تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بر خداوند است كه هيچ گرفتارى به زيارت من نيايد مگر آن كه او را شادمان بازگردانم و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799476525




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشاورزان می توانند بحران غذا، آب و محیط زیست را مدیریت و رفع کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کشاورزان می توانند بحران غذا، آب و محیط زیست را مدیریت و رفع کنند تهران بزرگ - ایرنا - مدیر پژوهش صنعتی وزارت جهاد کشاورزی گفت: کشاورزان با تکیه بر فعالیت های خانوادگی قادرند بحران غذا، آب و محیط زیست که جهان را مورد تهدید قرار داده، مدیریت و رفع کنند.


به گزارش ایرنا، "جان علی بهزاد نسب" روز چهارشنبه در همایش روز روستا که در روستای باغخواص از توابع شهرستان ورامین برگزار شد، اظهار داشت: دنیای امروز با سه بحران جدی غذا و تأمین نیاز انسان ها، بحران آب که ارتباط مستقیم با غذا دارد و بحران محیط زیست مواجه و روبرو است.
وی افزود: یکی از واقعیت هایی که در جهان و به ویژه در ایران اسلامی می باید به آن توجه کرد این امر است که کشاورزان و خانواده هایی که به صورت جمعی به کشاورزی مشغولند، می توانند این بحران ها را مدیریت و برطرف کنند.
وی گفت: هم اکنون 70 درصد از کشاورزان جهان به صورت خانوادگی مشغول به فعالیت هستند که این رقم در ایران به 80 درصد می رسد و این افراد می توانند با تأمین غذای مورد نیاز مردم و ایجاد امنیت غذایی، مهمترین گام را در توسعه ملی بردارند.
وی اظهار داشت: روز روستا، زمانی است که صدای رسای توسعه روستایی به گوش تمامی مسوولین برسد تا در سایه توسعه پایدار روستا، شهرها نیز از توسعه ای شگرف برخوردار شوند .
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائلی که در توسعه روستاها می باید مورد توجه مسوولان قرار گیرد و ریاست جمهوری نیز به آن تأکید دارند این امر است که قرار نیست با توسعه این مناطق، روستاها به شهر تبدیل شوند بلکه در توسعه می باید هویت روستایی در ابعاد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی حفظ شود.
بهزاد نسب گفت: روستاییان سرمایه های فرهنگی و اجتماعی و مبنای توسعه هر جامعه محسوب می شوند.
وی با اشاره به اقتصاد مبتنی بر کشاورزی روستاییان، گفت: اقتصاد روستاییان با تولید محصولات کشاورزی گره خورده که این امر می باید با اتکا به منابع پایه خدادادی، دانش و اندوخته های تجربی و نیز بهره گیری از امکانات و فناوری های روز از کارآمدی و توسعه بیشتر برخوردار شود.
مدیر پژوهش صنعتی وزارت جهاد کشاورزی بیان داشت: البته باید به این نکته توجه داشت که اگر در توسعه
اقتصادی روستاها تنها به بخش کشاورزی توجه داشت، از سایر حلقه های اقتصادی روستاییان غافل می شویم و این امر می تواند مشکلات عدیده ای را برای روستاییان به همراه داشته باشد .
وی تصریح کرد: توجه به بخش گردشگری روستاها، توسعه صنایع تبدیلی و توجه به صنایع دستی روستاییان نیز می تواند رونق بیشتری به روستاهای کشور بدهد.
وی به بحران کمبود آب در جهان اشاره کرد و افزود: کمبود و بحران آب تنها به ایران مختص نمی شود بلکه تغییرات آب و هوایی رخ داده در جهان باعث بروز این مشکل شده و ایران که در منطقه خشک و نیمه خشک قرار دارد در معرض تأثیرات این کم آبی قرار گرفته است.
وی گفت: برای عبور از بحران کمبود آب باید از سه مؤلفه آموزه های دینی، دانش بومی و بهره گیری از فناوری های نوین بهترین استفاده را برد.
بهزاد نسب گفت: سابقه تاریخی ایران در استفاده از دانش بومی بهره گیری از آب را می توان در ایجاد شبکه های قنات جویا شد، آنجا که کشاورزان برای بهره گیری از سفره های زیر زمینی و کاهش میزان هدر رفت آب از شبکه ای نوین استفاده کرده و از حداقل آب موجود بیشترین بهره را می بردند.
وی افزود: امروز دولت تدبیر و امید تلاش دارد تا با ارائه کمک های بلاعوض به کشاورزان، آنان را به استفاده از فناوری های نوین ترغیب و تشویق نماید تا کشاورزان با بهره گیری از سیستم های نوین آبیاری، مصرف آب را مدیریت کرده و باعث ارتقای سطح بهره وری از آب موجود شوند.
تهرام/7254/ 699/ 1625


23/07/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن