظر نسبت به آراي محاكم كيفري استان نيز داراي روندي طبيعي است؛ موارد بسياري وجود دارد که يک شعبه ديوان رأيي را نقض ميکند و به مرجع صدور رأي بدوي ارجاع ميدهد اما در دادگاه بدوي بر آن اصرار ميشود و دوباره به ديوان باز ميگردد.
آيت الله آملي لاريجاني اکثر هجمههاي حقوق بشري عليه جمهوري اسلامي را بيان «ادعاهاي غير مستند» ارزيابي کرد و افزود: در برخي موارد نيز که مستنداتي وجود دارد، به اختلاف مبنايي ما با غربيها باز ميگردد. به عنوان نمونه در گزارش دبيرکل سازمان ملل پذيرفته شده است که حق قصاص در قوانين ايران از حقوق اولياء دم است اما خواستار توقف صدور احکام قصاص از ناحيه دولت يا حكومت شدهاند که به آنها بايد گفت اين موضوع چه ربطي به شما دارد؟ حتي بر اساس اسناد بينالمللي حقوق بشري، قوانين داخلي، به جز چند مورد استثنايي، بايد از سوي مراجع بينالمللي محترم شمرده شود و اين در حالي است که 98 درصد مردم ايران به قانون اساسي جمهوري اسلامي رأي دادند و اين قانون به صراحت اجراي احکام اسلامي را خواستار شده است.
آيت ا... آملي لاريجاني با تأکيد بر اينکه هجمههاي حقوق بشري، دستگاه قضايي را از عمل به قانون باز نخواهد داشت اظهار کرد: هر چه هجمهها و دروغپردازيها بيشتر شود افکار عمومي نيز بيش از پيش بي اعتباري اين ادعاها را در مييابند و همچنين قضات متعهد و قاطع ما را در مسير اجراي عدالت مصممتر ميکند.
رئيس دستگاه قضا در بخش ديگري از سخنانش هفته نيروي انتظامي را گرامي داشت و از همکاري ضابطان قضايي با دستگاه قضايي تشکر کرد و همچنين شهادت تعدادي از کارکنان نيروهاي انتظامي را در سانحه اخير سقوط هواپيما تسليت گفت.
رئيس دستگاه قضا در ابتداي جلسه امروز مسئولان عالي قضايي با تبريک و تهنيت عيد غدير خم يادآور شد که حادثه غدير خم در ميان عامه و خاصه (سني و شيعه) به صورت متواتر نقل شده است به طوري که کسي در تواتر روايت غدير ترديد ندارد، هر چند در معناي برخي از الفاظ و تفسير آنها اختلاف نظرهايي وجود دارد.
آيت الله آملي لاريجاني با بيان اينکه اهل سنت از هفتاد طريق يا بيشتر روايت غدير را نقل کردهاند، گفت: آنقدر مسئله غديرخم مورد قبول اهل علم در ميان خاصه و عامه بوده است كه حتي علاوه بر کتابهاي قديمي تفسيري وکلامي، در کتابهاي لغوي نيز اين روايت مورد استناد قرار گرفته است يعني اين قدر مشهور بود که گاهي در كتب لغت در معناي ولي و مولي به حادثه غديرخم و اين لفظ اشاره کردهاند.
آيت الله آملي لاريجاني در ادامه مضمون روايت غدير را مورد توجه قرار داد و گفت: پيامبر (ص) فرمودند: «من کنت مولاه فهذا عليٌ مولاه» که معناي آن خصوصاً به لحاظ بستري که اين لفظ القا شده، روشن است. اين حرف درستي است که مولا در عربي معاني بسيارمتعددي دارد ولي خيلي اشتباه است که ما هر روايت وارده را به صرف تعدد معاني که در لغت آمده بخواهيم معنا کنيم زيرا در معناي کلام، قرائن حالي و مقالي دخيل هستند. اينکه پيامبر(ص) در ابتداي برخي روايت غدير از حجه الوداع تعبير فرمودند به «کانّي دعيت فاجبت: گويي دعوت شدم به عالم ديگري و اجابت کردم.» به نحوي ارتحال خودشان را از اين عالم، حکايت ميکنند. همچنين اينكه ايشان همه حجاج را برگردانند، در يک صحراي سوزان جمع کنند و فقط بخواهند بگويند که هر کس مرا دوست دارد علي را دوست داشته باشد. معلوم است که مسئله بسيار مهمتري مطرح است.
رئيس قوه قضاييه با استناد به آيه شريفه «يَا أَيُّهَا الرَّسُولُ بَلِّغْ مَا أُنْزِلَ إِلَيْكَ مِنْ رَبِّكَ وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ وَاللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاس» گفت: عبارت «وَإِنْ لَمْ تَفْعَلْ فَمَا بَلَّغْتَ رِسَالَتَهُ» نيز شاهدي بر اهميت جريان نصب وليّ و خليفه است چرا که ميفرمايد اگر اين کار را انجام ندهي اگر آن مطلبي که بايد ابلاغ کني، ابلاغ نکني اصلاً رسالتت را انجام ندادهاي؛ آيا ميشود اين تعبير فقط براي دوست داشتن باشد؟ يا اينکه از عبارت «وَاللَّهُ يَعْصِمُكَ مِنَ النَّاس» معلوم است چيزي بوده که کساني از ابرازش ناراحت ميشدند ممکن بود جرياني راه بيندازند که پيامبر(ص) شايد خائف بود از اينکه مسئلهاي براي امت اسلامي پيش بيايد.
آيت الله آملي لاريجاني با تأکيد بر اينکه ولايت باطني ائمه عليهم السلام، امري جعلي و قراردادي نيست، بلکه واقعيتي تکويني است اظهار کرد: در غدير خم هم نوعي اِخبار به ولايت باطني است و هم تشريع امامت و ولايت که آثار خاصه خودش را در زندگي مومنان و مسملين دارد.
رئيس دستگاه قضا با بيان اينکه ولايت تشريعي امام و نصب خليفه براي تمشيت امور زندگي مسلمانان و مومنين است افزود: همان طور که اخيراً هم مقام معظم رهبري به آن تاکيد کردهاند و شايد گاهي مغفول افتاده، اين است که اين بيان، استدلال محکمي عليه کساني است که ميگويند اسلام و يا همه اديان با بعد فردي انسان کار دارند و امور زندگي اجتماعي و ابعاد سياسي و اقتصادي آن بايد با عقل خودکار عقلاً بگذرد بنابراين آنچه مربوط به بيع و نکاح و طلاق و غيره است، جزو دين نيست، نفس نصب حضرت اميرالمومنين(ع) به عنوان خليفه بعد از پيامبر (ص) و امام که رهبري يک امت را بر عهده دارد از بهترين ادله براي بطلان تفکر سکولاري در بحثهاي روشنفکري است. آيا اگر واقعاً ماهيت اسلام في حد ذاته امور اجتماعي و سياسي و اقتصادي و غير آن را اقتضا نميکرد، معقول بود که پيامبر(ص) با چنين تاکيدي همه را در آن صحراي سوزان جمع کنند و چيزي را بفرمايند که لازمه اسلام نيست؟ چه آنكه نصب امام و وليّ براي حكومت است و تبليغ دين و بيان شريعت. بنابراين حادثه غدير يکي از ادله روشن بر اين واقعيت است که امامت امت و حکومت هم واقعاً جزو اسلام و از متممات رسالت پيامبر (ص) است.
آيت الله آملي لاريجاني در تبيين بعد معنوي امامت تصريح کرد: آيات قرآني و همين طور روايات در نشان دادن مقامات اوليا الهي و ائمه اطهار براي شناختن انسان و مقامات انسان بهترين سند هستند. آن امانتي که خداوند در آيه «انَّا عَرَضْنَا الْأَمَانَةَ عَلَى السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَالْجِبَالِ فَأَبَيْنَ أَن يَحْمِلْنَهَا » مطرح کرده است، امانت ولايت بودکه انسان کامل آن را حمل ميکند. ما به همه برادران خود در عالم اسلام عرض ميکنيم که نعمت ولايت يک نعمت الهي است که بايد آن را پاس بداريم.
رئيس قوه قضاييه با بيان اينکه نورانيت اهل بيت (ع) نورانيتي تکويني و واقعي است که شعاع نور آنها در قلوب مومنين اظهر من الشمس است، افزود: حيف است که به دست خودمان، خود را از اين انوار الهي محروم کنيم. ما اميدواريم که همه مومنين و همه مسلمين از مواهب اين نعمت الهي بهرهمند باشند و خودشان را محروم نکنند. ما انسانها در بستر مسير بيپاياني قرار داريم و بايد شاکله عالم را که بر اساس آن حق متعال اصل و محور است و بقيه همه به او قائمند، بپذيريم. همچنين بايد بپذيريم که انوار الهي بدون واسطه به دست ما نميرسد و بر حسب روايات، ائمه اطهار(ع) انوار واسطه هستند. ساحت حق ساحتي نيست که هر کسي بدون واسطه به آن ورود پيدا کند، بلکه بايد از طرقش وارد شد که آن طرق، طرق اهل بيت (ع) است.
درجلسه امروز مسئولان عالي قضايي رئيس سازمان بازرسي کل کشور گزارشي از فعاليتهاي صورت گرفته در اين سازمان را ارائه کرد. همچنين چگونگي تدوين برنامه قضايي در لايحه برنامه ششم توسعه کشور و نيز لايحه وکالت مورد بحث و بررسي قرار گرفت و معاون فرهنگي قوه قضاييه نيز گزارشي از همايش روساي کل دادگستري در مشهد را ارائه کرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]
صفحات پیشنهادی
آیتالله لاریجانی: هجمههای حقوق بشری جنگ روانی سخیف و مفتضحانه کشورهای غربی است
آیتالله لاریجانی هجمههای حقوق بشری جنگ روانی سخیف و مفتضحانه کشورهای غربی است رئیس قوه قضاییه هجمههای حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی را جنگی روانی دانست که به نحو سخیف و مفتضحانه از سوی کشورهای غربی به راه افتاده است و هرروز بیش ازگذشته غیر مستند بودن آن آشکار میشود بهآیتالله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی: هجمههای حقوق بشری جنگ روانی سخیف و مفتضحانه کشورهای غربی ا
آیتالله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی هجمههای حقوق بشری جنگ روانی سخیف و مفتضحانه کشورهای غربی استرئیس قوه قضاییه هجمههای حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی را جنگی روانی دانست که به نحو سخیف و مفتضحانه از سوی کشورهای غربی به راه افتاده است و هرروز بیش ازگذشته غیر مستند بهجمههای حقوق بشری جنگ روانی سخیف و مفتضحانه کشورهای غربی است
هجمههای حقوق بشری جنگ روانی سخیف و مفتضحانه کشورهای غربی است رئیس قوه قضائیه هجمههای حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی را جنگی روانی دانست که به نحو سخیف و مفتضحانه از سوی کشورهای غربی به راه افتاده است و هر روز بیش از گذشته غیر مستند بودن آن آشکار میشود جوان آنلاين آیتاللهجمه های حقوق بشری جنگ روانی سخیف و مفتضحانه کشورهای غربی است
ضمن تسلیت شهادت برخی از پرسنل ناجا هجمه های حقوق بشری جنگ روانی سخیف و مفتضحانه کشورهای غربی است تهران- ایرنا- رئیس قوه قضاییه هجمه های حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی را جنگی روانی دانست که به نحو سخیف و مفتضحانه از سوی کشورهای غربی به راه افتاده است و هر روز بیش از گذشته غیر مستندفارس گزارش می دهد: جنگ روانی رسانه های غربی در خصوص کاهش قیمت نفت ایران/ تشدید تلاشها برای ورود ایران به جنگ
فارس گزارش می دهد جنگ روانی رسانه های غربی در خصوص کاهش قیمت نفت ایران تشدید تلاشها برای ورود ایران به جنگ قیمتیرسانه های غربی از جمله بلومبرگ و رویترز در تلاشی آشکار به منظور وارد ساختن ایران در جنگ قیمتی نفت از قول منابع آگاه مدعی ارائه تخفیفهای بیسابقه از سوی ایران برای فبازگشت جنگجویان غربی از خاورمیانه به کشورهایشان باعث نگرانی شده است
لس آنجلس تایمز بازگشت جنگجویان غربی از خاورمیانه به کشورهایشان باعث نگرانی شده است روزنامه لس آنجلس تایمز نوشت با افزایش مهاجرت مردان و زنان جوان به منظور پیوستن به جنگجویان در سوریه و عراق نگرانی ها هم در میان سرویس های امنیتی سراسر جهان افزایش یافته است مبنی بر این که این افرواکنش رئیس قضا به هجمههای حقوق بشری |اخبار ایران و جهان
واکنش رئیس قضا به هجمههای حقوق بشری رئیس قوه قضاییه هجمه های حقوق بشری علیه جمهوری اسلامی را جنگی روانی دانست که به نحو سخیف و مفتضحانه از سوی کشورهای غربی به راه افتاده است و هر روز بیش از گذشته غیر مستند بودن آن آشکار می شود کد خبر ۴۴۲۲۸۱ تاریخ انتشار ۲۳ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶کشورهای مستقل با برخورد دوگانه غربیها نسبت به حقوق بشر مقابله کنند
جهانگیری در دیدار معاون اول نخست وزیر ویتنام کشورهای مستقل با برخورد دوگانه غربیها نسبت به حقوق بشر مقابله کنند تهران- ایرنا- معاون اول رییس جمهور با اشاره به استفاده ابزاری غرب از موضوع حقوق بشر در مجامع بین المللی بر لزوم مقابله کشورهای مستقل جهان با برخورد دوگانه غربیها با ا-
سیاسی
پربازدیدترینها