تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خوشبخت كسى است كه سراى باقى را كه نعمتش پايدار است بر سراى فانى كه عذابش بى‏پاي...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869135322




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مديريت کارآمد اقتصاد، تحريم ها را ناکارآمد کرد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۳ مهر ۱۳۹۳ (۱۵:۵۰ب.ظ)
وزير اقتصاد در مصاحبه با شبکه سي سي تي وي چين مطرح کرد؛ مديريت کارآمد اقتصاد، تحريم ها را ناکارآمد کرد شبکه سي سي تي وي چين در حاشيه اجلاس پاييزه بانک جهاني و صندوق بين المللي پول در گفت و گويي با علي طيب نيا، وزير امور اقتصادي و دارايي کشورمان به بررسي وضعيت اقتصاد ايران، تحولات بين المللي و روابط في ما بين ايران و چين پرداخت.
به گزارش خبرگزاري موج، طيب نيا در اين نشست و در پاسخ به پرسش خبرنگار شبکه چيني در آمريکا درباره تحولات اخير اقتصاد ايران و بويژه کاهش تورم 40 درصدي به حدود 20 درصد، سياست هاي دولت تدبير و اميد را براي مقابله با چالش هاي اقتصادي کشور تشريح کرد.
طيب نيا گفت: وقتي دولت جديد در سال گذشته روي کار آمد به دليل مشکلات ساختاري اقتصادي و تصميمات نامناسب، نرخ تورم 40 درصد و همراه با رکود بود. ابتدا دلايل بروز تورم و رکود شديد تحليل و منشا آن مشخص شد.
وي افزود: با وجود تحريم ها و در سايه تصميمات مناسب اتخاذ شده و بويژه انضباط پولي و مالي دولت، تورم تحت کنترل در آمد و با اتخاذ سياست بهبود محيط کسب و کار، تقويت بخش خصوصي، کاهش هزينه هاي دولت، افزايش درامدهاي غير نفتي و تلاش براي رفع مشکل نقدينگي بنگاه هاي خصوصي، نرخ رشد در فصل اول سال جاري به 4.6 درصد رسيده است
طيب نيا در ارتباط با نسبت کاهش تحريم ها و موفقيت بدست آمده نيز به آثار منفي تحريم ها بر اقشار کم درآمد جامعه اشاره کرد و افزود: تأثير لغو موقت برخي تحريمها آنقدر قابل ملاحظه نبوده است.
وي در ادامه گفت: رمز موفقيت ما در مقابله با تحريم هاي ظالمانه غرب، اعمال مديريت کارآمد اقتصاد است که تجربه يکسال گذشته نشان داد غرب نمي تواند نيات سياسي خود را از طريق تحريم اقتصادي بر کشور تحميل کند.
وزير امور اقتصادي و دارايي در پاسخ به پرسش ناتان کينگ، خبرنگار شبکه چيني سي سي تي وي افزود: براي کاهش تأثير تحريم ها بر اقشار آسيب پذير، دولت سياست ها و تصميمات جدي اتخاذ کرد و تلاش شد با اجراء طرح هاي عمده، امنيت غذايي و سلامت و بهداشت جامعه ارتقاء يابد.
وزير اقتصاد کشورمان در پاسخ به پرسشي در خصوص نقش رفع تحريم ها بر اقتصاد کشور تأکيد کرد، برنامه دولت اين است که اشتباهات گذشته تکرار نشود و درآمدهاي نفتي براي بودجه دولت و هزينه هاي جاري هزينه نشود. وي افزود: تصميم داريم که با اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي ابلاغ شده توسط رهبر معظم انقلاب، وابستگي اقتصاد کشور به درآمد نفت و آسيب پذيري درمقابل تنش ها و شوک خارجي براي هميشه ريشه کن کنيم.
وزير امور اقتصادي و دارايي در پاسخ به اينکه چه صنايعي در ايران در شرايط رفع تحريم موجب جذب سرمايه گذاري خارجي خواهد شد نيز گفت: اقتصاد ايران مزيت هاي بسياري براي جذب سرمايه گذاري خارجي دارد.
وي افزود: اکنون شاهد علاقه مندي سرمايه گذاران خارجي از کشورهاي مختلف براي ورود به اقتصاد ايران هستيم و در اين حوزه، صنايع مرتبط با نفت و گاز با هدف صادرات محصولات گازي، نفتي و پتروشيمي بجاي مواد خام در اولويت خواهند بود.
وزير امور اقتصادي و دارايي در ارتباط با نقش داعش و تروريسم در بي ثباتي اقتصاد اعلام کرد، آثار خشونت و افراط گرايي محدود به منطقه نخواهد بود و اطمينان داريم تروريسم بالاخره روزي دامن کشورهاي حامي و تسليح کننده را خواهد گرفت. ايران جدي ترين مقابله با داعش در منطقه را داشته است و اگر اقدامات مؤثر ايران نبود اکنون داعش مناطق وسيعتري را به اشغال خود در آورده بود.
وي همچنين ضمن اعلام اينکه بنا داريم با همه کشورهاي دنيا روابط دوستانه داشته باشيم به نقش و جايگاه کشور چين در گذشته و حال اشاره کرد و افزود: تصميم داريم در دوران جديد روابط ايران و جهان، توجه ويژه اي به همکاري با چين در حوزه اقتصاد داشته باشيم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن